Chez Mazilique

[Fake X’mas Giveaway] Inedit Goodies

Acum vreo trei saptamani va povesteam aventurile mele in bucatarie cu tofu. Ce-am facut si ce a iesit ati putut vedea singuri, asa ca acum e randul vostru sa treceti la experimente.

Pentru asta v-am pregatit in Fake X’mas-ul de azi nu unul, ci cinci giveaway-uri, fiecare constand intr-un cos cu produsele Inedit Soia pe care le vedeti mai sus. Veti gasi bautura din soia, crochete in sos tomat, crenvursti din soia, pate vegetal din boabe de soia, sos de soia si noodles din soia.

Ca sa primiti unul dintre cosurile de care va spuneam, schema, dupa cum stiti deja, e simpla: lasati mai jos un comentariu in care povestiti ce ati pregati cu produsele Inedit. Eu m-am laudat deja cu tofu in crusta crocanta.

Astept raspunsurile pana vineri, 10 iulie, la ora 23:59. Cei cinci care vor primi cate un cos cu produse Inedit vor fi alesi random si anuntat marti – cunoasteti deja modelul :-)

Toate produsele Inedit sunt preparate pe baza de boabe de soia nemodificate genetic, fiind singurul producator de pe piata romaneasca care proceseaza direct boabele de soia, in mod traditional.

Mai exact, procesul de fabricatie se bazeaza pe prelucrarea atenta a bobului de soia si combinarea lui cu alte ingrediente si condimente – astfel, boabele de soia se hidrateaza aproximativ 10 ore, apoi prin presare se obtine laptele de soia, iar prin fierbere se obtine pateul din soia. De asemenea, laptele de soia este folosit ca baza pentru tofu, maioneza vegetala si crochetele de soia.

Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update: cititorii care vor primit cosurile sunt Ioana Tant, Pamela Ignat, Diana Voiculescu, Oana R si Alina Potocean.

YOU MIGHT ALSO LIKE