Chez Mazilique

Ce sa faci cu mancarea ramasa de la sarbatori, in 5 pasi simpli

#1 Scoate toate caserolele, farfuriile si oalele cu resturi din frigider.
#2 Arunca continutul intr-un sac de plastic.
#3 Leaga sacul si du-l la gunoi.
#4 Intoarce-te in bucatarie si spala vasele.
#5 Simte-te liber sa experimentezi sentimente de vinovatie pentru ca ai irosit mancarea.
Bonus: Repeta acest exercitiu odata la fiecare 365 de zile, pana iti intra in cap ca exagerarile si risipa nu-s cea mai buna idee.

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Mihaela says:

    solutia ce mai simpla

    sentimentul de vinovatie va disparea imediat ce iti faci ceva yammy

  2. crap says:

    Ar mai fii si varianta in care hranesti un catel sau, cea italieneasca, in care “trantesti” de-o pizza. :)

  3. @crap – ar fi multe variante, nu lipsa de imaginatie era problema, ci risipa de mancare :-)

  4. doina says:

    @crap – tratamentul la veterinar, in cazul in care hranesti un catel cu te miri ce mai ai prin frigider, poate costa mai mult decit toata mincarea pe care o arunci…

  5. Flor says:

    @Doina:niciodata un catel caruia ii dai sa manance nu te va musca.Niciodata.

  6. @flor – cred ca doina se referea la situatia in care mancarea pe care i-o dai catelului e stricata sau nu-i face bine :-)

  7. doina says:

    @Flor, Mazi a inteles corect, evident la asta ma refeream; am uitat sa scriu ca animalul de companie nu trebuie confundat cu sacul de gunoi, macar din dragoste, daca nu si din alte considerente :)

  8. draga anonimule care acum nu-ti mai gasesti comentariu pe care l-ai postat aici, sa stii ca a fost sters nu doar pentru ca ai folosit cuvinte jignitoare la adresa cititorilor mei, ci si pentru ca nu le-ai argumentat. nu contest ca gresim, dar cred ca dialogul trebuie purtat in cu totul alti termeni.

  9. Flor says:

    @Mazi,@Doina, ma bucur ca e asa,atunci,scuzele mele.

  10. Anonymous says:

    Bun “bonus” note, mazi! Shame, shame, shame celor care sunt atat de nechibzuiti incat sa ajunga sa arunce mancare! No more excuses! anda

Insta Moments

  • Now on the blog. Go check it out - #porkbelly, #blackbeans and #coriander #stew
  • A case of #Mondays at @mazilique_studio
  • Forget snowbells. THIS is spring.
  • Neața
  • there's #sugar on my soul and #wanderlust in between these covers
  • 50 shades of golden (retriever, get it?)
  • Mornings in the #testkitchen at @mazilique_studio

#poppyseed and #lemon #pancakes, with #maplesyrup and #butter 
#breakfast #sweet #instagood #openkitchen #communaltable
  • Midnight throwbacks 
#taiwan
  • what @ananaie said 
#light #lunch at @mazilique_studio - #salmon #greenbeans #avocado #potatoes #chicory #salad