Chez Mazilique

In vizita

Visuell e unul dintre blogurile mele preferate, iar zilele in care Sanziana scrie si publica fotografii din casele frumoase pe care le viziteaza sunt preferatele mele. Imi place sa trag cu ochiul la alti oameni in case (si in frigidere, dulapuri, biblioteci si cosuri de supermarket, da’ asta e alta poveste). Asa ca atunci cand Peroni, ca un preambul la Romanian Design Week, mi-a propus o vizita din partea Sanzianei, am stabilit rapid o zi in care sa ne intalnim si sa numaram exact cate farfurii am in bucatarie.

Dar stiti ce se intampla inainte sa-ti vina Sanziana in vizita? Patezi peretii cu caramel, canapeaua cu capsuni, faci un atac de panica pentru ca nu-ti place gresia din bucatarie (unul dintre dezavantajele locuitului cu chirie e ca trebuie sa te obisnuiesti cu diverse alegeri mai mult sau mai putin deco care nu-ti apartin) si incepi sa arunci tot felul de chestii care nu-ti mai plac. Ce-a iesit vedeti aici.

Insa intalnirea noastra a fost doar startul pentru evenimentele pe care Peroni ni le-a rezervat: tot saptamana trecuta ne-am revazut pentru un tur privat al Instalart/Obiect/002 – Inspired by Peroni, dar si pentru o cina lovely. Daca va amintiti cina asta, atunci stiti ca cinele Peroni sunt adevarate experiente – seri care aduc impreuna oameni frumosi, iar in care gazdele sunt perfecte, iar mancarea – delicioasa.

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Anonymous says:

  Oh darling, ce casa superbissssssssima ai:-)

  Diana

Insta Moments

 • one of my favourite corners
 • Happy weekend days at #MaziliqueStudio. Check out the #seafood #stew #recipe on the blog.
 • Lomi-Lomi
 • Catch of the day in the #testkitchen at @mazilique_studio
>>>
#johndory #vongole #mussels #shrimp
 • Fursecuri cu gem. O rețetă simpla și noua, pe blog. Link in profile
 • Little foodie #wanderlust corner at @mazilique_studio
 • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
 • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
 • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'