Ce a fost pe Arthur Verona
Dupa o noapte de cooking isteric alaturi de my super-sous-chef Alex (care dupa ce a stat pe baricade la a ora 23.00 la 9.30 dimineata, cand am bagat eu in cuptor the last batch of cookiez, cred ca si-a cam blestemat ziua in care s-a oferit sa ma ajute :p), am ajuns la SD. Thank god Robert was there to manage the whole situation (inclusiv sa stabileasca preturile :p), pentru ca eu eram un zombie cu ochii rosii si faina-n par :p
Acestea fiind spuse, la Chez Mazilique s-au gasit:
Chocolate Chip (aproape New York Times recipe, pentru ca aluatul a stat doar 6 ore la rece. Deci au fost cu 30 de ore mai putin bune :(( )
Tarta cu vanilie si capsuni in jeleu de lime si mandarine
The lovely blueberry muffins. A fost prima data cand am facut si sigur o sa repet ;)
corect era:
feedback-ul pozitiv – la comment box, cel negativ pe mail pls :P
A fost ff fun si tot ce am regretat a fost ca mi-a explodat sticla de pepsi in brate :) on the other hand it did made you laugh asha ca nu a fost a total waste :)
Felicitari pentru the street delivery thingie!
eu am ajuns tarziu, pe seara, when it was all gone :(( si-acu zici ca nu mai vii azi?! you evil evil mazi!
pai la placinte – inainte
si devreme!
plus ca, dear pheno, you can always stalk & haress me @ my real job ;)
ah the cupcakes were perfect cum ziceam inca regret k nu am luat si lemon lime crud tart :(
Still bravooo si dormi mult si bine o data :))
eu am mancat ultima felie de lemon lime crud tart si inca ma gandesc la ea, deci sunt profund deceptionata ca azi nu mai sunt sanse de gustat ceva.
felicitari!sper sa mai fie ocazii de genu asta..adica u should go public
Arata teribil de yummy tot ce ai pregatit.
Sa stii ca imi dai curaj cand zici ca e prima data cand gatesti ceva si arata demn de pus in cartea de bucate. Eu nu stiu unde gresesc de nu imi iese bine :)))
a, deci am liber la stalking and harrassing? COOL!
@alex – felicitarile go right back at’cha
@c1ufulete – sa stii ca am dormit. i’m still a bit dizzie, da-mi revin ;)
@ali.eu – ma bucur mult tare ca ti-a placut si sa stii ca si mie-mi pare fff rau ca nu am mai avut cum sa vin si astazi :( a fost foarte fun ieri, absolut neasteptat, si mi-a facut mare placere sa vad ca oamenii actually enjoy my cookiez.
@sim – pai cred ca trebuie sa mai incerci. eu gatesc din martie, deci am experienta de doar cateva luni :))
@pheno – please be gentle :))
Buna Cristina,
am citit articolul despre tine in revista Good Food si asa am ajuns pe blogul tau. Felicitari! Ca si mine vad ca esti o mare pasionata de arta culinara si iti face placere sa-i vezi pe cei din jur fericiti gustand din bunatatile preparate de tine!
Te pup si-ti doresc toate cele bune!
“phenobarbiedoll” and “gentle” never go together in the same sentence
copilas,tu ma faci sa ma simt mandru si sa pasesc mai egal printre prietenii gurmanzi,bucatari si consumatori,chiar si cititorii de reviste;
sigur te gandesti cum poti transforma joaca si placerea in ‘belshug’
astept cu nerabdare sa-mi ceri o vitrina frigo,mixer profi sau cine stie un malaxor industrial
imi pare tare rau ca am intarziat ( k de obicei) si regret tare mult ca nu te-am prins :((
the nytimes cookies, ca doar din alea am mai prins au fost super yummy :)
poate la toamna, dupa ce defilarea in costum de baie va fi trecut cu brio incerc si eu 8->
In loc sa ma culc stau si salivez de juma de ora uitandu-ma pe blogul tau. Esti absolut geniala, te-am vazut si la streetdelivery unde din nou am salivat dar m-am abtinut(cu greu) pentru ca cica m-am hotarat sa mananc mai “light” de vreo saptamana..si ce crezi? regret teribil, in momentu asta as prefera 1 kil in plus in schimbul unui muffin cu afine facut de tine, sau niste cupcakes, sau biscotti maine dimineata la cafea :X sau o portie de cartofi din aia la cuptor sau ORICE din ce-am vazut in pozele de pe blog. OMG! ma culc….trebuie doar sa gasesc forta necesara sa inchid pagina :)))
Verrryyy nice, imi bag unghia-n gat ca n-am ajuns. Eh, poate data viitoare. Mi-ai facut in schimb o poftaaaaaa. Stii, comentariul asta trebuia sa aiba ceva inteligent in el dar nu mai tin minte ce. Iti spun cand imi amintesc ;)
uff… mi s-au lungit ochii ieri uitandu-ma dupa tine. de fapt, dupa briose :))
next time.
felicitari! pozele arata bestial! (mancarea din poze… intelegi tu.)
chere mazi, am ajuns mult prea tarziu ca sa sper la un cookie. dar nu e timpul pierdut :) cooking at your place dupa ce dau licenta? :D
@delice – sa vedem, eu sunt cam booked pana-n septembrie. intre placebo, duffy, b’estfest, lisabona, sziget, madonna, leonard cohen si ce-o mai fi – usor complicat :)
da’ rezolvam cumva
Bune ideile gagicilor de la Cupcake Pr&Events,nu? ;) Numai ca ele au aparut peste tot deja de prin martie!Ntz Ntz Ntz:)
da, thank god ca au inventat ele the freakin’ cupcakes, ca altfel ar fi trebuit sa ma iau dupa alte gagici, care faceau torturi de nunta cu cate 7 etaje si ar fi fost mult mai complicat.
Oh ze haters.
Un monpol pe briose. Prohibitie i say. Se pare ca in orasul asta altcineva face briosele, trebuie sa iti gasesti altceva de facut.
Dar totusi de sambata pana azi a trecut mult timp, s-au gandit ceva pana sa comenteze, credeam ca vor interveni imediat ce au aruncat brioselor tale privirea dezaprobatoare
Unii gatesc pentru ca sa apara peste tot, altii gatesc cuz it’s fun si pentru prietenii lor.
Some are haters, some are lovers :-)
Am citit despre tine in Good Food, am trecut si pe la Street Delivery un pic – te`am vzt si acolo, de blog am aflat acum 2 saptamani si de atunci te urmaresc…ce sa mai..i like u and the things u do :)
alexa, multumesc mult :)
oooo…am mancat si eu tarta cu cranberries, yamiiii , foarte buna :)
dar nu gasesc nicaieri retele tartei si a blueberry mufinsurilor….oare cum sa le fac … heeelp pls.
Raluca