Chez Mazilique

Cautam Studio Assistant

Putem sari peste toata partea cu ce-am facut anul trecut vs. ce-o sa facem anul asta? Putem porni de la premisa ca mi-am facut un to do list mai mare decat pot duce pentru ca asta e modelul? Da? Bun, ce bine! Atunci putem trece la treaba.

Asadar, ne marim echipa! In prima faza, cautam pentru Mazilique un intern descurcaret si organizat, care sa ne ajute cu tot ce inseamna proiecte, evenimente, testari de retete, sedinte foto si gadilat pe aragaz atat pentru blog, cat si pentru studio.

Internship-ul va fi unul full time, de 3 luni, si – if everything goes well – se va finaliza cu un job, tot full time. And we will live happily ever after.

Ar trebui sa fii entuziast, motivat si sa te adaptezi usor. Jobul presupune un mix foarte divers de task-uri si este potrivit pentru o persoana aflata la inceputul carierei, care vrea sa se alature unei echipe in mod egal relaxata si nevrotica, intr-un spatiu misto, aflat la intersectia dintre mancare, comunitate, creativitate si ospitalitate.

Te potrivesti daca iti place blogul Mazilique (chiar cred ca job-ul ar fi plictisitor si demotivant pentru o persoana care nu are a little crush pentru ce se intampla aici), esti autodidact, pasionat de gatit, creativ, foarte organizat and a hard working cookie.

Acestea ar fi cele mai importante caracteristici pe care le cautam deoarece sunt puncte cheie de care ai nevoie in toate proiectele Mazilique.

Daca ti se pare ca pana aici te potrivesti, tine cont de faptul ca acesta este un internship pentru o pozitie entry level, cu posibilitate de crestere. Programul este unul full time, si vor exista seri si weekenduri in care va fi nevoie sa lucrezi. Dar va fi fun, I promise :-).

Pentru ce vei avea de facut, nu e absolut necesar sa excelezi in mancare, fotografie, food styling, productie, organizare, dar e important sa vrei sa dobandesti un mix de diferite aptitudini, skill-uri si talente in cat mai multe din cele de mai sus, majoritatea fiind lucruri pe care le vei invata in timp. Si, bineinteles, conteaza sa fii pasionat si dornic sa inveti, pentru ca in unele zile vei intalni lucruri noi, iar in altele vei perfectiona ce stii deja.

Fiind vorba despre o activitate in care lucrezi direct cu oameni noi si diferiti, ajuta sa fii deschis si prietenos. De asemenea, nu trebuie sa te feresti de aspectele mai putin glam dintr-o bucatarie, precum spalatul vaselor, organizarea sertarelor si camarii, prajitul cepei & co.

La Mazilique suntem o echipa mica, dar foarte bine sudata si in crestere. Ne place sa venim la studio in fiecare zi, proiectele pe care le facem ne entuziasmeaza, si iubim patrunjelul. Iar eu imi doresc foarte mult sa pastrez aceasta chimie pe parcursul dezvoltarii echipei.

 

Ce trebuie sa faci concret:

  • research si propuneri creative pentru proiectele de pe blog si evenimentele de la studio
  • sa asisti si sa contribui la sedintele editoriale
  • prep work pentru retete si sedintele foto
  • prezentari si rapoarte
  • sa ajuti la gestionarea conturilor de social media
  • organizarea studioului
  • cumparaturi pentru ingrediente & props
  • sa te implici in organizarea evenimentelor de la studio
  • sa fii proactiv si pozitiv

 

Ce trebuie sa stii:

  • sa gatesti (nu croque en bouche, da’ ceva sa placa la toata lumea ;-)
  • sa lucrezi in Word, Power Point, Excel
  • sa te organizezi si sa prioritizezi
  • sa ai cunostinte de social media si blogging
  • sa scrii si sa vorbesti in engleza
  • si in limba romana, desigur!

 

Ideal (dar nu obligatoriu)

  • sa ai permis de conducere categoria B
  • sa ai cunostinte de editare foto si video

 

Aceastea fiind zise, daca ti se pare ca toate cele de mai sus nu doar ti se potrivesc, dar te si entuziasmeaza, astept un mail pe office@mazilique.ro cu cv-ul insotit de cateva randuri in care sa-mi spui de ce ai vrea acest internship, plus raspunsul la doua intrebari:

1/ Care este reteta ta preferata?
2/ Care e gluma/ bancul la care razi cel mai tare?

Nu e concurs de eseuri literare, asa ca raspundeti relaxat :-) – pana pe 20 ianuarie.

  1. Mihaela says:

    Pfuuu daca dadeai anuntul asta acum vreo 2 ani zau ca nu ti-as fi trimis doar CV-ul si scrisoarea de intentie dar te-as fi asteptat la usa studioului cu ceva ulta-super delicios si cu o poveste despre cele doua zile petrecute in bucataria celor de la Eleven Madison Park Restaurant :)

    Bafta celor care candideaza!

  2. Diana says:

    Tare-tare mult ma bucur ca echipa se mareste. E cea mai buna dovada ca atunci cand faci ceea ce-ti place, nu are cum sa nu-ti reuseasca. Si daca asta inseamna si mai multe chestii misto de citit, incercat, MANCAT, I say bring it on! Abia astept sa ne prezinti noua colega (sau coleg).

  3. Andreea says:

    descrierea jobului suna ca job of my dream, gen. oh, well, in alta viata poate :)

  4. Anca says:

    Servus, e platit internshipul? cam are este programul de lucru? Merci

    • Cristina Mazilu says:

      da, internship-ul va fi platit. intr-o zi normala lncepem programul undeva in jurul orei 10:00 si terminam pe la 18:00. dar, cum spuneam, zilele nu seamana intre ele, si programul este unul foarte dinamic

  5. You guys, căutați om. Had I not found a pretty McDreamy job, aș fi fugit și eu în brațele voastre. Good old luck to you two. Să găsiți pe cineva după limba și portul vostru. Hehe, cheers. :)

  6. Alex Tănase says:

    Reteta trebuie sa fie de pe blog ?

  7. jipi morgan says:

    Mai pune cineva botul la un “internship” de genul asta? :)))

    • Cristina Mazilu says:

      n-as fi intrat intr-o discutie din asta in mod normal, dar chiar voiam sa subliniez faptul ca, pentru mine, internship-ul care a inceput ca unul de doua saptamani si s-a transformat intr-unul de 4-5 luni, pe care l-am facut atunci cand aveam 20 de ani, a fost foarte important. am invatat multe, intr-un ritm foarte alert, si apoi s-a prelungit intr-un job de 5 ani, in care am inceput ca reporter, am continuat ca editor si pe care l-am schimbat apoi pentru a deveni redactor sef.

      asa ca da, sper ca “mai pune cineva botul”. i know i would.

  8. Ana says:

    Ah, doamne! Suspansul, agonia…. Cand primim si noi un feedback?

    • Cristina Mazilu says:

      Buna, Ana! Ai aplicat pentru internship? Nu am regasit mesajul tau in e-mail. Poti sa il retrimiti si iti vom raspunde cu siguranta. Multumesc

Insta Moments

  • my summer girls
  • catch of the day at #MaziliqueStudio - #fresh #sardines
  • #sourcherry and #pistachio #tart on the blog. link in profile
•
•
•
#MaziliqueStudio #lazysummerdays #summercooking #fruitpie #fruity52
  • • mausi •
  • • bad to the bow •
  • late (working) lunch at the studio •
•
•
#MaziliqueStudio #prawns #aop
  • one hot mess
•
•
•
#strawberry #rustictart #fruittart #fruity52 #summercooking
  • #happydays at #MaziliqueStudio - totul e gata, am umplut masa și am adunat prietenii în jur, iar fiecare fel are câte o bere Silva - #foodpairing #craftqualitybeer #silvabeer
  • Dinner was served. #GatestePentruPrieteni