Chez Mazilique

[Fake X’mas Giveaway] Fromageria Big Pack of Goodies

Daca lista voastra de rezolutii pe anul acesta include si mai multe mese gatite acasa sau o organizare mai buna a pranzului pentru birou, am pentru voi un cos plin de branzeturi de la Fromageria, de la care sa porniti quick & easy un mic dejun, pranz sau cina.

Cosul de produse de la Fromageria cuprinde:

  • Mozzarella maxi 250g CassaAzzurra
  • Mozzarella mini 150g Casa Azzurra
  • Gran Grattugiato mix dry 80g, CassaAzzurra
  • Parmigiano Reggiano Zanetti 200g
  • Grana Padano Zanetti 200g
  • Brie Paysan Breton 180g
  • Emmental Paysan Breton 220g
  • Branza tartinabila de capra Merci Chef 150g
  • Gorgonzola Igor Dolce 150g
  • 1 tocator
  • 1 cutit de branzaturi
  • 1 feliator de branzaturi

 

Ca sa primiti unul dintre cele 3 cosuri cu produsele oferite, lasati mai jos un comentariu in care povestiti care este cel mai rapid fel de mancare la care va inspira branzeturile de mai sus.

Astept raspunsurile pana vineri, 27 ianuarie, la ora 23:59. Castigatorii vor fi alesi random si anuntati sambata, 28 ianurie.

Update: Castigatorii giveaway-ului sunt…


YOU MIGHT ALSO LIKE

  1. Iulia says:

    Cel mai rapid fel de mancare inspirat de branzeturile de la Fromageria este un platou cu acestea, servite cu felii de bagheta/crackers, struguri si un mix de nuci .

  2. Carmen says:

    Paste quattro formaggi

  3. Maria says:

    Paste cu sos gorgonzola

  4. Daniela says:

    cheese fondue :)

  5. Ioana Tatar says:

    platou cu branzeturi, dulceata, biscuiti, nuci si ceva fructe

  6. cata says:

    Pizza Quattro formaggi sau curmale umplute cu branza de capra si invelite in bacon sau bagel cu branza / legume / mezeluri / somon sau paste cu sos de branza.

  7. Lela Avram says:

    Sufleu de macaroane
    Salata caprese

  8. Roxana says:

    As rade cateva feluri din branzeturile de mai sus,le.as amesteca cu niste unt/crema de branza si ceva verdeata si le.as da prin spartura de nuci/migdale/caju,prin boia afumata,ba chiar si prin ceva gem acrisor cateva…

  9. Valentina Manea says:

    O lasagna vegetariana cu dovlecei sau spanac si toate branzele astea minunate

  10. Andreea says:

    emmental pe pita si bagat la cuptor cateva minute-simplu si rapid

  11. Anca B. says:

    Paste quattro formagi.

  12. andreea says:

    Paste cu sos de branza si salate cu diverse tipuri de branzeturi

  13. Gabriela says:

    Niste paste quatro formaggi sau un quiche delicios.

  14. Gloria says:

    Salata caprese.

  15. ANA says:

    Sos pentru paste, brocoli, varza de bruxel, pastai de fasole, alte legume grilate etc:ule iincins, 100ml, 10g faina,10g rosmarin uscat praf sau proaspat, 200ml lapte, Gorgonzola Igor Dolce 75g, un praf de sare si la final Grana Padano Zanetti 50g razuit .

  16. Andreea says:

    Aa, branzeturile taiate cu niste nuts, struguri, paine cu maia si un ulei de masline bun, bun, bun. Ceva mai elaborat, niscai paste cu un sos din branzeturi.

  17. Raluca says:

    Salta caprese (nu e mult de povesit aici). ;) Miam!

  18. Alec55a says:

    O reteta super rapida, pe care o fac des vara, pentru ca atunci se gasesc rosii gustoase: mozzarella si rosii taiate felii si intercalate, o felie de rosie, una de mozzarella etc, busuioc proaspat de pe balcon, cativa catei de usturoi, sare, piper, stropite cu ulei de masline. Toate se compun intr-un vas de yena cu capac, care este bagat la cuptor. 10-15 min sunt suficiente. Sosul din vas se aduna cu o bucata de paine proaspata cu coaja groasa. Yum!

