Chez Mazilique

#LoveTirol: Schlick 2000

Aici mi-am petrecut ultima zi de ski din sezon, iar imaginea de mai sus e fotografia mea preferata din toata saptamana petrecuta pe partii, in aprilie. E punctul de pornire pentru paragliding si hang-gliding de pe partia din Schlick 2000.

Schlick 2000 e ultima statiune in care am ajuns, dupa Obergurgl-Hochgurgl, Solden si Stubai. E mica, are doar 20 km de partii, dar asta nu inseamna ca-i lipseste ceva (ski, carving, snowboarding, partii pentru sanii, cross-country skiing, hiking – gasesti de toate)

Insa fear no more, povestile mele din #Auskia s-au terminat, la fel si pozele cu zapada. Pentru moment. Vara asta o sa ma distrez cu operatia la genunchi si pana-n toamna sper sa fiu gata s-o iau de la capat. Fingers crossed and all that :-)

The jumping point

Insta Moments

  • When life gives you lemons, make gin & tonic cake🍋🍋🍋🍸🍞. Link in profile
  • las și eu animalele astea aici.
  • Când eu încerc să lucrez la #MaziliqueTheBook și Lumi mă ajută 🐾❤️🖍️
  • Pasta, tuna, broccoli, olives, lemon, garlic - the works! Recipe link in profile
  • Words to live (and drink) by, via @overheardlondon ・・・
The Long Acre Bar. Covent Garden. 🍾💁
  • Olive oil and sea salt - the official sponsors of kitchens everywhere. (As of now, in my new home kitchen as well) • #casacucastani
  • Când se întoarce @oana_misha din vacanță 💙
  • 💙🐾 mornings with Lumi
  • @ottolenghi inspired #clafoutis, with wine and thyme caramelised figs. recipe in profile link