Chez Mazilique

Oua cu ciuperci si sparanghel

Pentru ca am prostul obicei de a sari micul dejun, de fiecare data cand mi se intampla am senzatia ca e vacanta. Ceea ce ar trebui sa fie mai des, imho (si vacanta, si micul dejun – desigur).

Cum a fost si in dimineata cu oua trantite pe niste felii prajite de sourdough, peste care si-au facut loc niste ciuperci si cateva fire de sparanghel.

It’s quite plain and simple actually, n-am mare lucru de povestit:

  • Ouale batute (vreo 4) le-am pus intr-o tigaie incinsa pe foc mic spre mediu, in care topisem niste unt. Le-am alergat cu o spatula de silicon (sau sa fi fost lingura de lemn?) pana ce s-au coagulat si s-au facut cremoase
  • Ciupercile le-am rumenit intr-o tigaie cu putin ulei de masline
  • Sparanghelul a trecut de asemenea prin tigaie. Just a flash, cat sa ramana crocant
  • Feliile de paine unse cu putin ulei de masline au fost prajite putin in tigaie. (Putin mai mult, cat sa ard un pic marginile si sa-mi amintesc de copilarie).

Dupa care le-am pus unele peste altele in farfurie, cum se vede in poza de mai sus, si le-am impartit cu doua dintre cele mai misto tipe around, Titică si Misha.

  1. Pustiul says:

    Arata delicios!!!

  2. Mihaela T says:

    Nu cred să fi remarcat pe undeva sourdough. Unde aș putea găsi genul acesta de pâine? Merci! :)

    • Cristina Mazilu says:

      paine cu maia – scuzati :-)
      gasesti in multe locuri: Pain Plaisir, Miez, Colt de paine si multe care-mi scapa acum :p

Insta Moments

  • Windowsill harvest at @mazilique_studio
  • tender is the night
  • (wannabe ) (ballerina) bun + golden retriever + cuddly hugs = hot dog?! 🌭💛
  • #peach and #pistachio #tart - recipe on the blog and link in profile
  • #figs #clafoutis, soon on the blog
  • 🎶🎶 take my ❤️ and please don't break it // geez, I'm having a cheesy morning at @mazilique_studio
  • Midnight promises at @mazilique_studio 
#testkitchen #chocolatecake #spreadthelust
  • tata crește roșii ❤️🍅
  • catching up with my breakfast