Chez Mazilique

Interviu pentru LaRevista.ro

Aparut pe 13 octombrie 2014

 

Cristina Mazilu Mazilique inverviu LaRevista.ro

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Andra says:

  Am nimerit tocmai bine topicul asta cu o prezentare a Cristinei Mazilu, pentru ca azi, desfacand o punga de caju in crusta de wasabi, m-am gandit automat la…. Mazilique….Si am zis ia sa vad ce mai face ea ca n-am mai vizitat-o de ceva timp. Asa ca “La multi ani!”, draga Mazilique, sa ai un an plin de impliniri!
  Desi nu te cunosc personal, sunt trei lucruri care ma fac sa ma gandesc la tine si la blogul tau: cupcakes, chestii crocante cu wasabi si pateul cu stafide.

  • Cristina Mazilu says:

   multumesc, Andra! un an minunat si tie!

   si toate ca toate, da’ tre’ sa-mi spui de unde ai luat caju in wasabi! (!!!)

 2. Andra says:

  Nu din Romania, din Middle East, unde locuiesc acum. Dar promit sa-ti aduc la vara cand ajung prin tara! Pana atunci o sa experimentez bucataria locala sa vad ce ma impresioneaza!

 3. foarte frumos interviul ! felicitari !

 4. Anca Popa says:

  Traim intr-o lume in care mizeria ne inconjoara, scandalul tine prima pagina a ziarelor, iar chilotzareala si pusul poalelor in cap a devenit sport national pe la multe posturi de TV. Retele de socializare sint la rindul lor asaltate de pseudovedete devenite cunoscute peste noapte nu datorita vreunei abilitati personale, ci din cauza operatiilor estetice, multe si inutile ca si a legaturilor cu persoane dubioase. Si in aceasta lume apare o tinara care se incapatzineaza sa faca lucruri frumoase, sa incinte oamenii cu retetele ei, calatoriile atit de cinematografic povestite. Mai mult cind aproape nimeni nu mai citeste, ea ne recomanda carti. La 20 si ceva de ani ne prezenta expozitii de arta, concerte de muzica (opera, Festivalul Enescu), filme, cu o maturitate demna de un critic. Ajunsa la 30 de ani a evoluat, dar tot frumos. Sa-ti vorbesti de bine prietenii, oamenii cu care interactionezi si mai ales parintii e un lucru din ce in ce mai rar. Aparitiile din media sint semnalate mult dupa consumarea evenimentului. Probabil de aparitia din decembrie vom afla prin martie. Continua sa fii minunata !

Insta Moments

 • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
 • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
 • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
 • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
 • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
 • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
 • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
 • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio