Chez Mazilique

Biscotti cu fructe confiate

Pentru ca aseara, dupa ce am scris postul de mai jos, mi-am declansat cheful de baking biscotti, am trecut la runda a doua, cu o retzeta usor schimbata, care se pare ca a iesit even better then the 1st time.

Tura asta n-am mai folosit cacao, ci m-am concentrat pe fructe confiate, dupa sugestia Ioanei. 350g de faina amestecata cu 250 de grame de zahar, coaja unei lamai, 2 lingurite de scortisoara, 2 lingurite de praf de copt si un praf de sare. Amestecat apoi cu trei oua batute. Asa am facut aluatul, care pentru ca avea mai multa faina ca data trecuta, dar tot trei oua, n-a mai fost la fel de lipicios.

Si ca sa impac pe toata lumea, am impartzit aluatul in patru si am facut compozitii separate. Partea Ioanei am amestecat-o doar cu fructe confiate, cea pentru Cookie doar cu nuci…

…iar ceilalti norocosi, mai putin pretentiosi, au primit combinatii incrucisate: nuci + ciocolata si fructe confiate + ciocolata + nuci. Luck bastards :P

YOU MIGHT ALSO LIKE