  19. Catalina says:

    paste quatro fromagi sau sufleu de brocoli

  20. Mihaela says:

    1 ou + parmezan grana cat cuprinde + bacon prajit + spaghete = paste carbonara
    cartofi prajiti + parmezan + un praf de paprika afumata (atunci cand sunt prea obosita sa gatesc ceva)

  21. dana says:

    LInguine cu pere ,brie, branza gorgonzola + struguri sau moussaka cu dovlecei, sau mexican tortilla bake…mozzarella and fig pizza ,se pot face multe retete rapide..

  22. Doina says:

    Paste, bineinteles, cu parmezan si branza de capra, sau Pizza de casa cu topping din branzeturi. Yammy!

  23. Adriana says:

    Quattro formaggi pizza..cu mozzarella, parmezan, gorgonzola si in locul ricottei as pune brie. E preferata mea. De obicei o cumpar gata facuta, dar cu ocazia asta as incerca reteta asta minunata acasa.

  24. Ralu says:

    Simplu, rapid si foarte gustos: se ia un platou , se “orneaza” cu branzeturile mai sus mentionate, se adauga struguri negrii, nuci si un pahar de vin bun si se imparte cu prietenii la o seara de Catan 😄 Been there, done that 😂😂😂

  25. Anda Conete says:

    Un wrap cu rucola , crema balsamica si citeva bucati de branza presarata, miez de nuca . Mai elaborat niste vinete parmigiano

  26. mihaela says:

    Cel mai rapid fel de mancare care imi vine acum in minte folosind branzeturi este o portie zdravana de paste cu unt si cate putn din toate branzeturile.

  27. Raluca Florentina says:

    Tare mult îmi plac platourile cu brânzeturi, as cauta niște smochine, struguri, nici sparte proaspăt, ai le-as pune alături de aceste brânzeturi delicioase.

  28. Monica says:

    Platoul cu branzeturi ca atare sau paste cu spanac si branzeturi

  29. Anca says:

    Pizza Quattro formaggi sau un platou cu branzeturi si dulceata alaturi.

  30. Gabi says:

    Grill chesse sandwich si pizza cu multa branzaaaaa!

  31. Ramona says:

    Un platou cu branzaturi si diferite tipuri de dulceata/gem ( de pere, de capsuni, smochine) si tipuri de paine cum ar fi o bagheta, lipie, focaccia, paine intregrala cu seminte sau nuci sau niste paste cu sos din branzeturi.

  32. Mihaela says:

    Un platou cu branzeturi, jamon si niste betisoare de castraveti :)

  33. Camelia says:

    Paste quatro formaggi

  34. Lazar Adrian says:

    Ma duce cu gandul la o pizza italiana!

  35. Alexandra says:

    Hello hello :)

    In afara de varianta mereu minunata de a combina branzeturile pe un platou, cu crackers si vin, le-as folosi la muffins cu multa branza, ou si legume. Omnom!

  36. Hapitchii Elena says:

    pizza quattro formaggi!

  37. Ioana Bordea says:

    Cel mai simplu mod si la indemana, este un platou de branzeturi alaturi cu nuci, struguri, merisoare si o sticla de vin bun. Este modul in care de bucuri de fapt de gustul lor autentic.

  38. Gina Banu says:

    Doua sticle de vin rosu sec langa cos. Aven cutit, avem feliator, avem tocator, inca doua pahare de vin si avem o seara minunata.

  39. Rodiq says:

    Folosesc multe branzeturi acasa, cele mai rapide retete ale mele sunt cele de pregatire a sosului blue cheese pentru a fi mancat cu legume (in special cu telina apio) si branza brie bagata putin la cuptor pentru a se topi si a o manca direct cu paine.

  40. OVIDIU says:

    2 retete rapide si delicioase:
    -salata caprese (mozzarella, rosii cherry, busuioc proaspat, ulei masline si condimente)
    – branza brie la cuptor cu usturoi copt, care se ung apoi pe o paine proaspata.

  41. Anca L. says:

    O salata delicioasa!!! :)

  42. Cristiana SERBANESCU says:

    Caprese (cu pesto)/salata verde cu branza de capra si alune/salata cu gorgonzola bacon ciuperci crude si rosii/omleta cu brie si tarhon/roesti cu emmental

  43. Velicu Georgeta says:

    La cuptor: 1 rosie feliata, branza, ceapa verde si un ou deasupra.

