Cu ce se mananca Köln
Spuneam saptamana trecuta ca am cam slabit. Forget it, Köln m-a adus inapoi la proportiile obisnuite (despre care nu vom comenta nici de bine, nici de rau, nici niciodata :)).
Si asta s-a intamplat simplu si oarecum neasteptat. Eu una nu ma asteptam sa nimerim asa bunatati (in afara de baietii de la Muse, the main purpose of the lovely trip)
So. Dimineata, inainte de a porni prin orasul parca prea linistit si mohorat care este Cologne/Koln, ne opream la o brutarie de langa hotel (sunt foarte multe de genul prin tot orasul), unde puteam alege intre multe feluri de paine, croissante, baghete, dulci sau sarate, sandwichuri mult mai bune decat la orice Snack Attack, Gregory’s sau ce prostii mai gasim noi pe strada in Bucuresti, plus cu cafea, ceai, suc de mere pentru o dimineata yummy.
Ce-i drept, in fotografii nu se regasesc covrigii bavarezi. I-am mancat prea repede :p
Despre Muzeul Ciocolatei – si mai ales magazinul de la iesire :)) – in episodul urmator
Niciodata nu pui preturile :((.
De ce ? :)))
Erdinger e ok, dar ca weissbier parca prefer mereu Paulaner.
pai nu prea m-am uitat la preturi.
acum, daca stau sa ma gandesc:
berea la carciuma: intre 1.5 euro (250 ml) si 3.5 (500 ml), depinde de marca si de bodega
bratwurst – 2.5-3 euro
gulas – 4.5-7 euro
brezel – 0.60 – 1.50
snitzel, ciolan etc – 15-20 euro
cred.. :)
berea alba nefiltrata e ai’ mai buna… Paulaner e buna si ea…desi inca imi mai suspina sufletelul dupa Malteser…pe care din pacate nu o mai gasesc nicaieri :((
Mama ! Ce de bunatati ! Salivez aici de zor ;)
Vai cate bunatati. E ora 5 piem si eu n-am mancat decat niste mozarella cu rosii pana la ora asta. Acuma ca am vazut pozele tale, cred ca rad tot ce gasesc prin frigider. Tare as pofti si eu la un bratwurst macar…..
te-ai ingrasat la loc? nu-i nimic, te muti din nou :D
sau wii la prietenii la party :)
Cum, n-ai vizitat domul? Ai mancat in loc sa vizitezi domul? Bine, si eu tot asa am facut cand am fost acolo prin 2006 :-j Trenuletul care facea turul Muzeului Ciocolatei mai e? Ah, Koln!
@rox – don’t worry, nici eu n-am mancat azi :))
@george – am zis ca nu vorbim despre asta :D
@sim – bineinteles ca am vizitat domul. si museul ludwig, dar aici vorbeam despre mancare :P
trenuletul inca mai este :)
OMG! are we soulmates, or we just love good food, good drinks, good, good, good?? mi-ai adus aminte si de Koln si de faptul ca astept pe cineva la cina, on za menu: Spaghetti aglio, olio e peperoncino (Calabrese) :P keep it up!I SOOOOO enjoy u’re blog! >:D<
@flo – soulmates total :)) my fave kind of pasta
mmm…ce bine arata.. yammiiii… dar retete noi cand vedem si noi aici???? …. :)… abia astept ceva nou sa incerc si eu
La multi ani :)
waaa! multumeeesc tare :*
Damn it nu am fost prima:(
HAPPY BIRTHDAY!!!! SA NE TRAIESTI!!! SI SA FII IUBITA SI FERICITA AND CO.
>:D<>:D<>:D<
omg, you are such lovely people!
multumesc tareee
Oh yeah and http://www.youtube.com/watch?v=Bk2q2RrQhrY :P:P
muzeul ciocolatei? nu m-am informat destul de bine, am ajuns doar la muzeul filmului. :(( Slightly offtopic: a incercat cineva ginger ale? Mi-a zis cineva ca iese foarte buna si varianta home-made.
LA MULTI ANI BREEEEEEEEEE!!! sa cresti mare (nu in proportii, ca vad ca ai o problema cu asta :D) si bucatareasa iscusito-faimoasa! si sa-ti cada barbatii la picioare! ;;) (ce text bun de manea) – plohotnuke
La multi ani! Acum inteleg cookingul pentru 20 ppl ;-) Iti doresc sa ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca. Numai bine >:D<
note to myself: sa nu mai scriu dimineata cand inca citesc Berlin in loc de Koln. Si la multi ani! Sa fii in continuare o sursa de inspiratie asa cum ai fost pentru mine! :)