Chez Mazilique

In teste: Cutiile UCook (si un giveaway)

Saptamana trecuta mi-am rezervat o zi pentru a testa toate retetele care incepand de maine si pana sambata vor fi in meniul UCook.

Pentru cine nu stie, UCook este un serviciu care iti aduce la usa o cutie cu toate ingredientele necesare pregatirii unui fel de mancare (in doua portii). Practic, un food delivery care iti salveaza timp, fara sa te lase cu sentimentul de vinovatie ca iar ai comandat pizza si in seara asta.  

Ce e misto la toata treaba asta e ca:

  • nu pierzi timp la cumparaturi, le face altcineva pentru tine, asa ca sari etapa in care pentru o singura reteta ai nevoie de un drum la supermarket, unul la piata si un altul la un magazin de specialitate, pentru acel ingredient
  • nu iti bati capul incercand sa raspunzi la intrebarea Eu ce mai mananc azi?
  • sari peste mare parte din bataia de cap care inseamna pregatirile, pentru ca ingredientele ti se livreaza gata portionate
  • ocazie cu care economisesti niste bani pe care i-ai fi dat pe niste ingrediente mai rare, pe care le folosesti doar o singura data, pentru o anume reteta (nu vreau sa-mi amintesc cate sticle si borcane de condimente, uleiuri, siropuri sau alte asemenea am aruncat pentru ca le-am folosit o singura data, apoi au expirat pana sa mai am nevoie de ele)
  • toata treaba cu gatitul nu dureaza mai mult de jumatate de ora, pentru ca retetele pe care le vei primi sunt super-rapide
  • in plus, primesti o foaie cu fotografii si instructiuni pas cu pas, ca sa fii sigur ca nu-ti scapa niciun pas din reteta
  • ingredientele sunt proaspete si atent alese (UCook este un serviciu Real Foods – un alt loc in care ar trebui sa arunci un ochi, daca nu ai facut-o deja)

 

Sunt un mare fan al acestui tip de servicii, care iti livreaza la usa cutiile cu toate ingredientele necesare pregatirii unor retete, pentru ca iti fac viata mai usoara, in acelasi timp incurajandu-te sa experimentezi, sa descoperi gusturi noi, si sa gatesti pentru tine si pentru cei dragi.

Ceea ce am facut si eu cu retetele de mai jos – le-am pregatit conform instructiunilor primite in pachet, dupa care le-am impartit cu colegele de la studio. Happy times, fara timp pierdut si fara risipa de ingrediente.

(FYI, reteta mea preferata a fost cea cu orez negru, fasole rosie si avocado, pe care o puteti comanda de aici.)

Acestea fiind zise,  aruncati un ochi pe retetele de mai jos si vedeti ca la finalul articolului va asteapta un giveaway.

 

Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb

 

INGREDIENTE

30 de minute, 2 portii

    • 300g file somon (2 bucati)
    • 30g unt
    • 2 oua
    • 30g pesmet panko
    • 2 rosii de dimensiune medie
    • 10g patrunjel
    • 5g cimbru verde
    • 400g cartofi
    • 100g sfecla rosie fiarta
    • 80g smantana fermentata
    • 10g chives
    • 50g vin alb
    • 100g smantana dulce
    • 10g usturoi
    • 100g ceapa alba

 

 
Incinge cuptorul la 180°C

Toaca marunt patrunjelul si cimbrul. Taie rosiile in cubulete, inlaturand pulpa. Pentru crusta, amesteca intr-un bol jumatate din patrunjel, cimbrul, rosiile, galbenusurile, untul, sare si piper. Amesteca bine ingredientele, pana cand compozitia devine omogena.

Intr-o tava de cuptor pune fileurile de somon, pe care presara putina sare si piper. Ia compozitia realizata anterior si intinde-o in cantitati egale pe cele doua fileuri de somon. Da tava la cuptor aproximativ 12 minute, pana cand crusta devine rumena.

Intre timp, spala cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, curata-i de coaja si taie-i in cuburi. Razuieste sfecla si toaca marunt firele de chives. Intr-un bol incapator, amesteca sfecla, cartofii, chives, smantana, sare si piper.

Curata si toaca marunt usturoiul si ceapa. Pentru sos, incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si usturoiul pentru aproximativ 2-3 minute. Apoi adauga vinul si lasa-le la foc mic, pana cand lichidul se evapora. Adauga apoi smantana dulce, sare si piper si lasa-le la fiert, amestecand, pana cand sosul devine cremos. Cand sosul e gata, ia-l de pe foc si adauga patrunjelul ramas.

Serveste somonul impreuna cu sosul si cartofii cu sfecla.
 

Platou mexican cu avocado si orez negru

 
INGREDIENTE

30 de minute, 2 portii

    • 70g orez negru
    • 150g fasole rosie
    • 1 avocado
    • 3g amestec de condimente Cajun
    • 100g ceapa rosie
    • 20g ceapa verde
    • 50g jalapeno
    • 100g rosii cherry
    • zeama de la 1 lamaie
    • 20g patrunjel
    • 3 ridichi rosii
    • 10ml ulei de masline

 

 

Taie rosiile cherry in jumatati si toaca marunt patrunjelul. Toaca avocado in cubulete. Pentru salata, amesteca rosiile cherry cu patrunjelul, cubuletele de avocado, jumatate din ceapa rosie, jumatate din jalapeno, jumatate din zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Amesteca-le bine si lasa-le la frigider pana cand pregatesti si restul de ingrediente.

Intr-o craticioara, pune apa la fiert. Cand incepe sa dea in clocot, adauga si orezul si lasa-l sa fiarba pentru aproximativ 18-20 de minute. Cand e gata, pune-l la scurs.

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si celeste restul de ceapa rosie, pentru aproximativ 2-3 minute. Adauga apoi orezul fiert, fasolea rosie, condimentul Cajun si restul de zeama de lamaie. Presara sare si piper dupa gust si mai lasa-le sa se caleasca un minut, pana cand aromele se amesteca, iar apoi se ia de pe foc.

Serveste compozitia de orez si fasole alaturi de salata de avocado, ridichile taiete in rondele subtiri si ceapa verde tocata marunt. Poti adauga apoi si jalapeno ramas sau mai putin, in functie de preferinte.
 

Peperonatta cu branza haloumi

 
INGREDIENTE

30 de minute, 2 portii

    • 400g ardei gras
    • 100g ceapa alba
    • 200g branza haloumi
    • 2g cimbru verde
    • 2 catei de usturoi
    • 1g oregano uscat
    • 400g rosii cuburi
    • 20ml ulei de masline
    • 100ml apa

 

 

Taie usturoiul si ceapa in felii subtiri. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste usturoiul pentru aproximativ 2 minute. Adauga apoi fasiile de ceapa si lasa-le sa se caleasca 2-3 minute, pana cand se inmoaie. Taie marunt cimbrul verde si presara-l in tigaie, impreuna cu jumatatea din cantitatea de oregano. Toaca ardeiul in fasii subtiri si adauga-l peste compozitia din tigaie. Lasa-le sa se caleasca inca 2-3 minute, ca apoi sa adaugi si rosiile cuburi, impreuna cu 100ml apa. Dupa ce compozitia da in fiert, las-o 5-6 minute, pana cand se reduce sosul.

Incinge putin ulei de masline in alta tigaie si prajeste feliile de braza Haloumi, pe ambele parti – aproximativ 2 minute. Adauga si restul de oregano.

Serveste-le cu paine prajita sau pita.
 

Frittata cu legume

 
INGREDIENTE

30 de minute, 2 portii

    • 70g mazare
    • 250g rosii cherry
    • 6 oua
    • 75g branza cheddar
    • 100g zucchini
    • 100g smantana pentru gatit
    • 30g unt
    • 50g ceapa verde
    • 40g spanac
    • 2 catei de usturoi
    • 3g busuioc
    • 2g cimbru
    • 30ml ulei de masline

 

 

Incinge cuptorul la 180°C

Taie zucchini in felii subtiri. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si prajeste feliile de zucchini, 2-3 minute, pana cand se rumenesc.

Toaca marunt ceapa verde, busuiocul, iar cedarul in cubulete. Intr-un alt bol pune ouale, peste care adauga apoi spanacul, mazarea, jumatate din ceapa verde, jumatate din busuioc, cubuletele de cedar, smantana, untul, un sfert din rosiile cherry (taiate in jumatati), sare si piper. La final adauga si fasiile rumenite de zucchini si amesteca.

Dupa ce ai amestecat bine, transfera compozitia intr-o tigaie termorezistenta (eu am folosit una de fonta) si las-o la cuptor, la 180°C.

Pentru salata de rosii, amesteca intr-un bol incapator rosiile ramase, impreuna cu busuiocul, cimbrul tocat marunt, ceapa verde, usturoiul maruntit, uleiul de masline, sare si piper. Amesteca-le si apoi serveste salata impreuna cu frittata taiata felii.
 

//

Giveaway

 

Am cinci cutii UCook (fiecare cu cate o reteta pentru doua persoane) pentru cinci dintre voi. Important e sa fiti din Bucuresti, pentru ca altfel nu avem cum sa le livram in tara (fiind vorba de mancare super-proaspata & such).

Daca vreti sa incercati si voi una dintre mesele “la cutie”, lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce reteta v-ar placea sa primiti in cutia Ucook – poate fi o reteta pe care de mult voiati sa o incercati dar nu s-a invit ocazia pana acum, poate fi un fel preferat de mancare, poate fi ceva clasic, exotic, traditional – orice.

Astept comentariile voastre pana luni, 1 mai, la ora 23:59. Cei cinci castigatori vor fi alesi random si anuntati marti, 2 mai.

Update: Castigatorii giveaway-ului sunt…
 


  1. Oana Radu says:

    Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb – pt simplul fapt ca mi s-a facut o foame citind-o…:)

  2. Ioana Cristea says:

    Vai, ce mi-ar placea la o masa “la cutie”! As vrea sa incerc o Frittata cu legume! :)

  3. Catalina D says:

    Potato waffles cu cheddar si chives

  4. Irina says:

    Platoul mexican cu avocado mi se pare cel mai apetisant. Il vreau :)

  5. Alina says:

    Suna bine serviciul. Mie mi-ar placea sa incerc un chili con carne.

  6. Alina says:

    Alegerea mea: Platoul mexican cu avocado si orez negru!

  7. Diana says:

    Somonul “au gratin” pare interesant. In afara retetelor prezentate aici, mereu am vrut sa aloc niste timp pentru un risotto facut ca la carte (cu ciuperci sau 4 tipuri de branza).
    P.S.: Tare ideea cu livrarea ingredientelor acasa :)

  8. monica says:

    Crumble de mere :) Prajituri de ce nu livreaza?

  9. Diana D says:

    Somonul suna super yummy :D

  10. Ela says:

    Orice reteta de biryani, vreau de multa vreme sa incerc si niciodata nu ii vine randul :)

  11. Diana M says:

    SOMON “AU GRATIN” CU SALATA DE CARTOFI CU SFECLA SI SOS DE VIN ALB – arata senzational! :-)

  12. Ramona says:

    Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla m-ar interesa :)

  13. Eliza says:

    Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb, o da, suna asa de bine. Nu, nu m-as fi gandit ever sa fac asa ceva dar imi ploua in gura !

  14. stefania says:

    Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb

  15. Dana Prelipcean says:

    Somon au gratin

  16. Adrian I says:

    PEPERONATTA CU BRANZA HALOUMI

  17. Iulia says:

    Mi-as dori sa pregatesc Somon au gratin cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb pentru ca are o cromatica fabuloasa si pentru ca ador pestele!

  18. Alexandra says:

    Platoul mexican cu avocado si orez negru! Arata fenomenal.

    Imi place mult ideea, acum investighez pe site ce si cum :)

  19. Gloria says:

    Somon cu salsa verde si cus-cus!

  20. Ana Iordache says:

    Prima reteta care imi vine in minte este cea de paella. Imi doresc de mult sa o pregatesc, dar din diverse motive, nu am reusit pana acum.

  21. diana lupu says:

    Sunt simple rețetele, par delicioase, și cred ca as încerca rețeta de somon. Haloumi și avocado am des în cămară și chiar le folosesc, asta ca sa vorbesc despre ingrediente mai puțin întâlnite. Pe de alta parte rețetele chinezești, gen vita sichuan sau pui cu alune, mi se par foarte “comandabile” tocmai pt condimentele rare pe care nu prea le cumpăr ca sa nu le folosesc doar o data.

  22. Simona says:

    Ar fi interesant curry cu creveți sau supa de creveți

  23. Ioana says:

    Cutia cu ingrediente pentru somon au gratin si cea pentru frittata se numara printre preferatele mele. Ambele retete suna pur si simplu delicios! <3

    Nu stiam de "UCook" pana acum, dar pare un serviciu extrem de interesant accesibil.

  24. Dana A says:

    Mi-ar placea o cutie cu chicken tikka masala :)

  25. Magda Mandache says:

    SOMON “AU GRATIN” CU SALATA DE CARTOFI CU SFECLA SI SOS DE VIN ALB

  26. Mihaela says:

    PLATOU MEXICAN CU AVOCADO SI OREZ NEGRU – pentru ca imi place combinatia

  27. Alina Filipoiu says:

    Mi-ar placea sa primesc ingrediente pentru Taco

  28. Mada says:

    Pentru ca incerc sa mananc mai putina carne as alege o peperonatta cu branza haloumi, desi al meu este un carnivor convins si as vrea sa ma motivez a-i gati un veritabil coq au vin.

  29. Gabriela says:

    Cred ca o fritatta cu legume ar fi perfecta in orice moment al zilei.

  30. Cristina says:

    Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb :)

  31. Catalina says:

    Shepherd’s pie (aka cottage pie). Si un key lime pie fara gluten (se vede ca sunt in dispozitie de placinte astazi).

  32. Corina says:

    Mi-as dori sa primesc oricare reteta de-a ta cu shrimps.

  33. sorinam says:

    as vrea un fel de mancare kid friendly, ca sa pot manca impreuna cu fata mea, are 1 an si 2 luni☺si e alergica la laptele de vaca, deci fara lactate

  34. Dan says:

    Mi-ar placea sa incerc un humus cu rodii, sos de menta patrunjel +chipsuri din lipie. Mor de pofta…niam, niam niam :)

  35. Gabriela says:

    Ce bine ca mi-ai amintit de ei, voiam sa-i incerc de ceva vreme. Daca am sansa la giveaway, as vrea sa incerc Platou mexican cu avocado si orez negru, vreau sa vad cum nimeresc ei avocadou-ul numai bun :D

  36. Irina V says:

    As incerca un curry cu pui sau miel sau ceva cu specific thailandez/japonez.

  37. Dana Vlasceanu says:

    Platoul mexican cu avocado si orez negru! Yumm :)

  38. Misha says:

    Orice cu peste sau fructe de mare, ‘cuz I never have enough of these :D

  39. Lazar Adrian says:

    FRITTATA CU LEGUME. Suna bine de tot! :)

  40. S. Andreea says:

    PLATOU MEXICAN CU AVOCADO SI OREZ NEGRU, asta m-ar incanta!

  41. maria ene says:

    Somon au gratin

  42. Stoicescu says:

    PEPERONATTA CU BRANZA HALOUMI :)

    Acum, dupa sarbatori, ceva mai light merge de minune. Oricum, toate preparatele sunt incredibil de apetisante. Cel mai important este mesajul, care iti da forta in a incerca sa gatesti si mai ales, in a te face sa iti placa acest lucru.
    Experimentezi cu gust si bucurie!

  43. Alexandra says:

    Somonul au gratin arata minunat, votez pentru ala!
    De fapt, votez pentru orice reteta cu peste :D

  44. Oana Chivu says:

    Ceva cu quinoa, somon si sparanghel – pentru ca nu am reusit sa fac nicio quinoa reusita pana acum :)

  45. Adela says:

    orice reteta mexicana! <3 :D

  46. Marcela says:

    BUTTER CHICKEN!!!

  47. Ramona says:

    Ton in crusta de susan. Merg pe principiul go big or go home :))

  48. Diana says:

    PEPERONATTA CU BRANZA HALOUMI.
    Suna bine!

  49. daniela savuica says:

    somonul arata super bine, vreau sa incerc si eu reteta! :)

  50. claudia diaconu says:

    Buna ziua,
    Mie mi-ar place sa incerc frittata.Mi-am propus de multe ori sa o gatesc si de fiecare data am renuntat ….dar reteta asta e un pic mai speciala……Va urmaresc de multa vreme si am mai incercat retete de la voi. Sunt intradevar interesante.:-)

  51. Mocanu Adriana says:

    Mi-ar placea o cutie cu ingrediente pentru un thai curry. E preferatul meu din gastronomia cu specific asiatic, dar nu m-am incumentat niciodata sa il gatesc acasa.

  52. Poliana says:

    Ah, platoul mexican cu avocado si orez negru suna yammy. Me wants that one ;)

  53. Iren says:

    Ar fi drăguț sa ofere și rețete de prăjituri, acolo chiar ar fi avantajos faptul ca ingredientele vin deja măsurate cu exactitate.

  54. Mihaela Savu says:

    Tare mi.as dori sa incerc reteta cu somon.

  55. Braileanu Ana says:

    Mi-ar placea sa incerc o reteta cu creveti si legume. In orice caz, frittata cu legume arata genial!

  56. Musetescu says:

    Somonul, in special pentru salata de cartofi 😋

  57. MaryMe says:

    Nu cred ca am vreo preferinta pentru felul de mancare (poate sa fie si cu carne si fara) cat timp este spicy as hell. Si daca mai are si un hint de curry…sold!

  58. Alina says:

    As vrea sa incerc fritatta cu legume :)

  59. Andra Ivascu says:

    Frittata cu legume! :) ma bucur mult ca a aparut si la noi conceptul. Can’t wait to try it ^_^

  60. Theodora says:

    Mi-ar placea sa incerc pui cajun cu caserolle marocan, asta chiar mi-ar prinde bine la cina.

  61. Thea says:

    PLATOU MEXICAN CU AVOCADO SI OREZ NEGRU

  62. Anca says:

    mie mi-ar placea sa fie o reteta cu creveti, ananas si avocado :D iar din cele de sus cea cu somon ma incanta cel mai mult

  63. Andreea Rau says:

    Mi-ar placea sa incerc noodle soop – cu ceapa verde, lemongrass, coriandru, bok choy, creveti si sos de soia. Bine, asta visez eu, probabil sunt si alte ingrediente pe care nu le stiu.
    Sunt ingredientele pe care le cumperi din mai multe locuri, crevetii pe care nu stiu sa-i aleg si sa-i gatesc si nu am gasit reteta perfecta. Are toate criteriile sa fie intr-o cutie UCook.

  64. George says:

    Mi-ar placea sa incerc o reteta de peste la cuptor, pentru ca nu imi este niciodata la indemana sa ajung sa il cumpar si nici nu stiu cum sa-l gatesc.

  65. Cristina Petre says:

    Prima data mi-a placut somonul ”au gratin” cu salata de cartofi si sfecla, apoi pe masura ce scroll-ul derula meniurile am devenit confuza si nu am mai stiut ce sa aleg: sa fie peperonatta cu haloumi. sa fie fritatta cu legume ?

  66. Diana says:

    Buna, eu imi doresc sa pregatesc platoul mexican. Multumesc.

  67. Rox Lupea says:

    Somon au gratin! N-am mai mancat de ceva timp peste, iar acum, uitandu-ma la poze si la retete, tare pofta mi s-a facut!

  68. Mihaela says:

    Eu o sa le incerc pe toate patru iar dintre retetele tale,(am salvat cateva preferate intr-un fisier intitulat “Mazi”:))mi-am propus de mult sa incerc Kisir si Lemon Curd!

  69. Mariana-Georgiana Ristea says:

    Platou mexican cu avocado și orez negru

  70. Anca Munteanu says:

    somon cu salata de cartofi si sfecla.
    Pentru ca ador somonul si detest sfecla, iar aceasta reteta mi se pare intriganta tocmai din aceste motive. Sunt curioasa daca se va reconcilia relatia cu sfecla dupa alaturarea cu felul meu de mancare preferat.

  71. Beatrice says:

    Mi-as dori sa incerc peperonata cu halloumi. Ar fi interesant un kit pentru facut sushi.

  72. Nicole Root says:

    Frittata cu legume ftw, always! <3

  73. Elena says:

    Și eu votez cu somonul…but really, everything looks yummy.

  74. Mădălina Negrilă says:

    As incerca cu cea mai mare placere si pofta Somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb!

  75. Ionescu ana says:

    Mi-ar placea sa incerc acel platou mexican cu orez negru…nu am mancat niciodata orez negru desi mereu am vrut insa …nu am reusit sa-l cumpar niciodata.

  76. ConstantinM says:

    ‘FRITTATA CU LEGUME’ – are cele mai mari sanse sa fie mancata si de juniori. :)

  77. Roxana says:

    Ma bucur sa vad tot felul de idei curajoase puse in aplicare, asa cum va fi Ucook. M-ar tenta sa incerc o reteta de supa vietnameza Pho Bo.

  78. Ana says:

    SOMON “AU GRATIN” CU SALATA DE CARTOFI CU SFECLA SI SOS DE VIN ALB! Poate asa reusesc sa imi conving sotul sa incerce pestele. ☺

  79. Diana B says:

    Orice rețetă chinezească sau indiană :)

  80. Iulia says:

    Burgerii de somon – light&healthy :)

  81. Cornelia says:

    Frittata cu legume, pentru ca zilele trecute am facut si eu o frittata, dar asta pare o varianta mult mai reusita decat a mea :)

  82. Ionela says:

    Mereu am vrut sa incerc sa gatesc beef wellington, dar nicioidata nu am stiut sa aleg carnea si nici o reteta potrivita nu am gasit.

  83. iulia manolachi says:

    un humus cu muguri de pin si un tabouleh

  84. laura says:

    Imi doresc sa pot gati rapid un pui tikka masala

  85. Ioana Luminița says:

    Peperpnata cu brânză. Haloumi.

  86. dalisa says:

    Dupa sarbatorile pascale, care au adus putin cu cele de Craciun, eu as alege o peperonatta cu branza haloumi sau un platou mexican cu avocado si orez negru. Mi se par alegeri light de care sa te bucuri alaturi de cei dragi si care se potrivesc parca manusa cu aceste zile calduroase.
    O reteta pe care ma tot gandesc este cea de Shepherd’s Pie (care mi se pare destul de laborioasa), dar si un mic dejun englezesc imi face cu ochiul.

  87. Alexandra says:

    Mi-ar placea sa incerc -> SOMON “AU GRATIN” CU SALATA DE CARTOFI CU SFECLA SI SOS DE VIN ALB ! Suna si arata delicios!

  88. Elvira says:

    Mi-ar placea sa incerc o reteta de prajitura greceasca cu portocale, Portokalopita.Mniaaaamm :)

  89. bogdan says:

    as alege sa gatesc: CURRY DE PUI CU UNT SI CARDAMOM, CU LIPII (NAAN) CU UNT SI USTUROI

    multumesc!

  90. Smaranda says:

    Somon au gratin cu salata de cartofi cu sfecla si sos de vin alb. Asta pentru ca mi s-a luat de pizza si aripioare picante :))

  91. Mihai says:

    Peperonatta cu branza haloumi.

  92. SORINA A says:

    Frittata cu legume :-)

  93. Sunt absolut înnebunita după mâncarea mexicană așa că i vote for platoul mexican 💜 keep up the good work!

  94. elenan says:

    SOMON “AU GRATIN” CU SALATA DE CARTOFI CU SFECLA SI SOS DE VIN ALB :)

  95. Andreea Trifulescu says:

    Oricat de banal ar suna, vreau sa ii gatesc prietenului meu paste cu somon,ciuperci si smantana :) trebuie sa devina un fan paste,ca si mine.

  96. Dana Popescu says:

    Somon si salata de cartofi. Un deliciu!

  97. Mirela says:

    Well, am avut aceeași idee in urma cu câțiva ani. Am făcut site, retete, packaging, teste, etc. Dar din păcate n-a fost sa fie :(. Anyway, ma bucur din suflet pt cei de la UCook și le țin pumnii!🤘 As încerca rețeta mexicana și cu siguranta cu un ochi in plus la detalii 😊Tnx

    • Cristina Mazilu says:

      ce mi se pare complicat la ideile astea misto e ca publicul nu e intotdeauna pregatit pentru ele (si pentru aceste noi obiceiuri de consum) :-/ acum, cativa ani mai tarziu, cred ca e mai bine, iar in cativa ani va fi si mai usor

  98. Ilioiu Nicoleta says:

    Reteta cu somonul ! E bestiala !

