[fake X’mas giveaway] Heidi Chocolate & Italian Wanderlust
Giveaway-ul de azi combina doua dintre cele mai bune lucruri din lume: chocolate & wanderlust. Plus un Moleskine!
Ciocolata de mai sus e cea pe care o mananc eu de vreo luna incoace. Cand a fost conceputa aceasta combinatie noua (care e parte din colectia speciala Winter Delight de la Heidi, deci va fi disponibila doar iarna aceasta) s-a pornit de la ideea unui oras fabulos – Venetia – si s-a ajuns la o reteta de ciocolata inspirata din cea de tiramisu. Heidi a creat un desert special, in care boabe aromate de cafea si bucati de biscuiti sunt invelite intr-o crema fina – toate imbracate intr-o ciocolata cu lapte foarte catifelata.
A rezultat un rasfat cu care eu am de-a face zilnic in ultima vreme (sper totusi ca rezerva mea strategica de ciocolata sa nu fie inepuizabila, ca nu stiu apoi cum o mai scot la capat). Si pentru ca m-am gandit sa-l impart cu voi, impreuna cu prietenii de la Heidi am mesterit un giveaway asa cum mi-ar placea si mie sa primesc. Adica:
- un Moleskine Chocolate Journal in care sa scrii despre cele mai bune ciocolate pe care le vei intalni (poti incepe cu cele de mai jos)
- o colectie de Winter Delight cu ciocolate cu crema de tiramisu, wallnut brownie si crème brûlée – mai sunt 6 saptamani pana la sfarsitul anului, asa ca un kit de cate 6 ciocolate x 3 sortimente sigur iti vor indulci zilele pana in 2015!
- un ghid de calatorie in Venetia – cred ca nici nu mai e nevoie sa motivez de ce l-am ales, nu?
Ce aveti de facut e simplu – spuneti-mi intr-un comentariu la aceasta postare cu ce ati combina ciocolata cu tiramisu. Eu as pune-o langa cafeaua mea preferata de la Origo sau un pahar de Vino Santo, as incerca-o impreuna cu o mana de migdale coapte sau un castron cu smochine proaspete.
Astept raspunsurile pana miercuri, 26 noiembrie, ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat joi – cunoasteti deja modelul :-)
Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!
Later update:
Castigatorul e cel de mai jos. Astept pe mail detaliile de contact :-)
hmm, si eu tot cu cafea as combina si cu alune in coaja, cred ca ar fi delicioasa si langa niste smochine proaspete, sau cu rodie pe deasupra!
eu as imparti ciocolata cu iubitul meu, as adauga sampanie pe terasa hotelului din Venetia la care visez si unde sper sa ajungem cat de curand…
cu un chai-chai facut ca la mama lui…
Cu unt de arahide si niste fulgi de migdale :)
As combina ciocolata doar cu o cafea turceasca in care as adauga un strop de lapte.
Imi place f mult sa combin ciocolata cu alune de padure sau migdale!
Langa espresso stretto din fiecare dimineata!
Cu un latte machiatto mai dupa-amiaza!
Cu un pahar de vin si ceva alune/branzeturi/fructe asa mai pe seara!
Good day!!!!!
Langa cafeaua de dimineata ar fi perfecta!
Hello! Eu as vedea o combinatie buna intre aceasta ciocolata si un pahar de vin alb! Yummm!
Hmm,ciocolata….Oricand, la orice ora, cu orice ocazie! Ca orice chocoholic care se respecta, as incepe cu o combinatie matinala de espresso si ciocolata, as “imperechea-o ” dupa amiaza cu un pahar de prosseco bine racit, si, ca sa termin ziua la fel de bine precum a inceput, as rontai-o seara langa un bol de migdale si fistic delicios…..Yes, this is life! Uitate fie calorii, diete, rochite in care trebuie sa ne strecuram suple si sarmante de Craciun si Revelion…
Cu ceai de menta fierbinte, cu branzeturi sau cu un strop de reductie de otet balsamic cu smochine.
As combina ciocolata cu un lichior de oua ( cred ca tot de la Origo) si un e-reader pe care e afisata o carte in italiana ( sau macar un dictionar).
As imparti aceasta ciocolata cu prietenele mele la una dintre ” intrunirile noastre vesele saptamanale” , alaturi de un pahar de prosecco si un mix de alune de padure, nuci si fistic.
Pentru mine tiramisu merge cel mai bine cu caramel sau nugatina :)
As manca-o alaturi de un pumn cu merisoare si un ceai aromat de iasomie.
Asa, simpla, sa savurez fiecare bucatica. Ori poate un mousse vanilat sevit la pahar, acoperit cu bucati din aceasta ciocolata.
Cu zmeura proaspata
Ar merge…impreuna cu o cafea foarte foarte neagra.
As manca-o alaturi de un ceai de soc si un film bun – comfort food. :-)
e deja o combinatie geniala: ciocolata si tiramisu. langa ea… un espresso aromat si some more chocolate :)
In zile ca astea, ploioase, cred ca ar merge tare bine langa un ceai de caramel si niste biscuiti :)
Whoop whoop… 26, miercuri e ziua mea!!! Sper sa fie cu noroc… si raspunsul meu este: as imparti ciocolata cu jumatatea mea mai buna langa un espresso. A doua zi as alerga un km in plus :)) dar ce mai conteaza. De ziua mea … pot manca un munte de ciocolata… doar o data in an e ziua mea.
Eu as pune ciocolata asta alaturi de un pahar de vin rosu
Probabil aș combina-o cu unt de arahide sau cu cookie dough butter, ultima mea obsesie. Sau cu unt de migdale, da.
Sau cu niște chili ca să fie everything spicy. Sau chili acoperiți cu ciocolata însăși.
Sau aș topi-o și aș face chocolate covered sun dried tomatoes. Oare merg cu aroma de cafea?
Sau aș face-o sub formă de trufe și-aș presăra niște sare de himalaya pe ea.
Gata, pun punct nebuniei. Și merg să mă refugiez în borcanul cu cookie dough butter pe care-l menționam mai sus. Unii n-au stash secret ca tine, Mazi. ^_^
Hmmmm.. Un ceai verde cu iasomie si niste zmeuraaa.
langa fistic si un pahar generos de Sangria :)
Hmmm, as asorta ciocolata cu tiramisu unui pahar de vin alb, in fata unui semineu. Afara ninge, iar pe fundal se aud ritmuri de saxofon. Langa mine, cu ochii inchisi, savurand deliciul, se afla domnul meu.
Cu un ceai aromat..si poate cu zmeura.
As combina ciocolata cu tiramisu cu un Latte Macchiato delicios cu alune prajite, numai bun de savurat intr-o seara de iarna, dar si alaturi de un vin frizzante rose :) mmm, delicios!
As combina ciocolata cu un pahar de prosecco intr-o dupa-amiaza de weekend. Daca adug si o carte buna, devine dupa-amiaza perfecta de weekend!
ciocolata? raspunsul vine fara preget: cu un latte neindulcit preparat cu drag
As combina ciocolata cu tiramisu cu un espresso scurt si alune prajite in casa!
ciocolata cu ciocolata. combinatia pefecta!
(si poate cu niste fresh-backed muffins si un pic de lapte)
Ciocolata cu Tiramisu ar merge de minune cu un pahar de Sherry sau de ce nu o bubbly champagne!
Cu cafea si inghetata!
Ciocolata tiramisu o combin cu amaretto, o savurez cu frisca sau simpla la un picnic.
Cel mai delicios giveaway; Parerea mea :). Cu o ceasca de cafea si cartea pe care o citesc acum, “Adevarul despre Harry Quebert”. Sincer, e nevoie de ceva dulce .
Buna,
Eu as manca-o “singura”. Fara vin, fara cafea. Dar as manca ciocolata in zilele urate, cand m-as da jos din pat, doar pentru o ciocolata buna.
Ciocolata cu tiramisu as asorta-o cu un Latte Macchiato, o carte buna, si o muzica downtempo pe fundal.
Cu o carte intr-o zi ploiasa ca acum.
Eu ori as manca-o asa cum este ’cause I LOVE chocolate :-D sau as inventa ceva reteta de cupcakes cu ea ’cause I LOVE cupcakes even more :))
As combina ciocolata asta,cu bere de ghimbir fooarte rece:)
As combina ciocolata cu tiramisu cu o cafea bunaaa, cu zambetele copiilor mei si cu o melodie faina:)
Hmm….sambata dimineata, langa o cana mare de cafea cu spuma de lapte , impartita bineinteles cu o prietena buna :)
Pentru o explozie de arome, as incerca sa combin aceasta varianta de ciocolata cu un pahar de sampanie efervescenta. Mi-ar delecta simturile! ;)
Aș combina ciocolata cu tiramisu cu o cană de latte macchiato, într-o dimineață de luni la serviciu, pentru un început excelent de săptămână.
Cu cafeaua amara de dimineata sau cu un pahar de vin rosu seara, alaturi de un film vechi!
Eu as “combina-o” doar cu prietenul meu cate adora in egala masura ciocolata si tiramisu-ul.
As consuma aceasta ciocolata alaturi de un pahar de lapte cald cu scortisoara.
alaturi de un ceai de soc cu busuioc sau un vin rosu in fc de moment
Cu un pahar de vin si un masaj :)
Îmi ling buzele numai când mă gândesc cât de bine s-ar aşeza ciocolata cu tiramisu lângă nişte acrişoare coacăze roşii sau o savuroasă zmeură. De sezon se asortează perfect cu vreo două-trei clementine, din alea mici, zemoase, musai cu vreo câteva frunzuliţe. ;)
Eu sunt fan ciocolata! As manca in fiecare zi si chiar mananc destul de des, asta si pentru ca silueta imi permite deocamdata (glicemia nu stiu cum o fi, refuz sa o verific pentru moment :P).
Aceasta ciocolata as combina-o cu un espresso delicios…ce poate fi mai bun intr-o dupa-amiaza atat de ploioasa decat sa te rasfeti cu o cafea tare si o ciocolata atat de delicioasa?!
As combina cu frisca sau as consuma alaturi de un pahar de lapte cald.
Cocotata cu picioarele pe calorifer, cu un pahar de vin sec intr-o mana si ciocolata in cealalta…. ah’ si in surdina ceva ‘colinde’ !!?… :))
Eu as combina ciocolata cu tiramisu …cu o cafea, nu foarte dulce si o mana de alune de padure…intr-o zi de iarna geroasa…m-asi incalzi instantaneu….aaa …si alaturi de o carte buna! :)
Cu o ceasca din cafeaua mea preferata Segafredo Le Origini Peru si cu branza Brie! :)
Hmmm, mi-ar placea sa i-l dau de insotitor pe domnul Mateus, vinul roze si un pic bubbly. :)
Alaturi de un pahar de sampanie si de un bol cu fructe de padure.
Mi-ar placea langa ciocolata cu tiramisu sa am latte-ul meu preferat, dulceata de lingonberry si zambete frumoase.
Eu aș opta pentru un ceai de portocale și o carte bună, răsfoită dintre câteva perne călduroase. Sună a seară perfectă de aproape-iarnă :) De-ar da și câțiva fulgi, ar fi și mai bine!
eu as topi-o intr-un bol de cereale cu lapte fierbinte ca sa raman cu impresia ca mananc sanatos:))
As combina ciocolata tot cu ciocolata :)) si cu bereee, neagra, merge si blonda si nefiltrata. Pff, vise, deocamdata o combin cu bere fara alcool, sa nu turmentez copilul :)
Eu as savura-o cu un pahar de Porto, dupa o calatorie la Lisabona, inveti ca lucrurile minunate se combina de minune intre ele!
Dupa o zi din asta infernala cand toate stau cu capu-n jos, mi-as topi gandurile aiurea sorbind dintr-un flat white de la Olivo (Clujenii stiu face cafea buna) si muscand din minunatia asta de ciocolata. Dar daca e sambata, I’d go all out si-as cupla-o cu sorbituri dintr-un pahar de prosecco rece.
neapărat cu o rodie
ar merge langa un espresso, migdale si merisoare!
Eu as combina ciocolata cu un pahar de vin :D
cu o ciocolata calda cu lapte de migdale si sirop de artar, macar sa mor fericita
Cu un espresso, cu o inghetata, cu o salata de fructe
Heidi Tiramisu ar fi fantastic cu un pahar de Prosecco si un bol de capsuni :)
Alaturi de ceaiul English Breakfast cu mult lapte ar fi perfecta.
Imi place sa combin ciocolata cu cafea si alune de padure crude
Eu nu prea beau cafea, dar cand imi vine pofta o beau doar alaturi de o bucatica de ciocolata:) Cred ca produsele prezentate de tine vor face sa cresca vanzarea de cafea : va fi cumparata de mine:):)
Cu crisecco de la Cricova si zmeura .
In cazul meu ciocolata cu tiramisu ar merge cu un pahar de lapte rece sau cald, depinde de sezon! :)
Cu un pahar de prosecco si cu capsunele sau zmeura pe timpul verii. In caz contrar cu cafea cu aroma de migdale
Eu as combina o patratica din ciocolata asta minunata cu o alta patratica si apoi cu alta patratica pana se termina toata tableta :) cuz i lovee chocolate!
Pentru ca tocmai am terminat de facut un tratament care imi interzicea cofeina (sub orice forma :( ) as combina ciocolata aceasta minunata cu o ceasca de cafea indulcita cu putin lapte de migdale…
Eu as manca-o alaturi de un pahar de vin rosu :)sau cu o cafea buna..
Cu siguranta alaturi de un pahar cu vin.
Eu as vrea sa o mananc in combinatie cu o inghetata fina de vanilie, chiar daca e aproape iarna!
Yummy…as combina ciocolata cu niste caise uscate si alune de padure:)
Eu as combina ciocolata asta cu o alta ciocolata fix asa, si dupa aceea as scrie in moleskine ce buna o fost si ca nu ma simt prost deloc, si as fi dublu fericita, si de la ciocolata, si de la senzatia de a scrie in smecheria aia de caiet! :)
As alatura ciocolatei Heidi o cana de ceai negru cu lapte. :)
Alaturi de un espresso si capsuni!
Buna! Heidi ciocolata cu tiramisu langa o cupa de inghetata de vanilie si piscoturi insiropate cu lichior de kumquat, pe care l-am cumparat in luna mea de miere in Grecia :)
Mmmm… yummy
Cu Xerex sau cu o cafea buna
Le-as savura mai bine alaturi de un ceai negru cu aroma de scortisoara, cardamom, cuisoare si ghimbir, si cu niste nuci de macadamia prajite cu chile, sare si lamaie. Asa, ca pentru o amiaza intunecata.
as savura ciocolata alaturi de un pahar de sampanie.
eu as combina aceasta ciocolata cu o zi lenesa si ploioasa, alaturi de o carte buna, muzica in surdina si ceai parfumat cu lamaie
Asociez cu un cappuccino!
Cu o ceasca de vin cald si cu my favourite cheesy Xmas movies…the holidays’ spirit, dude :D
Cel mai probabil cu o cana de lapte cald citind un ghid de vacanta.
As savura cateva patratele din aceasta ciocolata langa o cafea tare neindulcita :)
As combina-o cu un pahar de lapte cald :)
Eu as combina-o cu colegele de la birou. Fiecare cate o bucatica si restul mie:-)
Cu un latte macchiato! :)
As combina-o cu o cafea aromata, cu scortisoara si o tigara cu aroma de vanilie. (Stiu, sa fumezi nu e bine, dar toti avem viciile noastre) Cred ca ar fi intruchiparea perfecta a expresiei “dolce far niente”.
As face un chec simplu. Dupa ce l-as scoate din cuptor, as razali ciocolata cu tiramisu peste el. Dupa ce s-ar topi ciocolata si s-ar forma o minunata crusta l-as taia felii. Contrastul de culoare dintre galbenul checului si maroniul ciocolatei topite cred ca ar arata foarte bine. Le-as servi impreuna cu o cafea cu lapte.
Din reminescentele mele TeaSlabeste de pe vremea cand desertul se manca fara griji doar cand era impartit, as adauga unui tiramisu inca o lingurita, cea a Domnului Sot, caruia ii place orice doar sa nu imparta :)) dar problema se schimba cand nu e el cel care imparte, deci zic ca-i metoda bine sa-l invat how to ;)
As pune-o langa un latte machiatto cu amaretto. Mai bine spus as pune un latte machiatto cu amaretto langa ea .
Trebuie neaparat sa o gust ! La prima “vedere” as combina-o cu o cupcake, tot cu ciocolata – o bucatica de ciocolata ca décor :)
Ce pofta nebuna mi-ai facut … As combina ciocolata cu doua pahare de sampanie si cu multa dragoste !!!!!!
Eu as face baie in ciocolata! Buna pentru ten, corp si silueta. Bine, ma sacrific si fac baia aia im venetia:)))
simpla! in timp ce stau la adapost si afara ninge neincetat
Cu o cana cu ceai de zmeura !
As savura-o alaturi de o cana de vin fiert asa cum numai sotul meu stie sa faca si o carte buna :-)
Pe 26 e ziua mea! :D
Ciocolata as combina-o cu un cappuccino spumos cu sirop de alune de padure si/sau cu un croissant cu unt.
Ciocolata cu tiramisu as combina-o cu un ceai aromat, ambele fiind numai bune pentru vremea racoroasa de afara :)
As savura-o asa simpla.
Cu un Irish coffee, coz Irish people and Italians are my favourite kind of people:)
Cu aroma bradului d Craciun si miros de portocale, cu multa voie buna si un pahar de vin alb.
Cu o cafea cu lapte :)
As savura-o alaturi de cafeaua de dimineata,pentru a avea buna dispozitie toata ziua.
o vreau simpla, fara combinatii sa ii savurez aroma
As combina cu un ceai de portocale foarte aromat.
Alaturi de persoana iubita si impreuna cu o sampanie, un bol cu migdale si un film bun.
As combina aceasta ciocolata cu gustul castanelor prajite.
cu un pahar de cafea sau un pahar de lichior de ciocolata.
Pentru că niciodată nu e destulă ciocolată pentru papilele mele gustative, eu aș combina-o cu o cană de ciocolată caldă amaruie cu lapte. Ciocolată lichidă și ciocolată solidă într-o-mbucătură.
Yum!
cu biscuiti
Cu un Pinot Noir de Murfatlar.
Imi vine in minte ciocolata calda,chec, ciocolata.:)
Mmmm, imi plac si combinatiile preferate de tine. O alta combinatie ideala ar fi ciocolata cu tiramisu si capsuni proaspete sau cicolata cu tiramisu si amaretto (sau lichior de cafea).
As savura-o langa “Fluturi” de Irina Binder :)
Ciocolata cu tiramisu as combina-o iarna cu o felie de panettone( italian) si o cana de vin rosu fiert (strasnic romanesc) as face o combinatie de gusturi si culturi ,iar gandul meu ar fugi haihui intr-o calatorie!
nu as combina-o cu nimic pentru a nu-i strica aroma.
As combina ciocolata cu tiramisu cu lichior de oua, de Crăciun, și cu o poveste frumoasa alături de sora mea :)
Aș savura ciocolata Heidi Tiramisu alături de un ceiuț cald din fructe de pădure și câteva pișcoturi,este o combinație care cu siguranță nu poate da greș.
Cu nimic. E perfecta asa.
Langa cafeaua de dimineata ar fi perfecta!
Eu imi imaginez doua combinatii: 1. cu un capuccino dimineata sau 2. (strangely enough) cu o para aromata :)
Imi imaginez ca este duminica si stau in fotoliu si citesc o carte buna (cel mai probabil din clasici). Vinul meu preferat Rose Lliliac din Lechinta si ciocolata cu crema de tiramisu de la Heidi se afla pe masuta de langa, iar cainele meu – un superb Retriever auriu – mi s-a gudurat la picioare intr-o moleseala de weekend ;)
As combina ciocolata cu o cafea semidulce si un serial, perfecte pentru o dimineata lenesa :)
Eu as pune-o langa un vin “Lacrima lui Ovidiu” sau un vin de Marsala. Si le-as savura. :)
Neapărat cu un episod din Hannibal, să-mi mai îndulcească priveliștea.
as vrea sa savurez fiecare bucatica, asa ca simpla as savuro-o.
Eu a-si imparti cu cineva drag si a-si savura cu o cafea langa o lectura!
Cu un pahar de bourbon bun, la o cabana, undeva in munti
Cu un pahar de vin rosu, intr-o companie placuta
Cu niste biscuiti sarati si o cana de ceai de scortiosara
Cu nuci sau castane coapte
As savura-o cu o cana de ceai de rooibos, scufundata pana la gat in cada cu apa fierbinte si spuma parfumata cu floare de portocal.
Eu as ramane la combinatia clasica ciocolata – cafea. Bineinteles, o cafea proaspat rasnita si preparata la ibric, ca asa imi polace cel mai mult.
As savura ciocolata alaturi de urmatoarea combinatie: copiii mei…oricum nu as putea-o savura singura ….
Hm…cu cafea, dar si cu nuci…nu mai am timp sa ma gandesc; e 23.55!