Apartamentul IKEA: Party time! (5)

03 Sep 2012, Cristina Mazilu

Daca am ramane doar la poza asta, as putea zice ca sambata, la petrecerea de casa noua @apartIKEA, s-a intamplat o intalnire intre prieteni perfect decenta, unde am gatit, am baut ceai cald si am povestit ce carti am mai citit in vacanta mare.

Ei bine, soc si groaza, n-a fost chiar asa.

DSC7153

In prima faza, vreo doua zile am facut cumparaturi cat sa umplu un frigider si doua debarale. Nu tocmai cu mancare (hai ca-s maxim subtila ;). Apoi mi-am anuntat prietenii ca, daca anticipeaza ca o sa le fie foame, ar fi bine sa se preocupe de acest aspect. Ceea ce s-a si intamplat. Madalin si Corina au facut cel mai misto humus pe care l-am mancat in a looong, long time, plus niste ardei copti cu ansoa de mi-a venit sa plang cand am scapat cativa pe jos (5 minutes rule is the new 3 seconds rule). Ba s-au ocupat si de un quiche cu branza si rosii uscate. I love it cand prietenii ma iau asa de in serios :))

DSC6983

DSC7012

DSC7013

Vanda a executat o placinta cu spanac si feta cu care ma cucerise de mult, dar si un cheesecake cu fructe de padure, de i-a cucerit si pe ceilalti prieteni ai mei.

DSC7065

DSC7076

DSC7100

Dana (pe numele ei complet Dana-de-la-Simbio) a adus un crumble de mere, Anca – un buchet de cakepops, iar eu, mai mult de rusine, am facut (printr-un efort comun a inca patru oameni) un cuscus cu de toate. Pentru ca, dupa cum s-a demonstrat, doar la atat se pare ca m-a dus capul vara asta.

 Acestea fiind spuse, am trecut la treaba.

DSC7085

DSC7139

DSC7127

DSC7089-1

DSC7074

DSC7175

Insa petrecerea nu s-a terminat odata cu fotografiile. Ca-n povesti, a durat de la 12PM la 12AM (niste povesti mai R-rated). Prietenii mei au venit in schimburi, si tare mi-e ca ultimele serii, venite la ceas de seara, n-au mai inteles mare lucru din ce se intampla. Asa ca propun sa mai mobilez un apartament de la IKEA, ca sa avem motiv sa o luam de la capat.

Dar despre petreceri viitoare, pe alta data. Pentru ca duminica mi-am luat valiza si am plecat.

DSC6708

DSC6740

Eu m-am intors la mine acasa, unde e cald si bine (si uneori racoare de la aerul conditionat), unde am 270 de farfurii desperecheate, 17 Moleskine-uri si prea multe carti inca necitite, unde cand ma plictisesc si imi atarn un hamac in living sau varuiesc un perete in mov, unde ma intorc de la serviciu sau de la aeroport, de unde plec atunci cand imi iau campii.

La apartIKEA locuieste, incepand cu seara asta, Augustin Radu. Saptamana viitoare va fi randul Cristinei Bazavan, apoi Andressa va petrece o saptamana in casa. Abia astept sa vad prin ce o sa treaca apartamentul pana la sfarsitul lunii.

Photo credits: Catalin Georgescu

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
  1. Anonymous says:

    yellow
    imi zici si mie de unde ai luat prosecco ala asa pwetty *__*
    ce bine arata totul miam miam
    felicitari pentru proiect
    miculnor

  2. Anonymous says:

    danke
    miculnor

  3. domnu' tata lu' mazi says:

    Prosecco asta, a cam inceput sa ma irite, ma simt dat la o parte, tarat in decadenta,
    toata munca mea, tot efortul depus sa produc cel mai bun vin, cad acum sub talpa zdobitoare cu nume capitalist si aroma din cea mai pura, toooocmai de pe Dealurile Chimiei toscane sau de-pe-acolo de undeva
    Totusi, m-am simtit bagat in seama, s-a pomenit aici si de “stresinica rose” , licoare discret introdusa in biberonul copilului, dupa cum se si constata

  4. Anonymous says:

    Ne-ai facut pofta de acel quiche cu rosii uscate si branza? Unde putem gasi si noi reteta? Multumesc. Mihaela

Comenteaza
Follow on Instagram