Pangarirea merdenelei in Decat o Revista

04 Apr 2011, Cristina Mazilu
Se facea c-am primit un brief de la Decat o Revista, care-mi propuneau sa iau o merdeanea de pe strada si sa pun my own spin on it, ca doar tema noului numar al revistei e “Metamorfoze”

Photobucket
Asa ca am facut cum m-a dus capul – adica nu prea multe. Am luat placinta, am scobit-o si-am facut un fel de shamorma cu fitze si figuri. Mai exact am umplut-o cu creveti trasi la tigaie cu usturoi si ardei iute, rosii uscate la soare, rosii cherry, patrunjel, niste fistic zdrobit, poate si cateva fasii de parmezan. Pentru mai multe – fuga la taraba (adica Caruresti and such), ca o sa vedeti si transformarea langosului (Bucatarul Maniac) si a covrigului (Ceva Bun).
Photobucket

Tags
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Mishu says:

    Si ce gust a avut ;-)?

  2. Anca says:

    Ha! Foarte tare! N-a visat neam de neamul merdenelelor asa accesorii :))

  3. Carmen says:

    Ce taaare arata!Pfuai…e asa sexy!:)
    Ce zici de o noua rubrica before-after??

  4. marul says:

    :))))))))))) dream on !

  5. albinuta says:

    vai cat de bine arata!!! mi-e o pofta!

  6. Blue says:

    Maaaaazzzzziiiii, 4 aprilie a foooost deeeeemuuuuuult :D
    stim ca esti ocupata pana pana pana peste cap dar noi murim de nerabdare sa te citim iar si sa inghitim in sec :D

Raspunde la Anca
Follow on Instagram