Chez Mazilique

Rodrigo Sandor (Ungaria) reprezinta Europa de Est in finala S.Pellegrino Young Chef 2006

Rodrigo Sandor, Chef de Partie la restaurantul Costes Downtown din Budapesta, va reprezenta Europa De Est in finala S.Pellegrino Young Chef 2016.

Dupa o zi de competitie, desfasurata pe 7 iulie, la Academia de Gastronomie din Metro Militari, in care a concurat alaturi de alti noua semi-finalisti, printre care si reprezentantii Romaniei – Nicolae Predescu, Filip Voicu Vlad-Mihail Burlacu, Bogdan Manea si Anca Elena Socoliuc, Sandor a castigat concursul pregatind obraz de porc mangalita cu piure de conopida caramelizata, coulis de stafide si tortelini de sfecla.

Juriul care l-a desemnat castigator a fost format din Adrian Hadean din Romania, Tomas Kavcic din Slovenia si Modest Amaro din Polonia. In luarea deciziei, acestia au tinut cont de ingredientele folosite, competentele chefului, explorarea cu succes a unor perspective inedite, care corespund culturii de fine dining, aspectul preparatului si mesajul pe care acesta a incercat sa-l comunice prin preparatul si viziunea personala.

Adi va fi cel care il va mentora pe Sandor in urmatoarea perioada, pana la finala care va avea loc pe 13 octombrie la Milano, in Italia.

Rodrigo Sandor 2

Insta Moments

  • It’s starting
  • Last meeting of the year at @mazilique_studio. Refueling our energy with #nespresso & #essenzamini
  • #MaziliqueTheBook - Rezoluția mea pentru 2017 a fost să nu mai las timpul să treacă. Pe blog am povestit câte ceva despre asta (link în profil). În plus, la îndemnul @canon_romania am publicat și un mic preview al fotografiilor care se vor regăsi în carte.
  • Check out the blog (link in profile) for my favorite #pepparkakor #gingerbread recipe ☃️
•
•
•
#maziliquestudio #openkitchen #testkitchen #christmascookies #f52cookie #gingerbreadman
  • Honey cookies 🍯🍪 hot from the oven at @mazilique_studio
  • Let’s get the party started 🎉🍾🎁
Maine @fashiondays sarbatoreste 8 ani, asa ca din seara aceasta da startul (in app si shop) reducerilor aniversare de pana la 70%! #HappyFashionDays!
  • Si saptamana asta am niste legume nerabdatoare care asteapta sa fie pregatite in cateva retete pe @bonduelle.ro #InstagramTakeOver
  • Happy Bday, little one year old Lumi! ☀️💛🍯
  • #Peanutbrittle - cel mai simplu și rapid cadou handmade la care m-am gândit anul asta. Rețeta pe blog și link în profil.