Mamaliga “caprese” – midnight snack (13)

16 Aug 2010, Cristina Mazilu

Titlul e o gluma, luati-o ca atare :))

Photobucket
Am taiat felii mamaliga de ieri, am prajit-o in tigaie, am intors-o sa se faca si pe cealalta parte, intre timp trantindu-i deasupra niste mozzarela. Apoi rosii proaspete si pesto. Sunt fara cuvinte, mai ales ca n-am mancat-o eu :))
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
  1. Dana2dor says:

    Nu-mi pot imagina cum e la gust, dar arata demential! Poate voi incerca odata, asa, sa nu mor “novice” :))
    Oricum, felicitari pentru imaginatie!

  2. ciufu says:

    O.O Diet snack daca nu pui ulei :D yaay maine asta mananc:D

  3. Flor says:

    Buna, Mazi. Sa inteleg ca negresele nu le-ai facut, hmmm?
    Ti-am zis ca va fi o nebunie sa coci pe caldura aia/ asta…
    Oricum le astept/asteptam. A nice day.
    La mamaliguta prajita nu se mai zicea si ?

  4. Flor says:

    …mi-a pierit cuvintul…Deci, la mamaliguta nu se mai zicea si puricei?

  5. Gabi says:

    Sa mai spuna careva ca mamaliga e mancarea taranului… :))

  6. Anonymous says:

    branza cu smantana,sarmalute, ostropel, peste cu saramura, ochiuri, branza de burduf, bulz, ficatei, tochitura…………ce-ar insemna fara mamaliga ?
    sunt taraaaaaan !

  7. Mazilique says:

    @anonim – suntem o gasca intreaga :))

  8. nicoleta says:

    Buna rau de tot ..trebuie sa o incerc si eu ..imi place mult de tot!
    Brava …salut!

Raspunde la Gabi
Follow on Instagram