Israel // Tel Aviv: Mic dejun

10 Feb 2014, Cristina Mazilu

Cum sa nu te indragostesti de o tara daca asa se mananca acolo la micul dejun? Forget pancakes with crispy bacon & maple syrup, eu asta vreau! (da, nici mie nu-mi vine sa cred ca am dat baconul pe patrunjel, dar trecem peste).

Deci asta am gasit eu dimineata la bufetul de mic dejun de la hotelul Dan Tel Aviv – effin’ salata de de patrunjel cu tot felul de nuci si seminte. A fost un tabouleh la cu totul alt nivel (unul mai bun, desigur). Asta si o lingura de humus plus o farfurie plina de fructe proaspat taiate si niste fresh de portocale si mai c-am lesinat de bine ce-a fost. (Intr-una din diminetile astea trebuie sa reproduc si la mine-n bucatarie.)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. ana says:

    cand reproduci la tine in bucatarie, nu uita cine sta ceeeeel mai aproape de tine :))))

  2. it’s a parsley date! (date – curmala – get it? of, i’m hilarious :-))

  3. Roxana says:

    Foarte interesanta salata, d-abia astept sa o vad la tine. Desi cred ca ma voi aventura chiar acum sa gasesc o reteta, mersi de idee.

Raspunde la Roxana
Follow on Instagram