Chez Mazilique

Cakes are better with rouge

Saptamana asta, intr-o conversatie cu cineva la o petrecere, am intrebat:

“Cum m-ai recunoscut? De unde stiai cine sunt? Pentru ca am ras foarte tare?” (pentru cine n-a avut neplacerea sa se afle cu mine intr-o carciuma, se pare ca rad tare, mult zgomotos si, daca nu e ceva foarte enervat, macar e ceva foarte distinctiv).
“Nu, dupa rujul rosu”, mi-a raspuns.

Oh, well – e si asta ceva, mi-am zis.

Daca mai era nevoie de vreo dovada, rujul e ceva important. Asa ca atunci cand Bourjois m-a provocat sa pregatesc la studio un workshop de torturi pornind de la noile lor rujuri – colectia Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet – am zis “oui”, en  un clin d’œil.

Souffle de Velvet Bourjois-1-2

Asa ca, pornind de la culorile noilor rujuri, am pregatit 8 umpluturi, creme si sosuri cu care sa pregatim torturile:

  • Orangélique – ganache de ciocolata cu portocala si cognac
  • Coquelic’oh! – crema de lamaie cu mac
  • VIPeach  piersici cu crema de mascarpone
  • Ravie En Rose – crema de unt cu apa de trandafiri
  • Fuchsiamallow – marshmellows!
  • Cherryleaders  – dulceata de cirese
  • Plum Plum Pidou – prune lipicioase cu scortisoara
  • Carameli Melo – mere caramelizate

Si intr-o dupa amiaza insorita ne-am adunat la studio, unde s-au intamplat cele de mai jos. Daca vreti sa incercati si voi torturile, am pornit de la aceasta reteta dintr-un episod din Kitchen Victim. E cel mai simplu si rapid blat de tort pe care l-ati putea pregati vreodata. Tot ce mai ramane e sa-l umpleti si sa-l decorati dupa cum aveti chef.

Souffle de Velvet Bourjois-2

Souffle de Velvet Bourjois-6

Souffle de Velvet Bourjois-3

Souffle de Velvet Bourjois-4

Souffle de Velvet Bourjois-5

Souffle de Velvet Bourjois-9

Souffle de Velvet Bourjois-8

Souffle de Velvet Bourjois-11

Souffle de Velvet Bourjois-12

Souffle de Velvet Bourjois-13

Souffle de Velvet Bourjois-14

Souffle de Velvet Bourjois-15

Souffle de Velvet Bourjois

Souffle de Velvet Bourjois-20

Souffle de Velvet Bourjois-25

Souffle de Velvet Bourjois-22

Souffle de Velvet Bourjois-21

Souffle de Velvet Bourjois-12 copy

Photo – Roald Aron

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Teodora says:

    Vazusem pe instagram pozele si eram foarte curioasa ce ai pregatit. Momentan cred ca se organizeaza o revolta impotriva mea pentru ca nu am mai gatit demult un desert si am nevoie de inspiratie. Parca as incerca sa fac o crema de lamaie si mac.

  2. Florina says:

    Ce nebunie… vreau si eu. Deja imi imaginam ce decoratiuni as fi facut eu.

  3. Monica says:

    aaaa, de ruju rosu te-am intrebat si eu o data….u got a trademark ;)

  4. Hands down cea mai bună corelare între rujuri și cakes. Awesome job, Mazi.

  5. Ralu says:

    Oh my God, Mazi! That dress is gorgeous! Love at first picture!

  6. Insecticide says:

    Felicitari pentru creativitate!

Insta Moments

  • Little foodie #wanderlust corner at @mazilique_studio
  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty