Chez Mazilique

Tocana de legume cu naut, la cuptor

Adica o noua incarnare (minus carnea, in cazul asta) a felurilor de mancare fara reteta.

Mai exact, toate legumele pe care le-am gasit ratacite in frigider: ardei, dovlecei, vinete, cartofi au fost taiate in big chuncks si aruncate intr-o tava cu ceva ulei de masline, apoi bagate in cuptorul incins la 200ºC, cat sa se rumeneasca.

Dupa care am adaugat si o conserva de rosii tocate si o alta de naut, plus o mana de patrunjel.

Tocana de legume si naut la cuptor-1

Am amesteat, am dat toata treaba inca putin in cuptor si asta a fost tot. Rocket science, nu alta.

(Evident, pe parcurs am scapat si niste sare, piper, chimion, fulgi de ardei iute #casafiebine)

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Iuiu says:

    Ce bine arată! Tocmai mă uitam la niște vinete, dovlecel și ardei și mă întrebam cum să le combin. Așa o să fac și eu; vara-n farfurie.
    P.S.: Dar de unde e vasul acela frumos, cu bordură albastră?

    • Cristina Mazilu says:

      luat de pe Vivre.ro, acum mai bine de un an. dar uneori mai revin colectiile :-)

Popular posts

Insta Moments

  • This is what happens if you wash your hands 60-70 times a day
  • Whole roasted #cauliflower at the @mazilique_studio #testkitchen. Recipe in profile link
  • #avocado #toast with #smoked #salmon, #capers, #dill and #lemon. Recipe on the blog and link in profile
  • #avocado #toast with #cherrytomato and #balsamic #vinegar. Recipe on the blog and link in profile
  • 10 ideas for #avocado #toast on the blog. Recipe in profile link
  • Lumi. Siropul de sâmbătă seară
  • For the #love of #chocolate - #chocolatetruffles #recipe on the #blog (and at @mazilique_studio). link in profile
  • This is my Lumi☀️❤️❄️. She's perfect.
  • Testing a curried #soup at @mazilique_studio