Mazilique Studio 1

De ce această temă?

Acest atelier se adresează oamenilor care chiar cred că ei “nu știu să gătească”, “sunt un dezastru în bucătărie”, “au două mâini stângi” și alte variațiuni pe temă*, care în final te fac să-ți comanzi pizza atunci când ajungi seara acasă. Știu cum e, că și eu am trecut prin asta. (Așa că daca eu am reușit să depășesc momentul, sunt sigură că oricine poate 😉 )

Ce o să facem?

Prin urmare, am pregătit un workshop cu o serie de rețete care ar putea alcătui o cină minunată**. Toate sunt mai simple și mai rapide decât sună, iar dacă le pregătim împreună o dată, vă promit că la fel de ușor le veți găti și singuri, acasă.

  • Salată siciliană de paste
  • Somon la cuptor en papillote
  • Cuscuș cu ierburi aromatice
  • Tartă cu fructe de pădure

Cum se va desfășura?

În primul rand, va fi o atmosferă relaxată – asta mi se pare cel mai important lucru când intri în bucătărie. Workshopul este gândit pentru maxim 10 participanți, pentru ca fiecare dintre voi să poată avea o experiență cât mai relevantă. Fiecare dintre voi va primi ingredientele necesare pentru a realiza rețetele de mai sus (plus niște prosecco să ne facem curaj) și apoi vom trece împreună prin toți pașii necesari pentru a realiza meniul de la zero la awesome. La final, vom împărți mâncarea pe care am pregătit-o, alături de un pahar de vin sau limonadă rece și vom avea o perspectivă mult mai destinsă în ceea ce privește timpul petrecut în bucătărie.

Ce include?

La workshop vei primi rețetele, precum și setul complet de ingrediente necesare realizării acestora. De asemenea, toate băuturile – prosecco, vin alb și roșu, apă, limonadă și cafea – sunt incluse, la fel și biscuiții homemade cu unt din care vom ronțăi până ce mâncarea va fi gata.

* — Dacă nu ești chiar la început cu aventurile în bucătărie, ci ai depășit deja nivelul de începător, atunci îți recomand să astepți atelierele viitoare, care ar putea să ți se potrivească mai bine.

** — Dar dacă vrei să te distrezi și să pregătești câteva feluri de mâncare rapide, într-o atmosferă relaxată și fun, te aștept cu drag, indiferent de experiența acumulată în bucătărie 🙂 

Înscrie-te!

Pentru înscriere ne poți scrie un e-mail la adresa studio@mazilique.ro și vom reveni cu toate detaliile. Locurile sunt limitate la 10 participanți, iar confirmarea se face în ordinea înscrierilor.

Te așteptăm!

Data: 27 Octombrie 2016

 

Ora de incepere: 18:30

 

Locatia: Mazilique Studio (Str. Făinari, nr. 5, etaj 1)      

 

Fee: 280 lei

 

This Post Has 7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *