Salata de vinete coapte cu rucola si stafide

16 Aug 2010, Cristina Mazilu
Photobucket

In sfarsit am descoperit o salata care mi se pare ok si de una singura, care chiar daca e light & healthy, nu ma duce cu gandul la dieta.

Se ia o vanata, se taie in felii, iar feliile in cuburi. Se pun intr-o tava, se asezoneaza si se stropesc vag cu ulei de masline.

Photobucket

Dupa 30 de minute la cuptor, le scoti, le amesteci cu rucola si stafide, picuri otet balsamic (si inca un pic de ulei de masline, daca e nevoie) si mananci bun :)

Photobucket
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. George says:

    nu doar ca e buna in sine, dar e buna si de mancat cu prietenii :P

  2. VertAnge says:

    Interesant! Eu vinetele nu le-am mancat pana acum decat in salata de vinete si ceva preparate turcesti, dar am sa incerc reteta ta.

  3. Anonymous says:

    Arata super, felicitari! Daca iti faci griji pentru continutul de ulei, poti sa folosesti ulei la spray. Pe langa faptul ca economisesti calorii, are si avantajul ca se distribuie uniform pe legume.

Raspunde la Anonymous
Follow on Instagram