Chez Mazilique

#LoveTirol: Schlick 2000

Aici mi-am petrecut ultima zi de ski din sezon, iar imaginea de mai sus e fotografia mea preferata din toata saptamana petrecuta pe partii, in aprilie. E punctul de pornire pentru paragliding si hang-gliding de pe partia din Schlick 2000.

Schlick 2000 e ultima statiune in care am ajuns, dupa Obergurgl-Hochgurgl, Solden si Stubai. E mica, are doar 20 km de partii, dar asta nu inseamna ca-i lipseste ceva (ski, carving, snowboarding, partii pentru sanii, cross-country skiing, hiking – gasesti de toate)

Insa fear no more, povestile mele din #Auskia s-au terminat, la fel si pozele cu zapada. Pentru moment. Vara asta o sa ma distrez cu operatia la genunchi si pana-n toamna sper sa fiu gata s-o iau de la capat. Fingers crossed and all that :-)

The jumping point

YOU MIGHT ALSO LIKE

Insta Moments

  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
  • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio