Mazilique Studio este un cooking playground pentru testări de rețete, întâlniri gourmet și ateliere de gătit.

Aici găsești o bucătărie deschisă, cu o masă suficient de mare cât să o înconjori de prieteni, un spațiu gata pregătit pentru întâlniri gurmande, experiențe memorabile și petreceri spumoase.

Kitchen Parties

Studioul a fost gândit ca un spațiu deschis în care oamenii se adună în jurul unei mese pe care o pregătesc cu plăcere împreună. Astfel, fie că ți-ai propus să gătești pentru prieteni sau vrei să pregătești un brunch de weekend alături de cei dragi, aici ai bucătăria echipată cu tot ce ai nevoie – de la echipamente și ustensile la ingrediente proaspete și frapiere pline.

Workshops

Atelierele de gătit au loc într-o atmosferă relaxată, în care învățăm cum să gătim și cum să ne dezvoltăm obiceiuri alimentare sănătoase. Pregătim rețete, facem degustări și, în general, ne simțim bine – pentru că dacă știm ceva cu siguranță e că în bucătărie trebuie în primul rând să te distrezi.
Aici găsești calendarul următoarelor evenimente de la Mazilique Studio.

Corporate events

Îți punem la dispoziție cadrul perfect pentru a fi mai inspirați, fie că este vorba despre o întâlnire, o ședință sau o petrecere. De asemenea, dacă vrei să pregătești împreună cu echipa ta un prânz de care să vă bucurați cu toții, sau să participați la un workshop creativ – la studio putem organiza team building-uri și ateliere în jurul mesei comunale.

ON DEMAND

Cu siguranță nu am acoperit toate tipurile de evenimente pe care le putem organiza împreună la Mazilique Studio. De la o sedință foto/ video la o lansare de produs sau un proiect special, open space-ul nostru versatil e pregătit pentru idei noi.

CONTACT

studio@mazilique.ro

031 80 52 187

str. Făinari 5, sector 2
București