La cina cu Electrolux

10 May 2011, Cristina Mazilu

Stiti povestile alea simpatice spuse pana acum de food bloggeri si mai lovely, ca EasyPeasy, Chef Chilly, Crazy Mother Cooker, Foodie Family, Wine & Knives, Zana Eficientei, Placeri simple, Bucatar sub acoperire si Sa bucatarim? Well, dupa ce la cateva dintre ele am ajutat la organizare, cat timp am fost alaturi de cea-mai-misto-echipa-aurie GolinHarris, saptamana trecuta a venit si randul meu printre invitati.

Pentru cine nu stie despre ce-i vorba – o data pe luna, Electrolux aduna la Club Cortina cativa food-bloggeri, le pune la dispozitie toate ingredientele, oalele, tigaile, plitele si cuptoarele de care au nevoie si-i lasa sa go wild. Astfel se intampla o seara misto, cu mancare delicioasa si povesti despre ingrediente secrete si vacante culinare, cum numai in cercuri food-iste se pot produce :)

De data asta, alaturi de mine le-am avut pe Anca Mitu de la Privileg Catering & Readers Cafe, Cristina de la Raftul Bunicii si Anca de la Cookie Jar, long time friend si pastry afficionado (de unde rezulta ca de oricate ori ii fac o vizita, ma indes cu niste prajituri delicioase – no wonder ca tocmai ce-am vizitat-o sambata seara si duminica dimineata :))

Photobucket
Acestea fiind zise, fiecare ne-am apucat de treaba – Anca a facut niste minunate vinete cu parmezan (melanzane alla parmigiana)
Photobucket
Cristina a facut o supa foarte fina de brocoli, dar pe care eu am uitat s-o pozez, pentru ca eram cu mainile-n aluatul de naan.

Ceea ce ne aduce la distractia mea – curry de pui (Murgh Makhani) cu lipii (naan) cu unt, usturoi si patrunjel. Chiar daca am mai gatit pana acum pe plite cu inductie, experientele avute nu mi le-au facut prea simpatice. Dar la Cina Electrolux everything went so smooth, chiar si wok-ul meu de tabla ieftina de la Ikea s-a incins cu succes (deci pentru plita cu inductie nu e nevoie de tigaile alea speciale, overpriced si greu de gasit ;). Cat despre naan, s-au copt perfect egal, au fost super crispy, lucru care m-a bucurat foarte tare, mai putin in zilele urmatoare, cand mi-am privit aragazul cu si mai mult dispret. Drept pedeapsa, m-am gandit sa nu-l mai curat pana nu-mi iau altul. Ha!

Photobucket
Photobucket
In final, Anca ne-a lovit la temelie cu o tarta cu ganache de ciocolata si caramel sarat, buna cum n-am prins in nicio cofetarie de la noi pana acum.
Photobucket

Acestea fiind zise, va doresc sa fiti si voi invitati la una dintre serile astea, cuz it’s magic

PS: draga Carmen, Roxana, Alexandra & Monica – eu ma autopropun degustator si la urmatoarele intamplari foodie. K? :)))
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (11)
  1. lynx says:

    aahhaaa,am vazut un loc liber la masa,vreau si eu

  2. Anca says:

    I still dream about that chicken! Si eu nu mananc spicy defel. What have you done to me ?!?

  3. Mazilique says:

    i’ve put a spell on you :)) saptamana viitoare tre’ sa va scoatem la agra palace, clar!

  4. Lorelei says:

    Eu propun sa veniti si in Brasov. Loc de gatit s-o gasi, iar cine sa infulece, nu-i o problema :))

  5. Anonymous says:

    reteta de tarta?:)

  6. Mazilique says:

    pai n-am facut eu tarta!

  7. xxl says:

    Sa va fie de bine! Frumoasa masa! Nota discordanta fac acele PET-uri cu apa minerala. Si eu m-am intrebat cum as putea rezolva aceasta problema. Are cineva idei?

  8. Mazilique says:

    puteam pune apa-n carafe, da’ nu ne-am formalizat :)

  9. Anonymous says:

    Noi te asteptam cu drag la degustat. Sa suferi si tu…ca oamenii astia gatesc atat de bine, incat ne ingrasam cu 2-3 kg dupa fiecare eveniment. :))
    Oricum, multumesc pentru experienta cu puiul. Mi-am dat seama ca picantul este pe gustul meu, contrar prejudecatilor cu care am crescut. :))

    Te pup cu drag. Roxana.

  10. cccris says:

    ce suferinta placuta…

  11. curry de pui cu naan + tarta de cioco + ME = LOOOOOVE

Raspunde la zanaeficientei
Follow on Instagram