Chez Mazilique

Aluat de pizza

 

Daca las doar pozele astea de mai jos se intelege, nu?

Just in case: 300 g de faina pentru paine (ca n-am gasit pentru pizza la supermarketu’ de jos), 200ml apa calduta, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingurita de sare si una de drojdie uscata. Mix it up.

Apoi, pe o suprafata pudrata bine cu faina, framanta aluatul vreo 5 minute.
Pana arata ca-n poza de mai jos.

Asta e tot. Poti nici sa nu-l lasi la crescut (I didn’t). Urmeaza pizza. K? K! Thx, bye!

  1. Delia says:

    No sugar? :)

  2. Thy says:

    Si daca nu avem ulei de masline?Cu ce putem inlocui?

  3. Laura M says:

    Eu fac blatul de pizza cu cartofi

  4. @delia – nope, not this time

    @thy – nu pui, o sa fie ok :-)

    @laura – interesant, n-am mai auzit

  5. Anca says:

    Este bestial aluatul fara dospire! Si eu care ma temeam ca nu va fi bun daca nu il dospesc. Este perfect asa!

  6. teodora says:

    Foarte bun aluatul.multumesc

  7. […] mai simpla pizza ever, pe cuvant! Am folosit reteta de aluat de la Mazi, pentru ca m-a convins cu aceste cateva cuvinte: “Poti nici sa nu-l lasi la crescut” […]

Popular posts

Insta Moments

  • 4 idei de salată cu ton. link in profil
  • Told her she's not allowed on the couch 🙄
  • Slowly coming along and slowly falling more and more in love • #newhome #workinprogress
  • (very) hot #honey in the making
  • Quick & easy #tuna #sandwiches, link in profile
  • and not a single fuck was given today
  • gone fishing #dnd
  • Sharp and crunch - a bunch of #hassleback potatoes, hand sliced and carefully seasoned - #f52grams #f52sharp
  • try not to cry over spilt #tomatosauce • low and slow