Kitchen Victim: Ep. 12 – Clatite dulci si sarate

10 Apr 2015, Cristina Mazilu

Nu e prima data cand fac clatite, dar e prima data cand le impart cu Morodan. Asa ca am facut vreo trei feluri, sa ne ajunga pentru mic dejun, pranz si cina.

Imagine: Catalin OpritescuMihai Dina si Vlad Constanda
Montaj: Vlad Constanda

 

Pentru a pregati clatitele am folosit tigaia Tefal, special facuta pentru asta, din gama Talent. Aceasta are un invelis antiaderent super-rezistent (poti folosi inclusiv ustensile de metal – n-o sa se zgarie), si un fund dublu, care datorita grosimii asigura o distribuire egala a caldurii. In plus, punctul rosu Thermo-Spot™ iti indica daca tigaia este suficient de incinsa – mai exact, punctul trebuie sa aiba o culoare plina, astfel incat sa nu se mai distinga logoul si cercurile concentrice.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Where are the funny white speech balloons gone?

  2. […] used a Thermo-Spot frying pan from Tefal. Even I could turn one pancake over and made it […]

  3. Raluca says:

    Dar rochia…? De unde este rochia…?

  4. Oana says:

    Am o nepoata in varsta de 7 ani care este fanul episoadelor voastre KITCHEN VICTIM. Mai zilele trecute fiind in oras cu ea , o vad deodata inforind si imi zice preciptata :Vino, i-am vazut pe pritenii lui Mazilica. Eu perplexa : Cum? De unde ii cunosti tu ? Ea: Vino! Sunt multi!, am urmat-o si ce crezi, mi-a artata direct raftul in care stateau tigaile Tefal. Normal ca a trebuit sa luam un prieten de-al Mazilicai acasa . :)

Comenteaza
Follow on Instagram