Dovlecei cu usturoi si patrunjel

13 Jul 2011, Cristina Mazilu

Lucrurile simple-s cele mai bune, in caz ca merita sa ma repet. Cum sunt si dovleceii ciopartiti in bucati, perpeliti in tigaie cu ulei de masline, la final tavaliti cu putin usturoi si tunati cu o legatura-doua de patrunjel taiat ca din barda :))

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
  1. Claudia says:

    putin usturoi?? :-)

  2. Mazilique says:

    @claudia – :))) ai dreptate. n-a fost putin. m-ai prins!

  3. Mihaela says:

    Scuza-ma, nu inteleg ceva. Pt. concursul Good food. Reteta pt concurs apare la rubrica de retete din revista, e bine asa? E in regula?

  4. Marie says:

    Usturoi cit&cum?

  5. Ela says:

    Nu am mai deschis blogul tau de cateva zile. Tocmai am citit ultimele postari si deja mi-ai dat doua idei: dovleceii si tarta cu nectarine! De asta te-am indragit si esti preferata mea: ma inspiri!

  6. Irina says:

    Merita sa te repeti!

  7. Cristina says:

    o sugestie:)
    dupa ce ai pus usturoiul si patrunjelul, arunca si niste iaurt deasupra cat sa se inece totul bine. iese un fel de sus atat de gustos ca pana si cei care spun ca dovleceii sunt nashpa vor fi cuceriti ;))

Comenteaza
Follow on Instagram