Chez Mazilique

Israel: Touchdown

Ieri dimineata la 10:30 am aterizat in Tel Aviv (Wizz Air are o cursa directa ;-). Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma infig in tarabele din Shuk Carmel, cea mai mare piata din Tel Aviv (care e fapt e chiar mica, dar vorbim despre asta alta data), si sa mananc o cutie de capsuni in mijlocul strazii, cu ochii alergand peste toate bunatatile pe care le cuprindeam cu privirea.
 
Al doilea a fost sa repet experienta in piata din port – primul farmer’s market deschis in Israel. Am descoperit acolo cea mai buna tahina din tara (am invatat si pronuntia corecta; dar n-o s-o folosesc, altfel oamenii o sa creada ca mi-a ramas ceva in gat :-)), si am invatat cum faci un desert delicios (si super rapid & simplu) din ea. Am mancat niste curmale atat de bune incat n-au nicio legatura cu nimic din ce-am incercat pana acum si am baut o bere rece langa un hamburger-hot-dog-corned-beef-pastrami-sandwich. Perfect. Si inca o cutie de capsuni.
 
Mai povestim si alta data, pentru ca acum sunt in Akko (Accra), having a lovely fish lunch. Imediat plec spre Haifa si diseara ajung la Ierusalim. In plus mi-e somn – aseara, la cina mi s-a intamplat una dintre cele mai bune mese din ultimii ani (dada, chiar nu exagerez!) si am terminat cu un tur al barurilor de pe bulevardul Rotschild. Tel Aviv is amazing, you really got to try it.

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Mihaela says:

  ce bine arata capsunele din poza!! sunt la fel de gustoase precum arata?

 2. Andru Shorin says:

  Wow! Sunt atat de perfecte capsunile de parca sunt desenate. Bat pariu ca miroseau ametitor de frumos!

 3. erau perfecte! am si adus doua kg cu mine pe avion inapoi :-))

Insta Moments

 • Little foodie #wanderlust corner at @mazilique_studio
 • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
 • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
 • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
 • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
 • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
 • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty