Live streaming: Food Bloggers Conference

25 Nov 2014, Cristina Mazilu

N-ai prins loc la Food Bloggers Conference de maine sau nu esti (d)in Bucuresti? Poti vedea chiar mai sus live stremingul, miercuri, incepand cu ora 12:30.

Conferinta incepe cu o prima sesiune: Blog Talk, care ii aduna intr-o dezbatere pe Ana Naie de la Easy Peasy, Monica Rosu de la Foodie Family, Andreea Craciun – Andie si Madalin Simion – Wine and Knives. Sesiunea va fi moderata de Florin Itu – Crazy Mother Cooker.

De la ora 14:30, in sesiunea a doua – Blog Know How, moderata de Cristian Manafu, vor povesti Larisa Petrini – Managing Partner, Saatchi & Saatchi, (the ever so lovely) Ana Sipciu – Industry Manager, Google, Alex Negrea – Head of Facebook Department, Spada, si Radu Dumitrescu – fotograf culinar, Grey Wolf Studios.

Finally, dupa pauza de pranz, cafele & such – de la 16:45 incepe sesiunea a treia, Blog Heroes. Aici o sa vreau sa fiti super-mega-ultra pe receptie, pentru ca yours truly urmeaza sa se dea in stamba. Considering ca se intampla in mai putin de 24 de ore si inca nu mi-e clar ce-o sa povestesc, should be interesting :-)) Dar inainte de asta vor povesti si vor raspunde la intrebari Adi Hadean, Anca Feodor – Cookie Jar si Codruta Popa – Apa. Faina. Sare (aka Codru de paine) . Toata treaba e moderata de Marius Tudosiei de la Bacania Veche.

Deci se pare ca ne-am strans o gasca simpatica. Should be fun. So see you tomorrow!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (2)
  1. Tea says:

    Yeeees, can’t wait!

  2. Adriana says:

    Foarte faina conferinta. Mai ales partea cu cei de la Google, Youtube si Facebook. Am descoperit lucruri noi si pot sa-mi fac altfel un plan. Tot ezit sa pornesc un blog de food desi citesc zilnic vreo 5-6 bloguri diferite si informatia chiar a fost interesanta

Comenteaza
Follow on Instagram