  44. alina says:

    Ochiuri cu mozzarella in chifle, la cuptor.

  45. Gaman Amalia says:

    Caprese!

  46. Beatrice says:

    Mmmm, niste baghete frecate cu usturoi si umplute cu mozzarella, parmezan, oregano proaspat si date putin la cuptor, paste al forno cu branzeturi si tapenada de masline sau o tarta cu branza de capra si ceapa caramelizata. Am sa ma opresc aici O.o

  47. Monica says:

    Salata caprese.

  48. Cristina B says:

    Ar fi delicioase atatea feluri de branzetiri….yammy. Gandul ma duce la un platou aperitiv cu aceste branzeturi sau pizza quatro formaggi.

  49. Mada says:

    Daca s-ar fi aflat vreun camembert mai sus, as fi raspuns camembert fondue. Altminteri voi alege un brie fondue

  50. Monica says:

    As incropi un platou cu toate branzeturile astea, plus niste felii de prosciutto, fructe si ceva rontaieli. Simplu si efect maxim!

  51. Iulia says:

    jumatate le-as manca just as they are iar restul fondue – miammm.

  52. RalucaV says:

    Cheese Quesadilla :)

  53. Corina says:

    salata caprese.

  54. Laura says:

    Paste quattro formaggi! Miaaam!

  55. Ralu says:

    paste quatro formaggi

  56. georgiana says:

    Paste cu ciuperci si parmezan

  57. PUSA says:

    tartine cu paine prajita si branza , la cuptor, si fondue, clar!

  58. Larisa says:

    Cel si cel mai rapid fel – niste bagheta cu multa branza buna peste, bagata la cuptor. Sau paste cu un sos de branza.

  59. dalisa says:

    un platou de branzeturi reci asezonat cu struguri, nuci, pere si miere de albine si cateva bruschete pe care punem emmental si/sau mozzarella, le bagam la cuptor cateva minute si le savuram calde fiind. Delicios!

  60. Lala says:

    Paste quatro formaggi si/sau un platou cu branzeturi, nuca, struguri si un vin sec alaturi

  61. Georgiana Mata says:

    Tagliatelle in sos de gorgonzola si nuca , pizza quattro formaggi ca e preferata fiului meu cel mare :)

  62. Andreea Chiruac says:

    Paste quatro formaggi

  63. Andrada Pascu says:

    Paste cu mascarpone, hribi, spanac si parmezan.

  64. Sara says:

    Salata caprese :)

  65. Cami says:

    Eu as praji piept de pui ,pe care l-as acoperi cu rosii chery prajie la randul lor cu busuioc,si acoperit apoi cu mozarela si dat la cuptor.

  66. Cici says:

    Mozarela cu pesto si rosi cherry.

  67. Cici says:

    Mozarela cu pesto si rosii cherry.

  68. Alina says:

    Salata caprese, fructe de toamna cu miere, scortisoara si brie, la cuptor, din GoodFood. Paste proaspete cu ou si un sos de rosii picant cu parmigiano.

  69. Narcisa says:

    Mi-e dor de un mic party al papilelor gustative initiat de gorgonzola, samburi de nuca si miere in barcute de andive :)

  70. maria ene says:

    Salata caprese.

  71. Foarte potrivita provocarea! Pentru ca are o samanta de potential educativ. Fromageria ar putea sa faca totusi un pic de diferentiere cand alcatuieste un pachet de branzeturi. Orice, dar nu as amesteca branzeturile simple de cele de calitate. As separa Gorgonzola DOP, Grana Padano DOP si Reggiano Parmigiano DOP de celelalte branzeturi. Cele trei sunt primadone, sunt branzeturi DOP, cu Denumire de Origine Protejata. Sunt branzeturi de calitate, a caror productie este certificata. Celelate sunt sortimente comune. Mai multe despre schema de calitate care sustine aceasta certificare, aici http://ec.europa.eu/agriculture/quality_en

  72. Elena Negoita says:

    Pizza quattro formagi

  73. Cristina says:

    Numai uitandu-ma la ele imi imaginez o portie de paste quattro formaggi facute cu drag de jumatatea mea mai buna.

  74. Stefania says:

    Cel mai rapid fel (si delicios) trebuie sa fie o salata cu mozzarella, rosii cherry, rucola, busuioc si uleo de masline din plin. Sau orice gustare cu putina mozzarella.

  75. Cata says:

    Placinta cu 4 feluri de branza, eventual cu aluat de tarta, deasupra aruncate niste rosii cherry :)

  76. andrei m says:

    Bunatatile ma duc cu gandul la un platou de branzeturi insotite de un pahar de vin rosu. Le-as consuma ca atare pentru a le simti savoarea adevarata.

  77. Ioana says:

    Hm…niste pere la cuptor cu gorgonzola, nuci si miere.

  78. Diana Badelita says:

    Branzeturile rezoneaza delicios cu lasagna rustica aromata de cel putin 3 feluri de branzeturi cu atentie combinate.

  79. Mihai says:

    Branzeturile ca atare impreuna cu ceva masline, rosii.

  80. Andra :) says:

    O omletă cu Parmigiano și legume, bine condimentată.

  81. Alex F says:

    Bogatie de branzeturi, struguri, nuci, baghete proaspete si crocante.

  82. ili elena says:

    O omleta groasa cu felurite feluri de branzeturi si anume: Mozzarella,Brie Paysan Breton,Gran Grattugiato, Emmental Paysan Breton, asezonata cu rosii , ardei capia rosii, ardei verde putin iute.
    Parmigiano Reggiano, Grana Padano,Gorgonzola se consuma ca atare, asezonate dupa preferinta. Sunt branzeturi superioare si gustul trebuie savurat individual. Branza tartinabila de capra Merci Chef poate fi baza pentru sandvisuri in orice combinatie!

  83. Anca V says:

    Le-as consuma fie simple, langa un pahar de vin, fie intr-o salata caprese sau peste niste paste simple stropite cu ulei de masline si aromate cu busuioc…yuuummy!!!

  84. Adina Roz says:

    Paste quatro formaggi sau pizza.

  85. Andreea says:

    Caprese :)

  86. Anca says:

    Platou antipasti cu nuci, crackers, struguri si…branzaturi!

  87. Mihnea Leoveanu says:

    Brie in aluat fraged cu merisoare si nuci pralinate 😊

  88. Florina says:

    Rapid salata caprese; gystos si mai elaborat: vinete parmigiano

  89. horia says:

    Branza pe pita:-)

  90. Andra says:

    Ah, ce giveaway misto! :) Si simplu de tot, as face niste paste quattro formaggi sau de-ar da norocul sa am un aluat frantuzesc in congelator ( reteta mazi :) ), as face rapid o tarta. Bun bun bun! :)

  91. Oh my gawd! S-ar putea sa fie cel mai fain giveaway yet!

    Ce mi-a trecut prin cap asa rapid ar fi parmigiano ras pe felii de para.

    Sau o variatiune de avocado toast: paine de secara + avocado, gorzonzola, nuci, miere, felii de para, sprinkle of sare si piper = yummmmm!

  92. Andreea Dina says:

    Paste cu sos gorgonzola

  93. cris says:

    salta:rosii, ardei, salata verde, branza, ulei, lamiae

  94. cris says:

    salata: rosii, ardei, castraveti, ceapa, salata verde, branzeturi, ulei, lamiae, crutoane

  95. Dana says:

    Paste quatro formaggi

  96. elena says:

    un platou cu toate branzeturile, smochine si struguri.

  97. Catalina D says:

    Sandwich cu mozzarella, rosii uscate, pesto si spanac, cu paine cu maia

  98. Alex says:

    Vinete(sau dovlecei) gratinate(i) cu parmezan, gorgonzola si mozzarella

  99. Gabriela D says:

    Salata cu gorgonzola, nuci, merisoare si rucola

  100. Andreea says:

    for the millionth time, paste quattro formagi :)

  101. Catalina D says:

    Sandwich cu mozzarella, pesto, rosii uscate si paine cu maia.

  102. Loredana David says:

    Brie la cuptor cu usturoi si rozmarin langa niste felii crocante de paine prajita. Si toate langa un pahar de vin alb. Poate-i un cliseu. Dar…ma sacrific. :)

  103. Monica says:

    Bruschete cu gorgonzola si bruschete cu mozzarella si rosii.

  104. Ethel Wise says:

    Vin am mereu in casa,
    asa ca daca e si branza,
    restul (nuci, smochine, struguri etc.)
    poate sa lipseasca.

  105. Sorin says:

    Pizza Quattro formaggi

  106. Paul says:

    le-as consuma ca atare cu niste boabe de struguri reci

  107. Cristina Dima says:

    Homemade quattro / multiple formagi pizza

  108. Ana P says:

    Grilled Cheese cu paine de secara, mozzarella si gorgonzola + o salata de rosii = rapid, usor, yum!

  109. Oana L says:

    Mic dejun de weekend: ungi un vas de cuptor cu unt, pui cap la cap felii de paine, rupem bucatele de somon afumat, apai 2-3 oua fierte moi (musai!) le rupem si pe alea peste peste si la sfarsit, orice fel de branza care se topeste, nimim 2-3 sortimente diferite: blue cheese, mozarella, gorgonzola. La cuptor cu ele pana se topeste branza..nebunie!

  110. Alex Viz says:

    platou cu branzeturi, struguri, pepene galben si grisine

  111. Claudia Moser says:

    Ceva cu paste (gen sufleu sau cu sos), sau cu legume la cuptor sau un sufleu cu pui sau sau :)))

  112. Ramona says:

    Paine cu mozzarella, usturoi si ierburi aromatice!! Nu e cel mai usor, dar saliveeez la reteta asta de cand am vazut-o la tine pe blog :))

  113. Emilia Cocosila says:

    Vinete parmigiana, o salata caprese si un platou cu branzeturi, pere si nuci

  114. Maria says:

    As pastra jumatate din fiecare (aproape) pentru un platou cu snacks + un vin serios de seara.
    Restul l-as imparti intre un quiche pentru dimineata, caprese ca midday snack si salata cu gorgonzola, spanac, nuci, avocado de pranz. Mmmm.

  115. Fanaru Maria says:

    Paste cheeesyyy sau pizza `îmbuibată` cu branza :)

  116. Bianca Naumovici says:

    Cred ca as cumpara un fudn de la Titica (pun intended) si as pune toata branza acolo, presarata cu niste masline bune, niste rosii uscate, niste smochine si struguri, as deschide niste vin si as invita niste prieteni. Simplu, rural, like the gods of cheese intended. Ah, si as cumpara si vreo 4 feluri de paine proaspata, sa fie treaba treaba.

  117. Cristina Ppv says:

    Pizza cu 4 tipuri de branza..yum yum

  118. Codrina says:

    Cel mai la indemana si de asemenea super gustos, ar fi un platou cu toate cele de mai sus, intregit cu struguri, smochine, pere si nuci si, neaparat, paine cu maia prajita si unsa cu un pic de ulei de masline. Myam myam!

  119. LAURA says:

    Un platou cu branzeturile astea alaturi de nuci,struguri si smochine as manca in momentul asta!

  120. Acatrinei nastasia says:

    Toast cu unt,branza si dulceata de afine..sau mai elaborat,o tarta cu spanac si gorgonzola :)

  121. lucia says:

    pizza quatro formagi pt copil si un platou cu branzeturi, nuci si struguri pt adulti

  122. Irina Visan says:

    Platou de branzeturi cu struguri, nuci si bineinteles vin, saaau pizza/paste quattro formaggi sau pt gorgonzola, recunosc, mancata direct din frigider seara pe post de snack :S.

  123. SORINA A says:

    Salata caprese sau paste ”olio, aglio e pepperoncino” cu muuult parmigiano reggiano deasupra ;-)

  124. Raluca says:

    As incerca o salata cu porumb, ardei gras, telemea, putina ceapa, sare si piper.

  125. Petronica Tarhon says:

    Tagliatelle cu sos de gorgonzola si spanac …yummy :)
    Sunt delicioase si atat de rapid/usor de preparat !!

  126. Adina says:

    salata caprese, bruschete cu rosii uscate, ulei de masline si parmezan sau pecorino, bruscheta cu prosciuto copt si gorgonzola, bruschete cu branza de capra si capere sau masline kalamata :) impreuna cu vin, desigur….deja am pesti in gura de pofta :D

  127. Alina Teodorescu says:

    Bagheta frantuzeasca, calda, oricare din minunile astea peste, la cuptor 5 minute sa curga branza aia topitaaa… OK, acum mor 🙄

  128. Ana says:

    paste cu brânze!

