French menu for 20

25 May 2010, Cristina Mazilu

Photobucket
Luni (actually incepand de duminica seara de pe la 22.30 si pana a doua zi la 18.00 – cu pauza de somn de 3 ore) am gatit un meniu frantuzesc pentru 20 de persoane. Pate cu stafide si vin, tarte cu sunca si legume, boeuf bourguignon (nu va imaginati ce complicat a fost cu oala de 9 litri :p) si tarte au citron.

Lately uitasem cat de fun e sa gatesti si pentru altiii decat prietenii apropiati, ce feeling rewarding si ce energy boost. Mai ca mai vreau o tura :p Dar never again gatit toata noaptea, ar trebui sa ma invatz minte.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
  1. Gabriela says:

    Ti-ai schimbat logoul sau mi se pare mie? /:)…Chez/chef Mazilique ;))

  2. Ana B says:

    Asta da desfasurare de forte. Dar pentru cine ai gatit de data aceasta?

  3. Irina says:

    Très, très bien! A bientôt!

  4. fatduck says:

    pentru pate-ul ala cu stafide si vin, ar trebui sa se instituie un premiu nobel special, dedicat bucatarilor

Raspunde la fatduck
Follow on Instagram