Ricotta cu fructe de toamna, nuci si miere

24 Sep 2013, Cristina Mazilu

Duminica, fix inainte sa inceapa Good Food Picnic Party, mi-a scapat pe Facebook poza de mai sus, care a adunat asa de multe like-uri de ziceai ca e o pisica pufoasa si lenesa.

Oh well, in caz ca nu vorbeste de la sine (imaginea, nu pisica), vroiam doar sa spun ca e o chestie super-simplu de facut, care on top of all mai arata si bine:

#1 iei niste ricotta (de la o cutie in sus, depinde cu cati oameni esti dispus sa imparti bunatatile :), o rastorni pe o farfurie, o intinzi si o nivelezi cu o lingura
#2 asezi deasupra niste felii de fructe – in cazul de fata: sferturi de pere si smochine proaspete
#3 presari bucati de nuci si de migdale – but really, any combination would do
#4 peste toate astea picuri niste miere

Ta-dah!
(also, tot acum ar cam fi momentul si pentru o tarta cu smochine si crema de migdale ;-)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. coco says:

    de ce nu ma lasi si pe mine linistita la munca? :((( vreauuuu!!!

  2. Maa says:

    Imi spui te rog daca exista vreo regula la smochine (eg fata de cum le iei din magazin)? Cand sunt coapte, cum le testezi sa fie in forma buna pt felul de mai sus sau tarta? Multumesc mult!

  3. Vrg says:

    Poza arata bine insa nu ma ispiteste combinatia. Chiar am vazut mai devreme o alta varianta mai ok pt mine, ricotta pe bruschete cu fructe coapte un pic cu niste ulei de masline si condimente (erau numai struguri).

Raspunde la Vrg
Follow on Instagram