French menu for 20
25 May 2010, Cristina Mazilu
Luni (actually incepand de duminica seara de pe la 22.30 si pana a doua zi la 18.00 – cu pauza de somn de 3 ore) am gatit un meniu frantuzesc pentru 20 de persoane. Pate cu stafide si vin, tarte cu sunca si legume, boeuf bourguignon (nu va imaginati ce complicat a fost cu oala de 9 litri :p) si tarte au citron.
Lately uitasem cat de fun e sa gatesti si pentru altiii decat prietenii apropiati, ce feeling rewarding si ce energy boost. Mai ca mai vreau o tura :p Dar never again gatit toata noaptea, ar trebui sa ma invatz minte.
Ti-ai schimbat logoul sau mi se pare mie? /:)…Chez/chef Mazilique ;))
Asta da desfasurare de forte. Dar pentru cine ai gatit de data aceasta?
Très, très bien! A bientôt!
pentru pate-ul ala cu stafide si vin, ar trebui sa se instituie un premiu nobel special, dedicat bucatarilor
Ce de bunatati!:)