Ding-dong: schimbari, noutati etc

13 Feb 2011, Cristina Mazilu

Photobucket

…de data asta nu in bucatarie.

Deci ma trezesc de dimineata si-mi zic: “Uff, ce-as mai sta degeaba”. Cateva minute si-un cascat mai tarziu imi pica fisa: “Pai pot! Si asta o sa fac!”. Pentru ca…wait for it,…wait for it…. mi-am dat demisia de la Good Food :))
Nu, n-am glumit. O fi ala un smiley face dublu, dar e cat se poate de pe bune. Mi-am dat demisia acu’ o luna, iar vineri a fost ultima zi la birou. Si pentru cine avea indoieli – e o veste buna. Urmeaza o saptamana care culmineaza cu un foodie trip in Sicilia, iar apoi ma apuc de alte lucruri noi, interesante & very exciting. Cat despre Good Food – numarul care va aparea la inceputul lui martie va fi ultimul cu numele meu la ‘redactor sef’, dar am ramas prieteni (tablita din poza de mai sus, primita de la colegi, sta marturie :)) – voi colabora in continuare cu echipa in calitate de consultant si editor.
“Cheers to that”, mi-am zis eu si-am mai turnat un pahar de prosecco.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (25)
  1. Anonymous says:

    respect Mazi

    e mare lucru sa faci ce-ti place in viata asta!

  2. tufav... says:

    știi ceva, dacă ai decis ca asta iți făcea cel mai bine, înseamnă ca numai asta trebuia sa se-ntâmple, și-atunci sa fie-ntr-un ceas bun schimbarea. știi vorba, schimbi locul, schimbi norocul, iar la tine… better and better… oricum, prietenii or sa-ti fie mereu aproape, măcar sufletește, chiar dacă distantele unora se numără în mii de mile (deși cu Sicilia te-apropii, e peste gârlă). Ținem pumni, pocnim călcâie, sărutăm dreapta.

  3. sa fie intr-un bun ceas, cristina si mult noroc in tot ceea ce faci!

  4. Diana T says:

    Daca demisia ta inseamna un pas ininte spre ceva mai bun, atunci BRAVO! Dar, oricum Bravo pentru curajul de a-ti da demisia acum pe vremuri…de criza cand unii tin cu dintii de jobul lor oricat de anost ar fi.
    Ah, ce mi-as da si eu demisia, dar pt mine nu ar fi un pas inainte pt ca nu am nici un as in maneca…

    Felicitari si incredere in viitor!

  5. Mazilique says:

    dragilor, va multumesc :)

  6. Alma says:

    Noi te iubim oricum!:P Si te iubeam si inainte de good food!:Ps

  7. andra says:

    hai sa fie intr-un ceas bun! maine o sa ne luam de mana in prima noastra zi impreuna fara job!

  8. irina damian says:

    vânt din pupa!!!

  9. Lavinia says:

    Waw!Daca ai demisionat de la un job ca asta ma intreb what are you up to next.Abia astept sa vad ce o sa se intample.Felicitari

  10. Zuzu says:

    Cat de fain!
    Bravo, eu te admir!

    Abia astept sa aflu ce pui la cale si unde si cum! :P

    Dar sper sa nu dispari de pe blog.
    Esti guru-ul meu in materie, plus ca mereu ii zic maica-mii “mazi a zis…”, “mazi a facut…”, “am citit la mazilica cutare si cutare, deci asa facem!” (mazilica e de alint, a se nota! :P)

  11. Mazilique says:

    multumesc! promit ca nu dispar de pe blog ;)
    (ma gandeam ca-i de alint, ca si prietenii din real life imi mai zic asa :p)

  12. Calianu says:

    Mult succes. Banuiesc ca ai ceva carti tari in maneca(sortz :) )
    Sper sa ai timp in continuare sa scrii, in wee-end am facut tarta ta cu lamaie si a fost marvelous

  13. Ciupercutza says:

    Mult succes in continuare!
    Abia astept sa povestesti despre Sicilia :)

  14. Mitinita says:

    mult succes in viitoarele proiecte si sa te bucuri de vacanta din Sicilia!

  15. Ionouka says:

    Ptii, can’t wait to see in ce-ti infigi dejtele next! Ah, Sicilia, THE food… Am pus niste kilograme acolo, ptii ca bun a mai fost!
    Hai cu vestile, hai cu mincarea!
    Vacanta frumoasa!

  16. Mihaela says:

    Mult succes Mazi! In Tv mai ramai?

  17. lynx says:

    asta da surpriza
    cred ca o sa ai grija de noi in continuare;
    sa nu ne abandonezi, ca nici noi pe tine
    succes, bafta,impliniri , in noua optiune
    intradevar , astazi se demisioneaza ca sa poti urca , asa sa-ti fie
    sa blogarim’nainte !

  18. Eliza says:

    why do i have feeling jamie oliver better hold on to his hat? :-) rock the world Mazi, i’m sure whatever it is it’ll be awesome!

  19. ana si maria says:

    Mult succes Mazi!
    Si eu te alint tot Mazilica, cand barfesc mancarurile tale delicioase. :)
    Si orice faci si oriunde te duci, sa te bucuri si sa profiti de tot. Si sa share-uiesti. Ca sa satisfaci pofte si curiozitati. :)

  20. Irina says:

    Cuuum? Si eu care credeam ca e cel mai bun job din lume! Mult noroc si bafta pentru urmatorul!

  21. valen says:

    Off si ce imi placea de tine acolo…Da ma gandesc ca acum o sa zici mai multe pe blog.. De trei ori ura si sa iti fie de bine! Bravo!

  22. Anonymous says:

    deci cand deschizi restaurantul :p

  23. Ca sa o citez pe soacra-mea: “Pai, voi aveti bani…, mama!” Esti total relaxata sau doar mimezi? Ai proiecte concrete? Sotul tau castiga mult? Ai intrat intr-un circuit select de foodies occidentali? Du-te naibii ca te invidiez deja!

  24. Mazilique says:

    espresso style – nu sunt mai relaxata ca de obicei, eu fiind o persoana agitata in general :)) am proiecte concrete, dar nu sunt casatorita :p

Raspunde la tufav...
Follow on Instagram