Chez Mazilique

Tocana de legume cu naut, la cuptor

Adica o noua incarnare (minus carnea, in cazul asta) a felurilor de mancare fara reteta.

Mai exact, toate legumele pe care le-am gasit ratacite in frigider: ardei, dovlecei, vinete, cartofi au fost taiate in big chuncks si aruncate intr-o tava cu ceva ulei de masline, apoi bagate in cuptorul incins la 200ºC, cat sa se rumeneasca.

Dupa care am adaugat si o conserva de rosii tocate si o alta de naut, plus o mana de patrunjel.

Tocana de legume si naut la cuptor-1

Am amesteat, am dat toata treaba inca putin in cuptor si asta a fost tot. Rocket science, nu alta.

(Evident, pe parcurs am scapat si niste sare, piper, chimion, fulgi de ardei iute #casafiebine)

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Iuiu says:

    Ce bine arată! Tocmai mă uitam la niște vinete, dovlecel și ardei și mă întrebam cum să le combin. Așa o să fac și eu; vara-n farfurie.
    P.S.: Dar de unde e vasul acela frumos, cu bordură albastră?

    • Cristina Mazilu says:

      luat de pe Vivre.ro, acum mai bine de un an. dar uneori mai revin colectiile :-)

Insta Moments

  • summoning spring
  • Playground, I haz it
at #MaziliqueStudio
  • #tropical days at #MaziliqueStudio
  • We're hiring. Check it out on the blog
  • Just a throwback to one of my favourite places - Baracca (and of of my favourite dishes)
>
>
>
#missingthis
  • Really excited about tomorrow, as I'm returning to #MaziliqueStudio and to working on my projects in my beloved kitchen. But until then, I'm treating the first Monday of the year as it should be - with 50 shades of grey laziness and a touch of nostalgia.
  • You really have to check this out. Recipe in profile link 
#chocolate #icecream #christmas #recipe
  • Some #bacon wrapped #turkey. Check out the recipe on the blog
  • a girl and her #pig