Chez Mazilique

[fake X’mas giveaway] Heidi Chocolate & Italian Wanderlust

Giveaway-ul de azi combina doua dintre cele mai bune lucruri din lume: chocolate & wanderlustPlus un Moleskine!

Ciocolata de mai sus e cea pe care o mananc eu de vreo luna incoace. Cand a fost conceputa aceasta combinatie noua (care e parte din colectia speciala Winter Delight de la Heidi, deci va fi disponibila doar iarna aceasta) s-a pornit de la ideea unui oras fabulos – Venetia – si s-a ajuns la o reteta de ciocolata inspirata din cea de tiramisu. Heidi a creat un desert special, in care boabe aromate de cafea si bucati de biscuiti sunt invelite intr-o crema fina – toate imbracate intr-o ciocolata cu lapte foarte catifelata.

A rezultat un rasfat cu care eu am de-a face zilnic in ultima vreme (sper totusi ca rezerva mea strategica de ciocolata sa nu fie inepuizabila, ca nu stiu apoi cum o mai scot la capat). Si pentru ca m-am gandit sa-l impart cu voi, impreuna cu prietenii de la Heidi am mesterit un giveaway asa cum mi-ar placea si mie sa primesc. Adica:

  • un Moleskine Chocolate Journal in care sa scrii despre cele mai bune ciocolate pe care le vei intalni (poti incepe cu cele de mai jos)
  • o colectie de Winter Delight cu ciocolate cu crema de tiramisu, wallnut brownie si crème brûlée – mai sunt 6 saptamani pana la sfarsitul anului, asa ca un kit de cate 6 ciocolate x 3 sortimente sigur iti vor indulci zilele pana in 2015!
  • un ghid de calatorie in Venetia – cred ca nici nu mai e nevoie sa motivez de ce l-am ales, nu?

Ce aveti de facut e simplu – spuneti-mi intr-un comentariu la aceasta postare cu ce ati combina ciocolata cu tiramisu. Eu as pune-o langa cafeaua mea preferata de la Origo sau  un pahar de Vino Santo, as incerca-o impreuna cu o mana de migdale coapte sau un castron cu smochine proaspete.

Astept raspunsurile pana miercuri, 26 noiembrie, ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat joi – cunoasteti deja modelul :-)

Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

 

Later update:

Castigatorul e cel de mai jos. Astept pe mail detaliile de contact :-)

castigator giveaway heidi

YOU MIGHT ALSO LIKE