  129. Vio says:

    Paste cu sos gorgonzola.

  130. Geta Caia says:

    Salata Caprese cu piept de pui si avocado – satioasa, perfecta si delicioasa

  131. Ioana says:

    Cel mai rapid as executa un platou cu branzeturi si pesto, pasta de masline, smochine, struguri, pere sau nuci. Acum ma duc sa rup frigiderul.

  132. Marian says:

    Platou cu brànzeturi.

  133. Diana says:

    As face un sos din mai multe tipuri de branza pe care l-as imbogati la final cu aromele catorva stafide si smochine deshidratate. Sosul l-as servi cu o bucata de carne de pui gatita exact cat trebuie.

  134. Adina says:

    Paste quattro formaggi

  135. Roxana says:

    O budinca cu branza si broccoli (à la Sunny Side Up). Se face foarte usor, singura parte dificila e sa astepti cuminte sa iasa din cuptor broccobudinca :-).

  136. Andra says:

    Ciabatta taiata in doua, adaugata pe ea mozarella, puse rosii peste garnisite cu putin cimbru si usturoi, eventual si niste fulgi de chilli. Bagata la cuptor pana incepe sa se topeasca mozarella si sa se rumeneasca rosiile :D Simple as that :D

  137. Madalina says:

    Platou cu branzeturi si bruschete cu rosii

  138. Mario_me says:

    Paste quatro fromaggi, de ce nu, cinque fromaggi :)

  139. Mazilu gabriela says:

    Pizza quatro fromaggi

  140. MPopescu says:

    Branzeturile sunt delicioase asa simple, dar neaparat alaturi de un pahar de vin….

  141. Emiliana says:

    Cum fac painica in casa de mai bine de 5 ani, cred ca asezonate toate branzeturile pe painicile mele ar da foarte bine pe un platou.

  142. Andreea says:

    Pastele quatro formaggi, salata caprese si un sandwhich pe care il mananc de fiecare data cand ajung in Paris: bagheta din faina neagra cu seminte, branza Brie, nuci si salata verde.

  143. Anca says:

    Some delicious antipasti cu multa branza, prosciutto crudo, nuci, pasta de masline, baghete crocante si verdeata din plin . yammi

  144. MichelleS says:

    Platou cu branzeturi, nuci, fructe uscate, biscuiti, grisine, charcuterie si vinuri alb/rosu. Dar n-ar strica nici o raclette. :)

  145. Ciuperci umplute cu branza si chimen si topite la cuptor.

  146. Emi u says:

    Sos branze pentru fondue sau chipsuri, paste quatro formaggi, pizza la fel.

  147. Galiano Bianca says:

    Cele mai bune paste quatro formaggi ❤

  148. Mihai Ursa says:

    Un platouas :) cu pere, struguri, prosciutto, stropite din belsug cu ulei de masline si-un prosecco. hai doua, merg si trei

  149. Andra says:

    MMM paste quatro formaggi buneee rau, dar merge si o salata cu rosii si mozzarela sau pur si simplu savurate de pe un platou cu nuci si struguri :)

  150. Elena says:

    Penne 4 formaggi :-)

  151. aliona says:

    doua cuvinte: Baked Brie.

  152. Cristina says:

    Paste quatro formaggi

  153. Anca Calbajos says:

    Un Mac And Cheese imbunatatit

  154. Elena says:

    Daca am tot cosul, pizza multi-formaggi la tigaie :D gata in 10 min si super buna; altfel, o salata caprese cu rosii adevarate, de vara!

  155. Andreea Sirba says:

    Eu as face niste paste cu Gorgonzola, Parmigiano Reggiano si Brie Paysan Breton. Si niste bruschete cu usturoi, mozzarella si cubulete de rosii. Pff, ce pofta mi s-a facut de aceste bunatati! Hai cu un cos la mine! :)

  156. Alina says:

    Pur şi simplu nişte felii de pâine cu brânze dinastea şi mere şi pere puse între ele. Un pic de condimente şi băgate în aparatu’ ăla de făcut sandvişuri calde. Îmi şi imaginez acuma la două noaptea…

  157. Camelia says:

    Brânza-cu-rosii-la-cuptor – Saganaki si mult oregano

  158. Dinu Andreea says:

    Tagliatelle cu prosciutto & ciuperci si muuult parmezan!

