Chez Mazilique

Avocado & balsamic – Midnight snack (20)

Un avocado bine copt, taiat in cubulete tavalite apoi printr-un dressing facut dintr-o lingura de ulei de masline extravirgin si doua de otet balsamic. Nici sarea nu trebuie sa lipseasca. De mancat noaptea cand iti vine sa te urci pe pereti, da’ mai bine intr-o dimineata de weekend far from the madding crowd.

IMG_3133

  1. doru says:

    samburele de avocado e bun de ceva ? :))

  2. cred ca poti sa spargi niste geamuri sau sa invinetesti un ochi, daca ai tinta buna

  3. Din cate am vazut din samburele de avocado poti sa cresti o planta ornamentala. Am inteles ca nu e greu de intretinut, dar inca nu am incercat.

  4. valerie says:

    yummy…dar revista cand apare?

  5. Oana says:

    Ai idee daca samburele de avoacado are acelasi efect precum samburele de maslina?

    Imi place cum arata, este grozav pentru a fi consumat dimineata devreme.

  6. mie imi place de mor avocado cu ceapa rosie si grepfruit, tot asa cu un strop de ulei si otet/lamaie

  7. grepfruit? interesant. taiat bucati sau cum?

  8. Salut !
    Spune-mi si mie te rog, cum ai reusit sa muti blogul pe domeniul personalizat.
    Am incercat si eu, dar fara succes.
    Am cumparat domeniu, am intrat la panoul de control/DNS am setat cele 2 campuri.
    Add a CNAME Record…si cand dau pe blog
    http://jocuri-descarca.blogspot.ro/
    imi apare mesajul …

    eţi fi redirecţionat

    Blogul care se afla aici se află acum la http://www.descarca-jocuri.com/.
    Doriţi să fiţi redirecţionat?

    Acest blog nu este găzduit de Blogger şi nu a fost verificată existenţa mesajelor spam, a viruşilor şi a altor forme de programe malware.

    daca dau da, ma duce catre domeniu, domeniu care este “gol”…

    http://www.descarca-jocuri.com/

    imi poti spune si mie te rog, ce este de facut in legatura cu domeniu ? de ce nu-mi afiseaza coninutul blogului pe noul domeniu, http://www.descarca-jocuri.com/.

    multumesc !

  9. Anonymous says:

    did you mean “maddening” ? :)

  10. Petronela says:

    Marin Andreea@ foarte interesant ceea ce spui tu, chiar o sa incerc poate obtin aceasta planta ornamentala, o sa ma ducumentez, sper sa imi iasa.

  11. @dumitrache radu – habar n-am, nu m-am ocupat eu :-/

    @anonim – nope, da’ e acelasi lucru. doar ca madding e varianta arhaica. vezi thomas hardy

  12. Cristina Mazilu mersi` oricum :)
    ^nu am fost foarte atent…acum am obs. ca esti fata, si …nu, normal ca nu te-ai ocupat tu :P:))

  13. ildi says:

    pornind de la ideea ta (ca de cand am vazut imi statea pe creier) am facut o mini salata foarte buna :)

    – un avocado, o bucatica de branza feta, cateva rosii cherry, 2 cuperci shiitake coapte pe gratar; totul amestecat cu un pic de otet balsamic.

    gustul e ceva de vis ;-)
    papat cu paine neagra, nyam-nyam.

Insta Moments

  • Cina gata in 20 de minute, iar ce ramane rulezi si pui la pachet pentru maine - link in bio
  • Trying my hand at #latteart with #nespresso #creatistaplus (and ambitiously failing 😂😂😂)
  • new kitchen, old habits • #casacucastani
  • the remains of the week at @mazilique_studio #testkitchen #openkitchen #playground
  • When life gives you lemons, make gin & tonic cake🍋🍋🍋🍸🍞. Link in profile
  • las și eu animalele astea aici.
  • Când eu încerc să lucrez la #MaziliqueTheBook și Lumi mă ajută 🐾❤️🖍️
  • Pasta, tuna, broccoli, olives, lemon, garlic - the works! Recipe link in profile
  • Words to live (and drink) by, via @overheardlondon ・・・
The Long Acre Bar. Covent Garden. 🍾💁