Chez Mazilique

[concurs] Remember Sicilia sau cum sa ajungi acolo via o farfurie de fusilli furioase

Isi mai aduce cineva aminte de povestile mele despre weekend-ul lung in Sicilia? (care s-a lasat cu vizite prin piata de peste din Catania, cu mic dejun cu prosecco, cu plimbari pe Via Etnea, sau prin orasul vechi din Siracuza, dar si vederi spectaculoase spre Etna, de pe terasele din Taormina). Eu sigur nu l-am putut uita.

Tot acolo s-au intamplat si cele mai delicioase mese pe care le-am mancat in Italia. Retrospectiv, cea mai memorabila a fost cea din Siracuza, unde la restaurantul Sicilia a Tavola am dat peste cele mai delicioase paste si unde am descoperit un sos simplu si savuros, de ansoa si pesmet (pe care de atunci tot vreau sa-l reproduc la mine-n bucatarie si sincer nu stiu ce mai astept).

Daca v-a placut ceva din cele de mai sus (eu una tot planuiesc o reintoarcere in insula, dar cu mai multe zile la dispozitie), aveti doua posibilitati – fie va luati un bilet de avion, fie aveti sansa sa castigati unul. Plus cazare.

Mai exact: 

  • Iti alegi un fel de paste. Daca, ca si mine, ai o pasiune pentru fusilli pentru ca iti aduc aminte de un tirbuson au o structura spiralata, perfecta pentru a sustine tot felul de sosuri, atunci ai facut alegerea buna. 
  • Pregatesti o reteta dupa pofta si indemanarea ta.
  • Participi la concurs uploadand fotografia in aplicatia asta
  • Daca poza strange cele mai multe like-uri, pastele Huttonte trimit in Sicilia, intr-un city break cel putin la fel de misto ca cel de care povesteam mai sus
  • Daca totusi nu esti primul in clasament, exista 5 colectii ale filmului ‘The Godfather’ si 10 premii ce constau in paste cat sa-ti ajunga tot anu’ (120 de kg ffs!) care te asteapta

Succes si carbohidrati va doresc.

*Daca n-ai auzit pana acum de Hutton, sa facem prezentarile. Si eu am aflat de ei de curand, si am auzit de bine. Sunt producatori de paste de la noi din ograda, mai exact o familie de ardeleni care de 20 de ani cu asta se ocupa. Doua generatii determinate sa pregateasca paste delicioase: au specialitatile lor, cum sunt ‘Taiteii de nunta’, dar si multe alte variante – de la clasicele penne, spaghette, lasagnette, pappardelle, conchighile si ce-ti mai trece prin cap pana la 40 de feluri si modeluri. Eu am ales fusilli, Cookie a jurat credinta spaghetelor. Game on!

Insta Moments

  • Ne cautam studio assistant! Gasesti toate detaliile in link-ul din bio. Te asteptam 🍾🔪
  • Twelve years after my first visit at @aquadome_hotel.therme.spa, this is still my favourite #apresski activity
•
•
•
#feelaustria #peakoftirol #sezondeskis
  • Happy days on the slopes • Pictured here is my winter alter ego - Pufa-Pinguina ❄️🐧💙 #sezondeskis #feelaustria #peakoftirol
  • #Skihase caught in the bar lights
  • My favourite #kaiserschmarrn is here in #Soelden, at Gampe Thaya. Ask Jakob to show you how to cook it 😉
•
•
•
#sezondeskis #feelaustria #peakoftirol
  • "Pârtia asta e cea mai abruptă din Sölden!"
"Și noi de ce suntem pe ea?!?!? 🤪😵😱☠️"
#sezondeskis #peakoftirol #feelaustria
  • It's been a long time my love. 4 years. Longest we've ever been apart. Now it's time to go dancing again. I know you're used to real rock'n'roll. But let's make this first one a slow-dance • #soelden #peakoftirol #feelaustria
  • Today was my third date with this awesome sourdough pizza. I guess I’m now in a relationship with the recently opened @pizzamania_ro 🙄🍕❤️
  • home • this must be the place