ahh cum arata tartele alea!!! te rog.. din tot sufletelul meu de pasionata de tarte.. pune reteta! :) btw am facut o tarta de la tine, aia cu nectarine si migdale.. geniala combinatia de gusturi! o ador!
great minds…in weekend am facut exact aceeasi tarta cu smochine, doar gasita undeva pe la Florin Itu pe blog (se pare ca pe al tau m-am blocat la cea cu zmeura – pe care o iubesc si as manca-o toata intr-o sesiune daca n-ar trebui sa ma bat cu restul pe felii).
HA – HA! Am facut couscous-ul cu ce am gasit prin piata / frigider (plus usturoi la final!). Beton. Eu adaug componente din reteta asta: http://www.ottolenghi.co.uk/recipes/kisir, fara rodie. Imi place chimenul in combinatie. Multuesc de precizari!
arata excelen, totul ;)) probabil sunt si gustoase, macar cateva dintre ele, daca nu toate ;))
ahh cum arata tartele alea!!! te rog.. din tot sufletelul meu de pasionata de tarte.. pune reteta! :) btw am facut o tarta de la tine, aia cu nectarine si migdale.. geniala combinatia de gusturi! o ador!
multumesc!! :)
@didi – reteta e asta http://chez.mazilique.ro/2010/10/tarta-cu-smochine-proaspete.html
great minds…in weekend am facut exact aceeasi tarta cu smochine, doar gasita undeva pe la Florin Itu pe blog (se pare ca pe al tau m-am blocat la cea cu zmeura – pe care o iubesc si as manca-o toata intr-o sesiune daca n-ar trebui sa ma bat cu restul pe felii).
Întrebarea este: Cum aș mai putea lucra eu acum, după ce am văzut ce-am văzut?
P.S. Dovleacul (presupunând că e dovleac) unde a sfârșit?
HA – HA! Am facut couscous-ul cu ce am gasit prin piata / frigider (plus usturoi la final!). Beton. Eu adaug componente din reteta asta: http://www.ottolenghi.co.uk/recipes/kisir, fara rodie. Imi place chimenul in combinatie. Multuesc de precizari!
Arata bine, as incerc si eu o astfel de minunatie, daca nu te superi ca te intreb, te mai intorci in tara noastra, Romania?
@simona – m-am intors, pozele-s facute la mine-n bucatarie :-)
si eu mi’am incercat norocul azi cu tarta de smochine… cred ca am gresit pe udeva, blatul parca a ramas necopt si crema nu mi s’a legat mai deloc :(
Nom nom nom. Si minunatia ceea cu nuca e vreo tarta pentru care se gaseste reteta aici pe site?