Chez Mazilique

Take five*

One lovely summer brunch
Aperol Spritz in the garden
Seafood in Les Halles de Lyon
Roesti during a Swiss road-trip
The amazing Peroni Dinner
*things that I remember

  1. Anonymous says:

    Imi plac foarte mult retetele tale si apreciez sincer munca pe care o faci DAR trebuie sa ti spun ca ma deranjeaza foarte tare felul cum tu si multe alte fete pe blog introduceti cuvinte si expresii in limba engleza. Oameni buni, este obositor si complet aiurea. Daca ti neaparat scrie reteta si in lb. engleza dar restul sa fie in romana ca doar sunte romani nu? Nu stiu de unde a pornit moda asta dar s a extins si deranjeaza pe foarte multi. Din pacate nu toti isi fac timp sa intre si sa scrie, cum nici eu nu am timpul necesar sa le scriu la toate fetele. A cazut beleaua pe tine:)) Pentru mine nu i promblema cu engelza, dar sunt multi altii care nu stiu si nu mi se pare nici politicos sa intre aici si sa se intrebe ce ai vrut sa zici. Sper ca nu am deranjat cu mesajul si mai sper deasemenea sa se indrepte aceasta situatie. In rest, iti doresc numai bine in acest an:)
    Monica

  2. Buna, Monica.

    Stiu ce spui, nu e prima data cand aud asta sau port o conversatie pe tema :-) Intr-adevar, poate fi obositor si enervant, dar in primul si in primul rand, blogul asta a fost un loc de joaca pentru mine, unde sa-mi permit sa fac toate tampeniile. Inclusiv asta. Deci poate e nepoliticos fata de cititori, dar, sa nu uitam, suntem la mine “acasa”, asa ca imi rezerv moftul de a ma urca cu bocancii pe propria canapea :-)
    Nu m-ai deranjat, sper doar sa intelegi si punctul meu de vedere :-)
    Cheers,
    C.

Insta Moments

  • las și eu animalele astea aici.
  • Când eu încerc să lucrez la #MaziliqueTheBook și Lumi mă ajută 🐾❤️🖍️
  • Pasta, tuna, broccoli, olives, lemon, garlic - the works! Recipe link in profile
  • Words to live (and drink) by, via @overheardlondon ・・・
The Long Acre Bar. Covent Garden. 🍾💁
  • Olive oil and sea salt - the official sponsors of kitchens everywhere. (As of now, in my new home kitchen as well) • #casacucastani
  • Când se întoarce @oana_misha din vacanță 💙
  • 💙🐾 mornings with Lumi
  • @ottolenghi inspired #clafoutis, with wine and thyme caramelised figs. recipe in profile link
  • Dimineață la #casacucastani