Chez Mazilique

[Fake X’mas Giveaway] Set de farfurii de la Chicineta

Pentru ca se apropie mesele de Paste in familie si, asa cum stim, uneori e o provocare sa supravietuiesti atat zecilor de feluri de mancare, cat si rudelor care scapa in visinata mai mult decat trebuie, am pregatit un giveaway care sa mai relaxeze atmosfera festiva.

Adica am pentru voi un set de 6 farfurii Chicineta, funny & offensive, perfecte pentru o masa in familie sau un brunch de vacanta cu prietenii. (Sau, why not, pe care le puteti oferi cadou matusilor conservatoare din viata voastra.)

Asa ca, daca vreti sa aveti farfuriile astea pe masa de Paste, cat sa-i dati palpitatii soacrei, intrati pe shop.chicineta.ro, spuneti-mi care e farfuria voastra preferata si cui i-ati face-o cadou (si de ce) si puteti primi setul Vulnerabilia (a mea e una care e sold out si a iesit intre timp din stoc, f*** my life, dar pana atunci ma distrez cu asta)

Astept raspunsurile pana joi, 6 aprilie, la ora 23:59. Castigatorul va fi ales random si anuntat vineri – cunoasteti deja modelul :-)

Fake X’mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie 2013 pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update: Castigatoarea giveaway-ului este…

YOU MIGHT ALSO LIKE