Croissant cu jamon
12 Apr 2010, Cristina Mazilu
Pana sa merg la Madrid, intotdeauna am avut impresia ca croissantele sunt pentru unt, dulceata, ceai, ciocolata – ca merg cu ceva dulce. Cand am fost la Museo del Jamon, un loc genial, unde picioarele de porc transformate in jamon atarna din tavan si acopera toti peretii, am incercat ceva ce urma sa devina apoi sandwichul meu preferat – croissant cu jamon.
Mazi, ceva poze de la Madrid sa avem la ce visa…?
O saptamana super I wish you!
done ;)
da’ jamonul cat e jamonul, adica… de unde l’ai cumparat?
nu mai stiu de unde – se gaseste pe la supermarketuri (feliat, in folie) si pe la delicaterii. e vreun milion si ceva kilogramul.
Au la magazinul Plus, vreo 9 lei/100g.
Mazi, recomanda-ne si niste croissante bune bune, te rog.. adica in afara de Paul si FB..
@Ada – banuiesc atunci ca si in afara de Rue du Pain – Boulangerie Artisanale din Floreasca, nu? :p
pai atunci nu ramane sa iei croissantele decat de la supermarket – Mega Image, Kaufland (cred ca si la Cora, Real, Carrefour etc mai au croissante, da’ nu prea trec eu pe acolo). Avand in vedere ca si la Paul si la FB, dar si la supermarketuri se foloseste paine din aia inghetzata… chiar nu prea mai conteaza :(
Cred ca doar la Rue du Pain e mai for real.
dupa ce te saturi de Jamon Serrano din supermarkets incearca si Jamon Iberico de Pata Negra, pe care probabil ca-l vei gasi pe la delicaterii sau la magazinul Consulatul Iberic de langa Lido. este mult mai scump, dar este absolut minunat, e cu 5 clase peste cel normal, trust me.
revin asupra jamonului cu un comentariu. Este un magazin pe tunari, langa petrom-ul de acolo, al unui spaniol care nici nu prea stie romaneste. Jamon proaspat si ieftin. am dat 14 lei pe 200 grame. Ah, si e mega bun
pfff, super pont! multumesc
Dap, La Tienda (Tunari 4) f bun:)