Chez Mazilique

Beau o bere cum ajung

Niciodata in ultimii zece ani nu am avut asa o pofta de mers la mare. Sincer, mie nu-mi place sa stau la soare, nu-mi place cand afara sunt mai mult de 23°C, nu am rabdare sa stau pe sezlong si nu ma dau in vant nici dupa pielea bronzata.

DAR

Acum astept dupa amiezele de vineri ca atunci cand aveam 20 de ani si un Tico care tremura din toate portierele ca sa plec la mare. Habar n-am ce s-a schimbat, but I really don’t care, tot ce vreau e sa se faca ora de plecare si sa ma inghesui pe autostrada, injurand traficul. Nu stiu voi ce faceti, da’ eu beau o bere cum ajung. Vorba cantecului care de altfel ma enerveaza (la fel cum o facea pana de curand si marea, but hey – some things do change)

Seria weekendurilor la mare an inaugurat-o fix acum doua saptamani. Daca pe vremuri asteptam sa se faca ora de rupt usa redactiei in care eram reporter ca sa fug la mare, pe 24 iunie asteptam sa-mi inchei panelul de la Food Bloggers Conference ca sa fug pe nisip.

Pentru ca in acea seara, la Cafe del Mar din Mamaia, Peroni Nastro Azzurro a inaugurat un nou spatiu de vara, care pana pe 31 august va gazdui expozitii de design, petreceri si – drumrolls – experiente culinare.

CasaDiPeroni_377

Totul langa o sticla de bere – preferata mea e Peroni Piccola, care e suficient de mare cat sa-ti potoleasca setea, dar potrivit de mica astfel incat sa nu ti se incalzeasca sub umbrela.

Asa ca – ready, steady, go! Si ne vedem la bere pe plaja. Ma recunoasteti usor – eu o sa fiu aia care vara asta se bucura de mare.

YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Cristian says:

    Sejur cât mai plăcut la mare ! Iar celor de la Peroni le doresc să se dezvolte în continuare sub noul patronat, ținând cont că până la finalul lui 2016 vor intra în portofoliul japonezilor de la Asahi .

  2. eM says:

    Go, Mazi! Have lots of fun!

Insta Moments

  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
  • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio