Lansare Yau Concept

30 Dec 2009, Cristina Mazilu
O poveste de anul asta, care merita spusa, este lansarea Yau Concept, un magazin-atelier de idei minunate, de la organizari de evenimente la mobilier si design interior fabulos.

Lansarea a fost la inceputul lunii decembrie, iar Chez Mazilique a fost the goodie provider :)

Au fost chocolate chip cookies, tiramisu, branza Brie si Camembert cu struguri, rosii cherry cu mozarela si busuioc, andive cu somon si lamaie, bruschete cu pasta de masline, blueberry muffins, biscotti cu alune de padure si cacao olandeza, terine de fructe in gelatina bio de suc de portocale proaspat, sticksuri cu mac, chimen si pecorino si limonada cu lime, menta si sirop de zmeura.
Bunatatile nu mai sunt acolo, dar puteti face o vizita la Yau, pe str. Jules Michelet (usa-n usa cu MioBio) sa vedeti alte minunatii :)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (10)
  1. snoopy says:

    minunat!:) foarte artistic acel tiramisu, dar ma intreb cum ati reusit sa`l portionati si sa arate decent pe farfurie:))

  2. Teo says:

    Arata minunat. Imi place foarte mult ca si tu la randul tau iti alegi cu atentie spatiile de expunere si iti asociezi numele cu branduri care sunt pe aceeasi lungime de unda cu conceptul tau. Respect ;)

  3. Mazilique says:

    @snoopy – 10x :) tiramisu s-a luat direct din bol, cu o lingura maaare :) a aratat in continuare decent pentru ca a fost the yummy ;)

  4. Mazilique says:

    @teo – multumesc, multumesc. si eu ma bucur tare ca locurile au fost toate foarte “din acelasi film” ;)

  5. Anonymous says:

    Salut! Super mancarea! Incearca la bruschete cu pasta de masline sa pui si o felie de rosie deasupra si putin busuioc. yummi!
    p.s. Sper ca nu te superi ca ma bag peste tine cu sugestii :)

    Cris

  6. Mazilique says:

    @cris – sunt absolut binevenite. multumesc.
    :)

  7. Lulu says:

    La multi ani si felicitari pentru site.

    Am o mica intrebare, fiind la inceput de “bucatareala” :) : unde pot gasi un vas care sa aiba gradat pentru faina, zahar si volum? Stiu ca mama mea avea un vas super old acasa, dar eu nu gasesc :(

    Cum masori tu cantitatile? Ai cantar?

  8. Mazilique says:

    @lulu – multumesc mult.

    am cantar, dar si vreo doua-trei cani gradate. cea mai smechera (si pe care am si spart-o) era una Pyrex, cumparata de la Auchan (sau Real?), care avea gradatii pentru de toate ;)

  9. Flo says:

    wow, ce simandicos & gustos arata totul, ‘aplauze’ ;-) La multi ani si la multe zile senine :D

Comenteaza
Follow on Instagram