Am prajit cartofi noi mici-mici-mici

31 May 2011, Cristina Mazilu

…si i-am presarat cu fleur de sel. atat :)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (9)
  1. Oana says:

    Mmmm, astia imi plac si mie, abia i-am terminat, facuti cu ulei de masline si rozmarin. De cate ori cumpar, se uita ciudat la mine vanzatorul ca ii cer pe cei mai oropsiti, mici-mici-mici, cica lumea vrea mari (probabil isi zic ca sunt zgarcita)

  2. Mazilique says:

    :))) si eu am stat 10 minute sa-i aleg :p

  3. silly question but… i-ai prajit in coaja ?
    multumesc :)

  4. Bianca says:

    In ceva gen ceaun sau merg si in tigaie?

  5. Mazilique says:

    eu am facut in ceaun, da’ merg si la tigaie, i’m sure :)

  6. Liretta says:

    Vai, ce pofta de cartofi noi am si eu!!!

  7. Ioana N says:

    Eu ii mai fac si la cuptor, fierti in prealabil putin, in unt si rozmarin. Pofta buna!!!

  8. Antonina says:

    Cu mare drag te invit sa raspunzi provocarii Dulce Romanie, pe care luna aceasta o gazduiesc pe blog-ul meu.. Ingredientele provocarii sunt menta si ciresele… 2 ingrediente pline de inspiratie, zic eu :). Multumesc anticipat Mazi.. O zi frumoasa.

Raspunde la Liretta
Follow on Instagram