Chez Mazilique

Mazi featuring Soni

Chiar daca plec la ski in weekend (yey me! cu toate ca se anunta un ger care prevede mai mult vin fiert decat partie) asta nu schimba cu nimic faptul ca de cateva saptamani incoace m-a apucat un dor de mare, si implicit de Vama, desi in fiecare septembrie imi jur ca nu mai calc acolo.

Asa ca lately tot rasfoiesc poze facute in anii trecuti, cu rasarit de soare vinetiu, mustind a bere si tequilla. Dar asta nu are legatura cu ce urmeaza sa va spun decat in cazul in care si la voi printre primele opriri din Vama sunt la Soni – locul minunat unde cresc cazanele cu gulyas, ciorba de tarhon si paprikas.

Ca sa nu ii dau inainte cu balariile, rasaritu’ de soare si impiedicatul de betivii acostati pe mal, o sa va spun ca ieri m-am intalnit cu Soni la carciuma lui din Bucuresti (Sfintii Voievozi nr. 13, in caz ca nu stiati), si, langa un spanac cu nuci si berbecut, am hotarat sa gatim ceva impreuna, in asteptarea verii.

A flip through my black moleskine later (thank god i’m not a blackberry addict… yet), am vazut ca primul meu weekend liber e pe 14 februarie. Fara nicio legatura cu sarbatoarea dubioasa al carui nume nu va fi mentionat, in duminica de 14, carciuma se deschide pentru cine are chef sa ne manance gatelile. Altele va mai povestesc dupa ce ne hotaram si la un meniu :)

Idei, sugestii, what shall it be?

  1. George says:

    hamsii prajite :D

  2. forget blackberries lol. poate iphone daca vrei neaparat un smartphone.

  3. Mazilique says:

    iphone – never. astept motorola dext.

  4. presupun ca zici asta pt ca n ai incercat sa slide your fingers in loc sa push :) you’d never come back

  5. Cristi says:

    Imi place moda asta care s-a lansat de vreo juma’ de an in Bucuresti, cu bloggeri invitati sa gateasca in restaurante.
    Copolovici, Adi Hadean, Radu Popovici, tu……..
    Bafta!
    Eu va invidiez de la distanta :)).

  6. Mazilique says:

    @guus – i’m mac-challenged. and i hate my ipod & so on.. yes, i’m one of those. plus ca sistemul de operare a lu’ motorola dext se cheama android cupcake. can u resist?!

    @cristi – damn, nu stiam ca-i o moda :p

  7. aaa, i hear android is teh shit. next best thing.

    ontopic: de ce nu gatiti miel?:) e o carne excelenta, placuta de putini si care ajunge rar sa fie inclusa in meniuri in afara perioadelor de paste. mare pacat ca e asa, i always say:))

  8. Mazilique says:

    acid are android. it is teh shit!

    deci miel. i hated it, now i love it, pentru ca am invatzat cum se gateste (no, it doez not stink, not even a bit). eu as gati, dar cand dau peste o gasca de refuznici ma enervez foarte tare :))

  9. AdrianaB says:

    Mie mancarea mexicana imi aminteste mereu de vara, asa ca poate fi un weekend mexican daca vrei.
    Apoi pestele e o mancare care aduce aminte de vara, deci mancaruri cu peste pot fi o alegere iar ca desert inghetata si e vara.

  10. Anonymous says:

    Pe 14 februare, pe la 19.00 am bilete la concertul Directiei 5 insa as vrea tare tare mult sa trec si pe la voi…sa te cunosc, finally!! :(
    Asadar…este prematur sa te intreb intre ce ore te gasesc pe-acolo? :D
    ca sa stiu cum sa ma organizez…before or after the concert? ::D:D

    Poopici
    Simona

  11. Mazilique says:

    @simona – inca nu am pus la punct detalii, dar i’ll keep you posted :)

  12. Fete Faine says:

    Poate o sa fiu si eu in Bucuresti pe 14 si tare mi-ar placea sa gust din bunatatile gatite de tine. As manca niste paste, poate cu creveti, si neaparat niste blueberry muffins. mmmm

  13. carmen says:

    Aperive – salata de creveti pe paine prajita(cu aroma de basilica), apoi la felul 2 somon pe pat de lamaie, sub patura de pesto, acompaniat de asparagus innabusit la capac cu un sos la alegere… iar ca desert prajitura de morcov cu glazura de philadelphia si lime….mmmmmm…delicious

  14. CorinaG says:

    Deci da detalii, ca eu vin cu gasca de fete care nu sarbatoresc data respectiva

  15. Alina says:

    Un meniu pe baza de peste. Si de aici legatura cu marea, Vama Veche… si ca sa visam si mai mult – cu Boqueria ;)

  16. Ana says:

    Off topic
    Buna ziua, am o mare rugaminte ! Ajuta-ma cu postarea pe blogul tau a mesajului de aici :

    http://yafa.unblog.fr/2010/01/22/pagina-pentru-ioana/

    Este vorba de fetita prietenei mele care are 17 ani si 2 forme grave de cancer =Carcinom scuamos nediferentiat cu proliferare celulara si in ganglionii latero-cervicali, fara a fi exclus insa si un posibil limfom de tip Hodgkin= . Le trebuie aproximativ 80 000 de euro ca sa mearga la o clinica in strainatate pt chimioterapie si alte tratamente.
    Daca se strang banii si ajunge acolo sansele de vindecare sunt de 97%.
    Ai un blog minunat pe care intra foarte multa lume, te rog ajuta-ma! Iti multumesc !

    Donaţiile pot fi făcute pe numele:

    Spahiu Laura
    Cod IBAN EUR: RO21RNCB05000834973 60002
    Cod IBAN RON: RO48RNCB05000834973 60001
    Cod SWIFT: RNCBROBU
    Banca Comercială Română – sucursala Sebastian

  17. Ciuleandra says:

    vesti bune, chiar vreau sa fiu acolo pe 14 februarie!

    Si eu optez pentru miel, dar mi-e teama ca o sa ajungeti la concluzia ca sunt multi care nu-l mananca.

    Sunt insa convinsa ca veti alege impreuna ce e mai potrivit.

  18. Eliza says:

    Buna, as vrea sa vin si eu.
    I can’t wait to try anything you make. As putea sa aduc o prietena vegetariana?

  19. m-ai fascinat complet si ireversibil cu ce am vazut/citit si din pacate, inca, nemancat pe al tau blog!!!!!

  20. Mazilique says:

    darlings, inca nu s-a stabilit nimic. dar va tin la curent :)

  21. Ada says:

    Mazi, any news on this? :-)

  22. Anonymous says:

    Hello Mazi!

    Avem vesti cu privire la cina de Valentine’s Day? ;;)
    Mai sunt doar 6 zile :))

    Poop
    Simona

  23. Mazilique says:

    chiar diseara trebuie sa ma intalnescu cu soni si sa discutam detaliile meniului.
    uf, ce-mi mai place sa las lucrurile pe ultimul moment :p

Popular posts

Insta Moments

Instagram has returned invalid data.