  99. Iulia says:

    Reteta cu somon as dori sa o incerc! Un deliciu!

  100. Claudia says:

    Platou mexican cu avocado si orez negru.

  101. Alina says:

    Eu sunt mare amatoare de fructe de mare, ar merge de minune o supă de fructe de mare cu focaccia cu oregano, pe vremea asta ploioasă!!! 💙

  102. Anca I says:

    Somon si salata de cartofi…yumiii

  103. Andreea Balici says:

    Mi-ar placea mult o cutie pt un pad thai sau pt un curry alb sau pentru o vita rendang

  104. Diana says:

    Quesadillas cu muult avocado, my favorite.

  105. Andra says:

    Peperonatta cu haloumi ❤

  106. Silvia D says:

    O portie de peperonatta cu haloumi, dupa sirul lung :P de zile cu varietati de carne pe gratar! Abia astept sa incerc combinatia asta.

  107. Andreea says:

    Totul arata divin de apetisant, si usor de preparat. Eu una as manca tot ce este acolo si cu siguranta le voi prepara in viitorul apropiat. Sunt niste idei foarte la indemana si rapid de pregatit, perfecte pentru 2 persoane. In primul rand mi’ar placea sa incerc somonul cu salata de cartofi, si stiu ca si iubitul meu ar fii foarte incantat de reteta.

  108. adrian says:

    Super, sunt imoresionat si incantat de aceasta idee, Cutiile UCook by giveaway, sincere felicitari! Eu personal ador Beef Wellington cu pure de cartofi rosii, iar dintre ofertele voastre le plac pe toate, dar, daca trebuie sa aleg, aleg Somon’ul gratinat, multumesc anticipat!

  109. Roxana says:

    Pe principiul “keep it simple”, as incerca o reteta de steak cu o garnitura si un sos delicios. Nu ai cum sa dai gres:D
    Si daca ar fi sa aleg, clar e reteta cu somon.

  110. Maria says:

    Supa Tom Yum. Cu toate Ingredientele necesare.

  111. Georgiana Mitroi says:

    WOW , CURRY DE CREVETI CU LAPTE DE COCOS , UNA DIN PREFERATELE TALE , AR FI O PROVOCARE PENTRU MINE SA O GATESC , PENTRU CA NU AM FACUT NICIODATA CURRY DESI SOTULUI MEU II PLACE …. HAI SA VEDEM DACA SUNT NOROCOASA , VOI POSTA POZE CU PREPARATUL FINAL PENTRU ” JURIZARE ” !!!!

  112. Viorel says:

    Platoul mexican suna atat de bine. :-) Si cred ca miroase la fel de bine.

  113. Irina S says:

    Sunt sigura ca as fi innebunita dupa platoul mexican cu avocado si orez negru. Definitely have to try it!

  114. Iza says:

    Mi-ar placea sa incerc doua retete: somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos din vin alb si peperonatta cu branza haloumi. Multumim pentru retete!

  115. Andreea says:

    Foarte tare ideea. De mult imi doream ceva de genul. O reteta care mi-ar placea sa apara ar fi Green Thai Curry

  116. Ioana says:

    As incerca Peperonatta cu branza Halloumi. Arata yummy! ^_^

  117. Ana Vcl says:

    Platoul mexican cu orez negru si avocado pare foarte delicios, simplu si rapid.

  118. Simona says:

    Toate arată extrem de bine, însă sunt curioasă cum e „Peperonatta cu brânză Haloumi”. :)

  119. Georgiana Stan says:

    Mi-as dori o salata fresh alaturi de somon la cuptor, foarte condimentat.

  120. Alexandra says:

    Toate variantele propuse arata de-mential si de-gatit. Mi-ar placea sa incerc insa si un desert (pavlova, lava cake, etc).

  121. Elena says:

    Platou mexican ca tot vine 5 mai!

  122. Ioana Z says:

    platoul mexican cu avocado si orez negru arata foarte bine, mi-ar placea sa il incerc

  123. Haram Oana Mihaela says:

    E super tare ideea. As vrea sa încerc somon “au gratin” cu salata de cartofi cu sfecla si sos din vin alb si peperonatta cu brânză haloumi

  124. Ancuta says:

    Eu tare sa vrea pui cu lămâie si o salatica interesantă alaturi

  125. EVA says:

    Felicitari pentru idee si initiativa!
    Ma incanta tare frittata cu legume dintre propunerile de mai sus si pe viitor imi doresc sa pregatesc beef wellington for two^-^

  126. Carp Andreea says:

    Mi-ar placea mult sa pregatesc aceasta reteta http://mazilique.ro/2017/04/tocana-de-fructe-de-mare/ ,arata intr-un mare fel si cred ca mi-ar satisface papilele gustative !! <3

  127. Mi-ar placea sa pregatesc reteta http://mazilique.ro/2016/02/somon-crusta-de-harissa-cu-cuscus/ deoarece eu si prietena mea iubim atat fructele de mare cat si pestele!

  128. Raluca Dutu says:

    PLATOU MEXICAN CU AVOCADO SI OREZ NEGRU

  129. Andrada says:

    Risotto cu fructe de mare. Big love and such :)

  130. Aioane Loredana says:

    Frittata cu legume suna foarte bine !

  131. Andreea Porojan says:

    Mi-ar placea sa incerc un fritto misto :)

  132. Mirabela says:

    Un quiche doldora de legume as incerca si o salata fraîche, la mâche, acompaniate de un cidru.

  133. Raluca says:

    Platou mexican cu avocado si orez negru

  134. Cristina T says:

    Eu m-aș bucura să găsesc o rețetă de mâncare chinezească, ceva cu multe sosuri și condimente, poate să fie și vegetariană. Sau o rețetă din bucătăria indiană.

  135. Bettina says:

    Rețeta somon “au gratin” sună de-a dreptul tentantă şi delicioasă. Chiar sunt curioasă cum e combinația de somon, sfeclă roșie şi vin alb. 👍

  136. Emilia says:

    frittata cu legume suna si arata delicios…numai buna pentru toata familia
    adaptata putin…cred ca si pentru cei mici mici poate fi buna

  137. Raluca says:

    Somon “au gratin” .Suna delicios !

  138. Mirela says:

    Ton in crusta de susan cu salata mediteraneana.

  139. George says:

    Mangalita cu piure de telina si broccoli arata tare apetisant.

  140. Drox says:

    Piept de curcan cu sos de merisoare si piure de cartofi. Mmmmm….

  141. Mirela says:

    Ton in crusta de susan cu salata mediteraneana. :D

  142. Iulia R says:

    Rață cu portocale sau orez negru cu fructe de mare

  143. ana says:

    Nu stiam de existenta UCook, dar pare o idee interesanta. Trebuie incercat!
    Mi-ar placea sa incerc somon gatit dupa reteta UCook.
    O idee ar mancaruri gen asiatice pentru care ai nevoie de condimente mai putin cunoscute sau pe care le folosesti doar la astfel de gen de mancare.

  144. Raluca Agavriloaie says:

    Platou mexican cu avocado si orez negru :)

  145. Iulia P says:

    Somon “au gratin” cu salata de catofi cu sfecla si sos de vin alb suna si arata delicios!! :)

  146. Eli says:

    Pui tikka masala sau orice altceva din bucataria indiana pentru au niste
    condimente geniale

  147. toata treaba cu gatitul nu dureaza mai mult de jumatate de ora, pentru ca retetele pe care le vei primi sunt super-rapide
    in plus, primesti o foaie cu fotografii si instructiuni pas cu pas, ca sa fii sigur ca nu-ti scapa niciun pas din reteta. Really?

Insta Moments

  • catch of the day at #MaziliqueStudio - #fresh #sardines
  • #sourcherry and #pistachio #tart on the blog. link in profile
•
•
•
#MaziliqueStudio #lazysummerdays #summercooking #fruitpie #fruity52
  • • mausi •
  • • bad to the bow •
  • late (working) lunch at the studio •
•
•
#MaziliqueStudio #prawns #aop
  • one hot mess
•
•
•
#strawberry #rustictart #fruittart #fruity52 #summercooking
  • #happydays at #MaziliqueStudio - totul e gata, am umplut masa și am adunat prietenii în jur, iar fiecare fel are câte o bere Silva - #foodpairing #craftqualitybeer #silvabeer
  • Dinner was served. #GatestePentruPrieteni
  • lattice play at @mazilique_studio // #GatestePentruPrieteni