Preview la Bacania Veche

12 Jul 2010, Cristina Mazilu

Photobucket
Vineri seara l-am luat cu asalt pe Marius, invadand Bacania Veche, unde in asteptarea deschiderii se cocea niste paine. Cu coaja crocanta si rumena si unt frecat cu sare grunjoasa si ierburi aromate, am mancat pana n-am mai putut, dar bacanul a scos la inainte si un borcan de dulceata de cirese amare. Bunataturile cer sacrificii, asa ca asta am facut :)

Stati pe aproape, Bacania o sa se deschida soonish pentru toata lumea, iar eu, dupa cum l-am amenintat pe Marius, voi deveni o (auto)invitata permanenta :))
Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Bine-ai venit prin Bacanie! A fost o vineri seara interesanta, cu mai multa lume prin preajma…
    Am vazut ca lumea se simtea bine, ceea ce e un semn bun pentru mine.
    Sper sa revii curand si sa te simti la fel. Poate chiar ne-apucam sa bagam ceva la cuptoare?! (impreuna sau chiar tu singura???) :)
    Azi o iau de la capat: teste de cuptoare. Fac o paine alba si una neagra…
    Mai incolo ma duc prin pivnita personala sa aduc si alte bunatati…

  2. Mazilique says:

    eu zic sa pui lacat pe usa, ca oricand pot ajunge pe acolo in less than 5 minutes :))

    cat despre cuptoare – incinge-le si ne apucam de treaba! ;)

Comenteaza
Follow on Instagram