Chez Mazilique

Kitchen Victim: Ep. 13 – Gem de zmeura pe fast forward

O sa pornesc pur si simplu de la premisa ca v-a fost dor de noi. Ca parca it’s been too long de cand nu ne-am mai dat in stamba in formula asta si, nu de alta, da’ riscam sa ne luam prea in serios daca mai stateam mult asa.

Prin urmare saptamana asta m-am prezentat la intalnirea cu Morodan cu un castron plin cu zmeura, ceva zahar si un Multicooker Philips.

Ce-a urmat, vedeti mai jos. Atentie, acest video poate include urme de pene de strut.

Imagine: Catalin Opritescu si Mihai Dina 
Montaj: Vlad Constanda

  1. justme says:

    Ai slabit mult in ultima perioada, tii o cura anume? ZI-ne si noua secretul :D

    • Cristina Mazilu says:

      ti se pare? eu cred ca sunt la fel. nimic anume, incerc sa mananc echilibrat, dar asta inseamna de fapt momente in care mananc foarte mult (cand sunt plecata din tara, cand testez retete, cand e deadline la revista etc) cu momente in care mananc mai putin, ca sa contrabalansez situatia. deci un fel de dezastru :-D

  2. Laura says:

    superb!
    dar borcanele…! de unde sunt?

  3. R says:

    Ha, Asta e o reclama la multicooker….

  4. Ana says:

    Din categoria “tara arde si baba se piaptana ” mie imi place foarte tare rochia ta :D
    Si legat de proiect, sa stii ca eu ma uit cu fi-miu (5.9 ani) care se distreaza foarte tare si ma intreaba din cand in cand daca au mai facut fetele alea doua filmulete :)

  5. Anamaria says:

    Pe cand un nou episod din Kitchen victim? :)

Insta Moments

  • beautiful @buniol_tomatoes • and a few 🍅 ideas on the blog • #tomatoes #heritagetomatoes #buniol #summercooking #MaziliqueStudio
  • when left alone to choose the paint colours for the new home • #bedroom • #prussianblue meets #teal 😳
  • 'Are we there yet?'
  • • slow •
  • Pachet pentru luat la birou si/sau cina ultra-rapidă 😜
  • Windowsill harvest at @mazilique_studio
  • tender is the night
  • (wannabe ) (ballerina) bun + golden retriever + cuddly hugs = hot dog?! 🌭💛
  • #peach and #pistachio #tart - recipe on the blog and link in profile