Chez Mazilique

Quintessentially British

Cand am fost prima data in Londra, in 2010, primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru intr-un Marks & Spencer Food din aeroport si sa-mi iau o punga de chipsuri cu otet, one of my favourite guilty pleasures back then. La intoarcerea in tara, jumatate de valiza era umpluta cu condimente, sosuri, extracte de vanilie si migdale, sare Maldon si alte goodies pe care le luasem de acolo. Si povestea s-a repetat exact la fel de fiecare data cand am mai ajuns in UK.

Fast forward pana acum vreo doua luni, cand am primit un telefon: “Cristina, deschidem doua magazine Marks & Spencer Food – unul in Plaza Romania, celalalt in Mega Mall. Vrei sa ne pregatesti cateva retete cu produsele noastre?“. Evident ca am vrut.

Dar inainte de a trece la treaba, m-am dus sa-mi fac stocuri de chipsuri cu otet, caramel sarat, granola, ceai si biscuiti cu unt. (Nu mi-e inca clar daca asta mi-a potolit dorul de Londra sau l-a alimentat si mai tare, dar asta e alta discutie).

Ce-am facut insa la lansarea magazinului M&S din Mega Mall (pe langa faptul ca m-am produs in fata oamenilor cu un headset de parca eram Madonna or smth :-))?Marks & Spencer Food-11

O scurta demonstratie despre cum doar asambland rapid cateva dintre ingredientele de pe rafturi poti sa pregatesti lovely treats pentru un dinner party: salata de naut, paste cu pesto, mini-tarte cu caramel sarat si nuci macadamia, crackers integrali cu cu branza si gem/chutney, biscuiti cu crema de mascarpone si capsuni.

Marks & Spencer Food-9

Marks & Spencer Food-8

Marks & Spencer Food-7

In caz ca nu ati ajuns inca, eu v-as indemna sa treceti pe acolo – sectiunea Marks & Spencer Food din Mega Mall aduna peste 600 de produse M&S, cum ar fi  fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast, biscuiti Blueberry Puffs, tot felul de alune, dar si paste si sosuri pentru paste, dressinguri si sosuri, condimente si conserve, cereale pentru micul dejuns, dar si o selectie interesanta de vinuri. So cheers to that!

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Am dat intamplator de acest articol si de blogul tau cautand diverse “lucruri de facut” odata ajuns in Londra. Fiind o gurmanda, o sa tin cont de propunerea ta si chiar o sa revin cu feedback, vizita noastra in UK se va derula luna viitoare.

  2. dM says:

    Am trecut pe lângă magazinul din Plazza dar n-am apucat sa intru. Le “rup” usa când mă întorc de la mare. Si unde mai pui ca-mi aminteste si de Londra … which is priceless!

  3. Cristina says:

    Arata grozav Mazi! Ne dai si noua reteta pentru mini-tartele cu caramel sarat si nuci?? O saptamana frumoasa sa ai! Cristina

Insta Moments

  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
  • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio