Chez Mazilique

Amintiri de pe o insula

In Skopelos am fost acum trei ani, n-am apucat sa scriu atunci mare lucru pe blog despre asta – probabil ca cele mai bune vacante sunt alea pe care le traiesti pe plaja, intr-o gradina cu maslini si langa o farfurie cu peste proaspat, nu cele care-ti lasa suficient timp pentru check in-uri si share-uri.

Ce-mi amintesc din vacanta e ca a fost una in care am plecat in miez de noapte, cu un portbagaj de prosecco si un prieten bun. Ne trezeam cand vroiam si impreuna mancam multi dovlecei prajiti, apoi el musaca, iar eu caracatita. Schimbam plajele pana o gaseam pe cea mai buna pentru lenevit, asa ca ziua mi-o petreceam la umbra, fie dormind, fie citind. Din cand in cand eram deranjata cu o bere rece, iar seara aveam un ritual care implica bubbly pe terasa. Cina o luam uneori intr-o gradina, sub un copac plin cu rodii.

Intr-o zi senina, puteam vedea muntii Olymp si Athos, iar trezirea mi-o dadea masina care aduce peste proaspat. Daca aveam noroc, se suprapune cu sirena ferry-boat-ului care ajunge in port turistii si cu clopotele bisericilor ortodoxe, si atunci ma trezeam buimaca si foarte confuza in ceea ce-mi priveste prioritatile – sa plec pe mare? sa cumper macrou? (poate chiar sa merg la biserica – cine stie ce au de mancare si acolo). Asa ca merita sa ma ridic din pat ca sa ajung la brutarie, sa cumper pestele ala, sa iau niste rosii, masline si miere si sa culeg oregano de pe marginea drumului.

Anyway, o sa las aici pozele astea de acum trei ani. Pentru ca e luni, pentru ca a inceput scoala, pentru ca e toamna, pentru ca le-am gasit aseara si m-am enervat putin si am zis ca poate reusesc sa spread the feeling. You’re welcome. Acum inapoi la munca

skopelos-2013-1-2

 

skopelos-2013-2

 

skopelos-2013-3

 

skopelos-2013-4

 

skopelos-2013-5

 

skopelos-2013-6

 

skopelos-2013-7

 

skopelos-2013-8

 

skopelos-2013-9

 

skopelos-2013-10

 

skopelos-2013-11

 

skopelos-2013-12

 

skopelos-2013-13

 

skopelos-2013-14

 

skopelos-2013-15

 

skopelos-2013-16

 

skopelos-2013-17

 

skopelos-2013-18

 

skopelos-2013-19

 

skopelos-2013-20

 

skopelos-2013-21

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Raticide says:

  Ma uit la pozele tale si simt mirosul marii, ce n-as da sa ma mangaie soarele pe-o plaja!

 2. Teodora says:

  Totally on the same page! Ieri am postat pe blog tot dintr-o vacanta de acum 3 ani, tot dintr-o insula, dar alegerea mea a fost Gran Canaria :)))) Superbe pozele!

Insta Moments

 • the shape of my heart
 • Popping the first cork at the new @chicineta showroom
 • It may looks like we're having a deep, meaningful conversation, but in fact we're both thinking about what we're gonna eat later
 • Aviz amatorilor: când se merge în vizită la noul showroom @chicineta se duc:
- flori
- parizer și mustar

#chicineta #housewarming #essentials
 • beautiful late spring in @simbiokb's fairy-lit garden
 • P E R F E C T I O N
 • messy chop and sun kissed summer lights, thanks to this awesome guy @stratulatsorin
 • Celebrating the newly crafted Romanian Pale Ale
//
#ale #beer #exploringsenses #craftbeer
 • Working on my beach body. I'll be gone 'til November