  159. Bogdan says:

    Pizza Quattro Formagi si cu restul sandwich-uri gustoase la cuptor cu rozmarin

  160. Picincu-Hobjila Viorica says:

    Pizza si tagliatelle quattro formaggi :)

  161. Cris C says:

    Hmm… imi zboara gandul la doua retete: caprese cu felii de bagheta putin prajite si frecate cu usturoi sau omleta cu branza de capra, gran paddano si avocado. Simplu, rapid si super bun :)

  162. Mazilu says:

    Un sos de branza format din mai multe tipuri de branza, in special gorgonzola cu cartofi prajiti

  163. Oana Ciurea says:

    Paaaaassssteeeeee ….quattro formaggi

  164. Ana says:

    As face pe repde-nainte o salata Caprese pentru mine si un rissoto pentru restul familiei.

  165. Adriana says:

    Un pic de branza dimineata…si daca nu te decizi mai pui putina branza .Pentru cei care nu au timp sau au un start mai prost de dimineata :)

  166. Cipriana Viciu says:

    Salata cu baby spanac, rosii, gorgonzola si parmezan ras

  167. Alexandra says:

    Penne cu rosii cherry, mozzarella, busuioc si ulei de masline.

  168. Paula Blaj says:

    Primul lucru care-mi vine in minte si cel mai usor e Paste quattro formaggi. Cu pappardelle facute in casa. Yam!

  169. Diana Ralu says:

    Penne quatro formaggi!

  170. Andrea says:

    simplu si rapid: platou cu branzaturi, masline verzi si kalamata, ulei de masline extravirgin, cimbru, prosciutto crudo, pepene galben, struguri albi, smochine, paine crocanta proaspata (eventual si calda) si desigur un vin alb (sau de ce nu unul verde) bun

  171. Mihaela M says:

    Un platou maaare cu branzeturi, nuci si struguri :) si mozzarela cu ochi in ramekin <3

  172. Mihai P says:

    Imi imaginez un platou mixt din aceste branzeturi alaturi de cateva felii de prosciutto, numai bune pentru o degustare de vin.

  173. Adriana says:

    paste quatro si la apertitiv servite branzeturile “raw”, cu niste caise confiate, si ce se mai cere (struguri, nucifere si vin)

  174. Paula says:

    Bruschete cu usturoi, rosii si branza <3

  175. Georgiana says:

    pasta cinque formaggi

  176. Raluca says:

    Paste cu rosii, patrunjel, usturoi si parmezan.

  177. Oana says:

    Paste cu gorgonzola și dovlecei, niște vinete umplute cu brânză la cuptor și neapărat fenicul cu parmezan, tot în cuptor.

  178. Maria says:

    Branza in frunze de andiva sau pe feliute de mar si para si cu nuci tocate presarate.

Insta Moments

  • 1/ Lumi ❤️ Georgel 
2/ Lumi is cuddling with Georgel
3/ Georgel e un bou. He got what he deserved. 
Bwahahahahahahahahaha 😈
  • De Paștele care a trecut am luat o pauză de la gătit, dar nu și de la mâncat. De exemplu cozonacul ăsta fabulos de la #Maize - în curând un nou restaurant #farmtotable în București, pe strada #Paris61A
  • Lumi, channeling her inner Dory before falling asleep on my shoulder: 'I shall call her Squishy and she shall be mine and she shall be my Squishy'
  • Cel mai alintat câine din lume (împreună cu singura persoană care putea să-l învețe să fie în halul ăsta)
  • 42 de idei pentru masa de Paște, acum pe blog - link-ul în profil
  • Azi am făcut schimb de studiouri cu @adihadean. Fun times at @attic_lab_bucharest 🍾🔪
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
No rest for the wicked 
at #MaziliqueStudio
  • #Repost @mazilique_studio ・・・
Sun is setting over our table as we wait for our friends
・・・
#communaltable #openkitchen #MaziliqueStudio #foodexperience #dinnerparty
  • Dog and hotdog. The works.
//
#acasalasimbio