Meal Plan

SOLD OUT

De ce această temă?

Într-o lume aglomerată şi haotică, prioritizarea unor obiceiuri alimentare sănătoase nu este cel mai la îndemână lucru. De aceea, împreună cu Ana Naie – Food Coach, am creat acest atelier care te va ajuta să-ți planifici mai bine (şi mai sănătos!) mesele din săptămână, în funcție de obiectivele tale – de la controlul greutății, la o mai bună organizare a timpului şi a resurselor tale. Ştim că a pune conştiință şi imaginație în mesele tale, preparate chiar de tine, e ceva ce îți poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, așa că ne propunem să-ți arătăm cum să faci asta într-un weekend, la sfârșitul căruia vei fi mult mai prieten cu cratița 😉

Ce o să facem?

Atelierul se desfăşoară pe o durată de două zile, urmând să includă atât părți teoretice, cât şi practice.

Vei învăța:

  • cum să navighezi cu succes şi discernământ prin valul de informații legate de nutriție la care eşti expus în fiecare zi
  • cum să te pregăteşti pentru o schimbare în alimentație, atât psihologic, cât şi practic
  • ce te ajută şi ce te încurcă atunci când vrei să faci o schimbare în felul în care mănânci
  • cum “funcționează” mâncarea
  • cum să-ți facilitezi alegerile alimentare corecte
  • care este compoziția nutrițională optimă a unei farfurii
  • cum să faci un meal plan
  • cum să-l pui în practică

Vei exersa:

  • alegeri alimentare corecte (dar şi gustoase!)
  • rețete simple şi rapide pentru toate mesele săptămânii
  • tehnici de gătit uşor de aplicat
  • planul alimentar pe o săptămână

Scopul atelierului este să primeşti informația necesară şi suficientă pentru a face singur o schimbare sustenabilă şi de fond a obiceiurilor alimentare, pornind de la obiectivul tău particular în relația cu mâncarea.

Cum se va desfășura?

Cel mai important lucru când intri în bucătărie, dar şi atunci când vrei să faci schimbări semnificative, e să nu te iei foarte în serios. Aşa că o să începem cu un brunch relaxat şi vom continua cu discuții, exerciții, practică şi demonstrații.

Workshopul este gândit pentru maxim 12 participanți, pentru ca fiecare dintre voi să poată avea o experiență cât mai relevantă.

Sâmbătă

  • ora 11:00 – welcome brunch delicios, pregătit de Cristina Mazilu – Mazilique
  • ora 12:30 – atelier de nutriție şi planificare a meselor cu Ana Naie – Food Coach
  • ora 15:30 – aplicație practică: cum să îți alegi micul dejun şi gustările pentru întreaga săptămână
  • ora 16:30 – discuții libere şi concluzii

Duminică

  • ora 11:00 – welcome coffee, drinks & snacks
  • ora 12:00 – workshop de gătit, pe echipe: cum să pregăteşti feluri principale pentru prânzul şi cina din timpul săptămânii (rețete cu carne, peşte, vegetariene etc.)
  • ora 14:00 – luăm prânzul împreună, cu felurile gătite de fiecare echipă în parte
  • ora 15:30 – exercițiu de alcătuire a planului alimentar pentru o săptămână
  • ora 16:00 – prezentarea planurilor
  • ora 17:00 – discuții libere, concluzii
  • & drinks! 😉

Înscrie-te!

Pentru înscriere ne poți scrie un e-mail la adresa studio@mazilique.ro și vom reveni cu toate detaliile. Locurile sunt limitate la 12 participanți, iar confirmarea se face în ordinea înscrierilor și achitării taxei de participare.

 

Te așteptăm!

Data: 25 și 26 Martie 2017

Ora de începere: 11:00

Locația: Mazilique Studio (Str. Făinari, nr. 5, etaj 1)

This Post Has 6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *