Chez Mazilique

#LoveTirol: Apres ski la Tschangelair Alm

Cabana Tschangelair (1.390 metri altitudine) cred ca e unul dintre cele mai bune locuri pentru apres ski pe langa Stubai. Mancarea e facuta cu produse aduse direct de la ferma lor (lapte, branza, unt, oua), pestele e prins in raurile de prin jur, iar restul ingredientelor sunt cumparate de la producatori locali. Nu lipsesc baconul de Tirol, painea proaspata si mai ales schnappsul de pere.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Insta Moments

  • Catch of the day in the #testkitchen at @mazilique_studio
>>>
#johndory #vongole #mussels #shrimp
  • Fursecuri cu gem. O rețetă simpla și noua, pe blog. Link in profile
  • Little foodie #wanderlust corner at @mazilique_studio
  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