Chez Mazilique went public
29 Oct 2009, Cristina Mazilu
La MioBio, un magazin lovely de cosmetice bio (doh, hence the name), proaspat deschis pe strada Jules Michelet.
Dupa o noapte magica in care am gatit de la miezul noptii si pana la rasarit, ajutata de lovely sous-chef Mimo, fara de care m-as fi trezit glazurata de ciocolata din cap pana-n picioare, inconjurata de vase inecate in faina si tipand a disperare, m-am prezentat la micuta petrecere de inaugurare oficiala cu cateva lovely treats:
Au fost cupcakes cu bombonele colorate, vermicelli de ciocolata, fulgi de migdale, blueberry muffins, briose cu ghimbir, briose cu cacao olandeza si ciocolata belgiana si whisky, biscotti cu scortisoara si fructe confiate, biscotti cu ciocolata belgiana, cacao olandeza si alune de padure, terine de fructe de toamna in gelatina bio din suc proaspat de portocale, chocolate chip cookies, sticksuri cu parmezan, mac si chimen, frigarui cu rosii cherry, mozarella & busuioc de pe pervaz si limonada cu lime, zahar brun, sirop de zmeura si menta. Sper ca n-am uitat de nimic :)
This was so much fun, I never thought I’d get such a kick from cooking :) Can’t wait to do it again, soonish.
*Acid, you’re still my number 1 sous chef, dar ai fi tare mandru de Mimo :)
Nu trebuia sa vad postul asta acum… O sa visez toata noaptea terinele cu fructe. Yummy!
esti incredibila!
Felicitari, ai muncit mult si se vad rezultatele .. :)
Nu stiu daca ti-am zis vreodata ce mult imi place scrisul tau de mana…si ce pofta am acum de briose…
Oauu! Excelenta si prezentarea nu numai preparatele.. Nota 20 cu felicitari!
bravoooooooooooo! totul arata incredibil de bine, si sunt convinsa ca au fost si gustoase!
@Ciuleandra Au fost extrem de gustoase:D
Wow! Ce frumos!! Ai maini de aur de ti-au iesit asa bunatati!! Felicitari!
wow, ai si carti de vizita … cred ca ai devenit profi like for real. Ma gandesc ca urmatorul pas ar fi deschiderea unui magazin. Si ca sa fie mai interesant sa-l faci online!
multumesc, multumesc, plecaciuni, alea :))
Mazi, esti exceptionala! felicitari si sous-chef-ei! :D arata delicios! weekend tare placut!
multumesc mult. mimo merita aplauze also. she’s one tough cookie ;)
cat despre w/e, sper sa fie placut. maine ma mut intr-o bucatarie mult mai tare. ta na na na
/mimo blushing/
felicitari!
am mancat ieri niste biscotti left over cu vin fiert… bun! :)
/mazi hugs mimo
@lucianc – vin fiert..slurp :p
aaaaa! balesc iremediabil! te urasc! ;)) (colega de munca plohotnuke, da mi-e lene sa ii mai dau sign in)
Confirm tuturor, a fost genial! Multumim lui Mazi & sous-chef Mimo pentru cel mai delicios & fun meniu de eveniment!!! si ne bucuram ca ne-am lansat impreuna ;-)
fata, esti geniala! cata imaginatie si bun gust in prezentare! apropos de scrisul de mana, mereu ma intreb daca e de mana sau de calculator?:)) e prea perfect, tot timpul la fel:)
rosiile alea cherry arata superb, daca n`ai fi scris, nu as fi stiut ca e hrana acolo:))
sincere aprecieri;)!
Mazi, check out your new button ;)
Totul arata extrem de elegant si dichisit, si se potriveste perfect cu ambianta evenimentului. Excelent!
@alma – noi multumim. a fost a real pleasure baking all the goodies :x
@snoopy – scrisul de mana e al meu :)
@bianca – checked. 10x
@teo – multumesc.
I am mesmerized de tot ce faci!!! Esti minunata! Am cautat reteta de muffins, reteta “ta”, vroiam sa te intreb daca ai some tips&tricks pentru moist muffins, nu uscate cum imi ies mie :( La mai mare si FELICITARI din inima @>–
@flo – dupa ce termin toata isteria asta cu mutatul, o sa povestesc cum e cu chocolate & whisky muffins ;)
uaaaa esti minunataaaa! :*:*:*
:)))) this is a friendly reminder for the muffins, nu am uitat promisiunea ta …. asteptam …hihi….baci e abbracci